ani mevakesh mi ha clans
gm tat evo lo lakahat af ehad elehem ki kmo she karati mi kodem
em zodkim zarih leazen et ha kvozot she eyo od kvozot ba rama...!!
ani mevakesh mi ha clans
gm tat evo lo lakahat af ehad elehem ki kmo she karati mi kodem
em zodkim zarih leazen et ha kvozot she eyo od kvozot ba rama...!!
ראסמי כל מילה בשיש..
תנו לנו להתעסק בדברים שלנו ותנו לשחקני רתד
לעשות מה בראש שלהם
זה יום עצוב לקהילת טקטיקל הקלאן עוד לא הספיק להתפרק וכבר אני רואה פה שוק שחור על שחקני רתד
תתביישו לכם
קיצר ניב הייתם קלאן על רמה שגם אני עזרתי לו קצת
והיה לי כיף לתמוך בכם
אבל היה טוב וטוב שהיה
יום טוב וצו פיוס כי כל ישראל אחים
הם אומנם לא פרשו ולאיזה קלאן הם יעלו ת'רמה ?Originally posted by porche man+Aug 10 2005, 11:38 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (porche man @ Aug 10 2005, 11:38 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-4EvEr@Aug 10 2005, 10:48 AM
לא נורא אז מישהו אחר יבוא ויבנה קבוצה
הרי זה לא שהשחקנים מתכוונים לפרוש
אז אולי הם ילכו לכלאנים אחרים ויעלו אותם טיפה ברמה
TAT ?
GM ?
SL ?
EVO ?
רק לכאן הם ילכו אני אישית דיברתי עם כמה מ-RTD כדי לנסות להביא אותם ל-OUTLAW כדי להעלות את הרמה
אבל כולם רוצים ללכת לקלאן "מסודר" ושהוא כבר "מוכן"
האמת ש-OUTLAW קלאן לא רע בכלל שחקנים ברמה סבירה
יש טקטיקות סרבר הכל לידר מה שאתם רוצים אבל הם רוצים ללכת רק ל-TAT וכל אלה כך שרמה לא נראה לי תעלה
:קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: [/b][/quote]
מצטער להגיד אבל ג'יימס הודיע רשמית כי טאט סגורים ככה ג'יימס האגדי אמר אבל בכל ההחלטות לא נתונות בידי :>
**respect**Originally posted by Bumpy@Aug 9 2005, 07:34 PM
**respect**
מצטער להגיד אבל ג'יימס הודיע רשמית כי טאט סגורים ככה ג'יימס האגדי אמר אבל בכל ההחלטות לא נתונות בידי :> [/b][/quote]Originally posted by SwS+Aug 10 2005, 12:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SwS @ Aug 10 2005, 12:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by porche man@Aug 10 2005, 11:38 AM
<!--QuoteBegin-4EvEr@Aug 10 2005, 10:48 AM
הם אומנם לא פרשו ולאיזה קלאן הם יעלו ת'רמה ?
TAT ?
GM ?
SL ?
EVO ?
רק לכאן הם ילכו אני אישית דיברתי עם כמה מ-RTD כדי לנסות להביא אותם ל-OUTLAW כדי להעלות את הרמה
יש טקטיקות סרבר הכל לידר מה שאתם רוצים אבל הם רוצים ללכת רק ל-TAT וכל אלה כך שרמה לא נראה לי תעלה
:קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר:
סבבה אז יש מצב יהיה עוד קלאן על רמה :[
תביא אותם אליך זה טוב...
ועוד קלאנים כמו aTm ועוד שיהיה רמה ויהיה כיף..
דוגרי מה שג'קי ולירון יפתחו קלאן לא?
יש להם קלאן מכן אצלי :S
רק שיבואו
למרות שהיו תקופות שלא ממש אהבתי את הקלאן והשחקנים שבו
למען האמת אתם אחלה קלאן, אני זוכר את ההתחלה של TK עד לעכשיו..
ודפקתם חתיכת שינוי, ברמה, במשחק בקיצור עשיתם אחלה עבודה
חבל שזה נגמר ככה
אלללה חלום.יום הולדת לקהילת טיאו בעולם.
דיזל סגור בטאט ועוד שחקן אבל לא משנה.
אין לך מושג איזה טעות אתה עושה שאתה לוקח את גל אין לך מושג !
מילא לירון general או גק'י ההומו jinx או לאדע מי עוד שם סוס darkshnizel
או משהו אבל אותו ?
חפירות צעקות באלנים...
הם אומנם לא פרשו ולאיזה קלאן הם יעלו ת'רמה ?Originally posted by porche man+Aug 10 2005, 11:38 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (porche man @ Aug 10 2005, 11:38 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-4EvEr@Aug 10 2005, 10:48 AM
TAT ?
GM ?
SL ?
EVO ?
:קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: :קיר: [/b][/quote]
afilu yesh website
:X
חחחחחחחחחחחחחח זה הכי באסה לשחק עם דיזל איך הוא לוקח תמישחק ברצינות שיחקתי איתו פעם עשינו כמה שחקנים נגד Hardcore לפני כמה שבועות חחחח אז עשיתי טעות איך הוא צועק וזה עוד שניה עומד לבכות ומזל שיש לי Push to talk בטיםספיק למה הוא היה שומע אותי מתפקע מצחוק כמעט אני בוכה שאני שומע אותו=]Originally posted by Dr.HoFFmAn@Aug 10 2005, 06:36 PM
או משהו אבל אותו ?
חפירות צעקות באלנים...
חחחחחחחחחחחחחח זה הכי באסה לשחק עם דיזל איך הוא לוקח תמישחק ברצינות שיחקתי איתו פעם עשינו כמה שחקנים נגד Hardcore לפני כמה שבועות חחחח אז עשיתי טעות איך הוא צועק וזה עוד שניה עומד לבכות ומזל שיש לי Push to talk בטיםספיק למה הוא היה שומע אותי מתפקע מצחוק כמעט אני בוכה שאני שומע אותו=] [/b][/quote]Originally posted by ^ToMpsoN~h3n+Aug 10 2005, 06:41 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (^ToMpsoN~h3n @ Aug 10 2005, 06:41 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Dr.HoFFmAn@Aug 10 2005, 06:36 PM
או משהו אבל אותו ?
חפירות צעקות באלנים...
lol
rTdrdvilzzzzOriginally posted by DareDevil+Aug 9 2005, 11:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DareDevil @ Aug 9 2005, 11:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by swat@Aug 9 2005, 11:57 PM
<!--QuoteBegin-DaRKDj@Aug 9 2005, 09:56 PM
rTdead clan kk
hh
kaha karu li lifamim :[ [/b][/quote]
rTdisel
לא הייתי 3 ימים ותראו מה קורהאני חוזר אני רואה אין קלאן
rTdestiny
זה הייתה אתה גם נכון ?
:כן: כעOriginally posted by ^ToMpsoN~h3n@Aug 10 2005, 08:37 PM
rTdestiny
זה הייתה אתה גם נכון ?
כן אבל לא רשמתי מחובר :X