חח נירן הורג אותי...במקור פורסם על ידי DaRKDj
הקיצר בואו לבית ספר שלי ולא תגידו ליותם "ביי כפרה" ותסבלו אותו כמו שאני סובל אותו כל יום :\
חח נירן הורג אותי...במקור פורסם על ידי DaRKDj
הקיצר בואו לבית ספר שלי ולא תגידו ליותם "ביי כפרה" ותסבלו אותו כמו שאני סובל אותו כל יום :\
אחי אולי אתה לא זוכר אבל ברדאר אתה השתמשת ולא רק השתמשת גם הודת וזה היה שקראו לךבמקור פורסם על ידי YoTaMzz
hahaha*aod*
smt like this im not fucking the sehel... ata hodeta ze haia mamash lifnei harbe zman..... od lifnei shekulam hekiru otha kan in the forum
סבתא שלך בת זונמה יבן זונה אמא שלך תמות תקבל סרטן ואני יקבור את כל המשפחה שלך הבנת יבן זונההההה יש לך בעיות שמור בלב שלך תחנק איתם יהומו יבן שרמוטהה אמן תמות ימזדיייןבמקור פורסם על ידי ArChAnGeL
הלו הלו יא טמבל תרגע עם הדיבור שלך על יעקוב...
מה התחלת להשתגע דבר יפה ליעקוב מתןן...במקור פורסם על ידי B1sHGaDa
להרגע בונבון... זה ריב שלו עם לירון אתה לא צריך להתערב... ובכל אופן אני אוהב את יעקוב
אז שההה...
בונה את זיין שכל אחו שרמוטה...במקור פורסם על ידי SwS
רואים שאתה חפרן כי אף פעם לא רשמתי את הניק שלי ככה hahaha
והתאג של הקלאן aod היה =]AoD[= וראדאר לא הייתי במילא אז אל תעצבן אותי שאני לא יקבל ג'ננה
אולי השתמשתי בראדאר פעם בתקופות האלה בפאבליק שבוע אבל זה היה על פייק ובו נגיד שלא הייתי מודה על זה. קיצר אתה מעפן. וכל מה שאתה זה חובב בולבולים שממציא שטויות
bb yot
bb lrnz
i love you
עשו טובה תחזרו עוד שבוע ככה שבוע וחצי שלא ירגישו...
=))בקטנה
בואנה אני דיברתי איתך שהיה לך רדאר... מה אתה כל כך מסתיר היית נוב אז...במקור פורסם על ידי YoTaMzz
חחחחחחחחחחחחחח רק אל תחטוף עלי ת'ג'ננה לאאאא
חחחחח אפס והנה הודת בעצך שאול השמשת ברדאר בפייק... מה קשה להודות אני לא מבין במילא פרשת...
יותם נשמה...
בשביל שלאגדה תהיה סוף היא צריכה קודם כל להתחיל..
=\
חחחחחחחחחחחחחח ואאוואוא חחחחחחח
יותם
יהומו
חלאס לריב עם אנשים
ויותם השני
גם אתה הומו
חלאס לריב עם אנשים
שלא יצא עלי האהבל הזהבמקור פורסם על ידי poki
מי זה ההומו הראשון ?!
שמעו לשתיכם קוראים יותם זה לא בסדר שתריבו אני אומר שאחד ישנה תשם שלו למנשה ואז תתחילו... =]
Care#
bishgiz זה באמת לא יפה לדבר ככה.. =\ הגזמת
k menashe ya ben zona hhhhhבמקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
stam
לההההההה יותם פורש בדיוק איך שנכנסתי לפורום :}
יאללה תיהיה בריא תעשה חים יא נעל גם ככה אתה לא יודע איך לשחק...! אלכס אומר שהוא מזיין אותך עכשיוו 1 על 1 עם DE :פ
אורי תראה איך אתה מדבר חחחחחחח....אתה אשכרה
HoHoH 2
חחח איך אתה זוכר את הקלאן הזה ?? היה קלאן סבבה תמיד היינו עושים איתם משחקים והיה תמיד צמוד לאללה !! היה Jaguar קהוס אופסה טרנס מאן ופולללל חחח עידן הזכרת לי עכשיו את זהבמקור פורסם על ידי ^idNz
במה הודיתי ששיחקתי שבוע ראדאר עם פאבליק? אז סבבה... אני ציטר אחו שרמוטה אבל חבל שאתה פותח את הפה יותר למה אתה גר בקריות ובמקרה זה לא רחוק... אז שמור על הפה.
ואלי חולה עליך אחי מסור ד"ש לאלכס ובובו![]()
וואלה אחי אני מפחד ממך... חחחחחח אל תבוא לקריות חחחחחחחח תיכנס רק לקרית ביאליק בקשה.במקור פורסם על ידי YoTaMzz