שלום לכולם
אני מניח שאתם מכירים אותי זה Niv
לאחר תקופה ממושכת של חשיבה החלטתי לפרוש מSa-Mp בכללי
כפי שאתם רואים הרבה זמן אני לא נכנסתי לשרת משתי סיבות:
1. ישלי מלא מבחנים ועם התעודה של השנה אני בוחר כיתה ב-י' ולפי ההשיגים שלי אני לא יתקבל.
2.שיעמום בשרת מתי שאני נכנס לשרת כבר לא מהנה כמו פעם
פעם כשהייתי מחובר הרבה היה אווירה כיפית בשרת וגם עכשיו רוב החברים הכי טובים שלי בשרת פרשו אז כבר לא כל כך מהנה.
אני מאחל לכולם שתהנו כמה שאתם יכולים בשרת
זה השרת היחידי שהייתי בו בכל שנותי בסאמפ
וד"א אני כבר עוד מעט 3 שנים בסאמפ
אני יכנס לפעמים ויהיה פעיל בפורום אבל לא יכנס הרבה
הקדשות:
לגדול מכולם- דור HuNTeR התימני שלי, אתה הבן אדם שהכי אהבתי בשרת ,אתה לימדת אותי הכל כל מה שאני יודע וגם שאני תמיד יאהב, ברור שאנחנו נישאר בקשר תמיד אוהב אותך אחי.
אלון- RapeJoint אני ואתה חוינו ביחד הרבה ירידות אבל גם הרבה עליות
אני ואתה הקמנו את קלאן DiL ואת קלאן TaC אתה לימדת אותי הרבה מאוד בשרת
אני בטוח שנישאר בקשר
אושר- Skoda האיש והאגדה יאאללה אושר כמה שאני אהבתי אותך בנאדם אתה היית כמו אבא שלי בשרת, לימדת אותי הרבה דברים בשרת ובזכותך אני הפכתי להיות סטאנטר טוב מקווה שנישאר בקשר.
טל-Blizzerd טל אחי אני מת עליך אתה לא יודע כמה היה קשה לי שפרשת אתה אחד מהגברים פה ומי שמתעסק איתך הוא לא יודע עם איזה גבר הוא מתעסק אוהב אותך.
תמיר- eXplode תמירררררררררררררררר אחי הכל יכול תמיר אני מת עליך מלא ברמות מטורפות אנחנו תמיד מדברים על הכל כולל על סוגי "המריו" תמיד נישאר בקשר.
אילוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןן-Eilon הבחור של הקהילה אין עליך אחי מת עליך אני זוכר תתקופה הכי ישנה שהיית מנהל הקהילה יא אללה איזה תקופה.
אבי-Kavkazi אתה בחור מהדה בסט מת עליך אחי שלי מקווה שנשמור על קשר
אורררררררררררר-BriZzeR אללה אור כמה שאני אוהב אותך אתה יודע אתה כמו אח שלי
אני מת עליך ברמות מטורפות אני מקווה שתמשיך להתקדם ולהתקדם בשרת.
יגלללל-SawnBoy יגל אחי היקר מי אוהב אותך יותר ממני כמו האח שמעולם לא היה לי אוהב אותך לא מהעולם הזה.
ערן-SexyBoy כמו אחי הקטן כל דבר הכי קטן שביקשתי היתה עושה מכל הלב מת עליך.
אור- Betzim אור יא שמנמן מת עליך מקווה שנישאר בקשר.
יונתנוס- TpLink אללה יונתן אחי הקטן והשמנמן כמה חוויות עברנו ביחד תמיד נישאר בקשר
יונתן אני ילווה לך קצת מהגובה שלי
מושון שלי- מושון הסטלן של סטלה כמה צחקנו ביחד מקווה שנישמור על קשר.
ערן-Stek הסטלן הזה אח שלי מת עליך אתה עזרת לי במלא דברים מקווה שנישאר בקשר.
יואב-Yo4v אחי היקר היה לנו הרבה מריבות אבל בסוף הכל נפתר אחי אני אוהב אותך ברמות אני מקווה שנשמור על קשר.
בר-Bar אתה אחד מהמתכנתים הכי טובים בארץ מת עליך בהצלחה בבגרויות.
תמיר-HaMus חמוססססססססססססס בהצלחה לך בהכל מת עליך.
גלללללל-ScatMan אללה גל כמה דיברנו בתקופה אחרי שדור פרש אני למדתי ממך הרבה מאוד דברים ואתה למדת מזה חפירה אמיתית.
עד כאן ההקדשות D:
מי שרוצה הקדשה שיאמר לי בתגובה.
מי שרוצה לשמור על קשר:
MSN: [email protected]
Facebook:בפרטי
תודה רבה סטלה זון על תקופה נהדרת
שלום סטלה זון [=