עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון 123456789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 120 מתוך 164

אשכול: בקשת סליחה + קלטת לוהטת

Versache Versache מנותק גורו
    קיבל לייק
    2 פעמים
    מה השטיותת האלו באן שים זין ושחק חופשי ימות הבנאדם שיגיד לך מה לעשות..ראסמי 90% לקקנים+ילדי כאפות בנאדם בא ביקש סליחה הכל מנה אתם יוצאים עליו ישרמוטות אני עוד מילא לא איכפת לי מזה כי בכל מקרה אני לא רואה אפחד ואני ישחק אם יהיה באלי למרות שעכשיו אין לי אפילו טקטיקל במחשב..ררסלל בקיצורר רדו ממנו בחייאתת.שבתת שלום נשמותת

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    ואללה ויקי מתפלא עליך

עכשיו אפשר באמת לראות למה נהרסה הקהילה
    בגלל שכל פלוץ "שם זין"
    כוסומו

קיבל לייק
    2 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Natinho צפה בהודעה
    ואללה ויקי מתפלא עליך

בגלל שכל פלוץ "שם זין"
    כוסומו
    אני יסביר לך אני שם זיןן למהה זה כולה משחקק בחייאתת ראבק ויש אנשיםם שוואלהה היו נשמות אחושרמוטה היה כיף איתץם וזה ואז יענו "גילו" שאני ראדדר דפקו פוזות חח וביכלל חלק עוד מקללים אותך יענו מה קרה ישרמוטות התחלתם לפתוח את הפה אבל עזוב אותךך אם זה היחס של האנשים שיעשה מה בזין שלו
    נערך בפעם האחרונה על ידי Versache : 19/07/08 ב 01:23

קיבל לייק
    2 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחח ומזה בקשתצ סליחה+הקלטה מה רצחת את ראש הממשלה דביר בחייאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ZuZu ZuZu מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ואללה ויקי מתפלא עליך

בגלל שכל פלוץ "שם זין"
    כוסומו
    מה אתה מתפלא, גם אותו תפסו על ראדר

ציטוט במקור פורסם על ידי Versache צפה בהודעה
    אני יסביר לך אני שם זיןן למהה זה כולה משחקק בחייאתת ראבק ויש אנשיםם שוואלהה היו נשמות אחושרמוטה היה כיף איתץם וזה ואז יענו "גילו" שאני ראדדר דפקו פוזות חח וביכלל חלק עוד מקללים אותך יענו מה קרה ישרמוטות התחלתם לפתוח את הפה אבל עזוב אותךך אם זה היחס של האנשים שיעשה מה בזין שלו
    הגעת לפה רק בגלל משחק ואתה משחק מלוכלך עם אנשים שאתה קורא להם חברים
    אז בסדר שים זין, אבל עדיין אתה הלוזר ששיחק עם צ'יטים בשביל לנצח ואומר שלא אכפת לו
    בהצלחה עם זה

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ZuZu צפה בהודעה
    אז לפי מה שאתה אומר לכולם מותר לשחק פעם אחת עם ראדר בקלאן וור בשביל הכיף כדי לראות איך זה ולהודות אחרי חצי שנה-שנה כדי שלא יעשו לו כלום
    מגניב
    וזה לא קטע של ילד קטן, זה פרנציפ נגד צ'יטרים

זה שחברים שלי יודעים לשחק הוגן מונע ממני להגיע למצבים כאלה בכלל
    וגם אם זה היה מגיע למצב כזה, אז הייתה לי את אותה דעה לגביו כי זה ממש לא משנה מי הוא, אלא מה הוא עשה

ושוב, זה שתפסו כמה מהאנשים שאתה מכיר (ויקי, אחיך) לא הופך את זה לבסדר
    שנינו יודעים טוב מאוד שאם זה היה מישהו אחר שקצת לא היית מחבב אתה היית דובק בזה שיעיפו אותו לקיבינימט ושיקבל את מה שמגיע לו
    ובכלל, אני לא יודע מאיפה לעזאזל הגיע השטות הזאת של 'הזדמנות שניה' ו'אני מקבל את האחריות עליו'
    הייתה פה אחלה של קהילה לפני כמה שנים ואתם פשוט הורסים אותה, מתבכיינים ומחפשים אשמים, בלי לשים לב שאתם אלה שהרסתם אותה

תקשיב הקהילה הייתה סבבה לפני שאנחנו באנו בן? אז אולי תסביר לי איך בדיוק היא התחילה להרס מאז שה-Acp יצא אל תבוא ותאשים את החדשים
    בגלל שאני משחק שנתיים וחצי לא אומר שזה שאתה משחק 4 שנים עשית משהו בשביל הקהילה הזאת אז אל תגיד לי שהרסו את הקהילה כי אתה לא עושה כלום לתקן אותה אתה מגביר את האש ופותח מריבות פה עם ילדים כמו עם ויקי למה ויקי נתפס ולא בזין שלו שיקללו אותו ואני מבין אותו למה שיצאו עליו בגלל שהוא שיחק עם צ'יטים למה על ילדים אחרים לא יוצאים הרי עובדה שהקהילה נהרסה בגלל שילדים התחילו להתנהג מגעיל לא בגלל צ'יטים כי לסלוח לכולם כמו שאתה תסלח לחבר שלך על זה שהוא שיחק עם צ'יטים ותגן עליו ותעשה הכל שלא יקבל באן אני יודע שזה מגיע לאח שלי וזה הקטע שהתעצבנתי עליו שבאותו משחק הוא שיחק
    כי באתי אליו למחשב לקראת סיום משחק ואני לא ידקור את אח שלי או משהו כזה בגלל שהוא משחק עם צ'יטים כמו שאתה לא תעשה אותו דבר לאחיך אם הוא ישחק עם צ'יטים תהיה הגיוני יש נושאים שאתם תתנהגו ותגידו וואלה לבנאדם הזה מגיע הזדמנות ובנושא אחר אתה תבוא ותגיד למה לבן אדם הזה מגיע כי הוא קילל אותי אז נהרוס לו שיעוף מהטקטיקל תאמין לי שאני ואתה ועוד 100 ילדים פה רבו עם ילדים אבל הם לא יפילו את זה על שנאה כדי לדפוק הם פשוט לא היו מתערבים
    ואם זה היה נושא של מישהו שאני שונא לא הייתי מגיב בכלל

לא מגיע הזדמנות שניה אמרתי לך כולם כוללים בעיסקה כל מי שיהיה וכל מי שהיה הקטע שעושים פה הפליות
    על שחקנים שנתפסו וביקשו סליחה ואח שלי נתפס בהקלטה שהוא שיחק בקלאן וור עם רדאר סבבה זה לא מעשה חכם מגיע לו עונש
    אבל כמו שחצ מהאנשים שנתפסו גם אם אתה אוהב אותם וגם אם לא אין פה הפליות מה חזרת לזמנים של להגיד לי על הפליה כמו השחורים והלבנים מה זה החרא הזה כל בנאדם מגיע לו את אותו היחס אז שכל אחד יקבל את אותו היחס גם אם אתה לא סובל אותו אתה צריך לתת לו את אותו עונש

כמו שמייק אמר אם תמשיכו לסלוח לאנשים הוא לא יתן להם באן והוא לא יתייחס לדמואים בכלל כי אנשים פה סולחים כל הזמן אז תחליטו מה אתם רוצים
    החלטתם שלא מוותרים אז אם לא מוותרים ומייק מחלק באנים הבאן יגיע לכל מי שנתפס על צ'יטים סבבה נגמר הסיפור אין פה על מה לדבר אתה רוצה להעיף מישהו אחד אתה תעיף איתו את כולם או תשאיר את כולם

LOL דרגון
    למה מה שמעת בוא תספר לנו אחי
    אני אומר מה שצריך להגיד

אתה אומר מה שצריך להגיד כנראה שהפעם סיפרת משהו שלא היית צריך להגיד נתי
    למה אם אתה חכם עדיף שתשתוק :X
    נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 19/07/08 ב 04:20

הסמל האישי של tarnegolz
    tarnegolz tarnegolz מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי DrAgoN צפה בהודעה
    בראסמי שאין לכם מה להגיד פה אתם יכולים להתווכח אחיעד לא מביא דמו וגם אני מחכה לדמו ממנו עדיין אז ככה שאני מריח פה משהו לא טוב
    ואני רוצה לראות שאם הוא יתפס מה לכם יהיה להגיד ואחיעד אם במשחק נגד רוי או נגדי היית עם רדאר תתוודה ומהר למה הסוף יהיה מר!
    חבל שלא פנית אלי עד היום.
    תאריך? מפה?

לפני שאתה יוצא בהצהרות כמו "הסוף יהיה מר", "אני מריח פה משהו לא טוב",
    תדאג שאני ידע שאתה רוצה דמו ממני בכלל. לא ידעתי בכלל.

קיצור בוא לאייסיקיו ותקבל.

קיבל לייק
    0 פעמים
    תקשיב הקהילה הייתה סבבה לפני שאנחנו באנו בן? אז אולי תסביר לי איך בדיוק היא התחילה להרס מאז שה-Acp יצא אל תבוא ותאשים את החדשים
    בגלל שאני משחק שנתיים וחצי לא אומר שזה שאתה משחק 4 שנים עשית משהו בשביל הקהילה הזאת אז אל תגיד לי שהרסו את הקהילה כי אתה לא עושה כלום לתקן אותה אתה מגביר את האש ופותח מריבות פה עם ילדים כמו עם ויקי למה ויקי נתפס ולא בזין שלו שיקללו אותו ואני מבין אותו למה שיצאו עליו בגלל שהוא שיחק עם צ'יטים למה על ילדים אחרים לא יוצאים הרי עובדה שהקהילה נהרסה בגלל שילדים התחילו להתנהג מגעיל לא בגלל צ'יטים כי לסלוח לכולם כמו שאתה תסלח לחבר שלך על זה שהוא שיחק עם צ'יטים ותגן עליו ותעשה הכל שלא יקבל באן אני יודע שזה מגיע לאח שלי וזה הקטע שהתעצבנתי עליו שבאותו משחק הוא שיחק
    כי באתי אליו למחשב לקראת סיום משחק ואני לא ידקור את אח שלי או משהו כזה בגלל שהוא משחק עם צ'יטים כמו שאתה לא תעשה אותו דבר לאחיך אם הוא ישחק עם צ'יטים תהיה הגיוני יש נושאים שאתם תתנהגו ותגידו וואלה לבנאדם הזה מגיע הזדמנות ובנושא אחר אתה תבוא ותגיד למה לבן אדם הזה מגיע כי הוא קילל אותי אז נהרוס לו שיעוף מהטקטיקל תאמין לי שאני ואתה ועוד 100 ילדים פה רבו עם ילדים אבל הם לא יפילו את זה על שנאה כדי לדפוק הם פשוט לא היו מתערבים
    ואם זה היה נושא של מישהו שאני שונא לא הייתי מגיב בכלל

לא מגיע הזדמנות שניה אמרתי לך כולם כוללים בעיסקה כל מי שיהיה וכל מי שהיה הקטע שעושים פה הפליות
    על שחקנים שנתפסו וביקשו סליחה ואח שלי נתפס בהקלטה שהוא שיחק בקלאן וור עם רדאר סבבה זה לא מעשה חכם מגיע לו עונש
    אבל כמו שחצ מהאנשים שנתפסו גם אם אתה אוהב אותם וגם אם לא אין פה הפליות מה חזרת לזמנים של להגיד לי על הפליה כמו השחורים והלבנים מה זה החרא הזה כל בנאדם מגיע לו את אותו היחס אז שכל אחד יקבל את אותו היחס גם אם אתה לא סובל אותו אתה צריך לתת לו את אותו עונש

כמו שמייק אמר אם תמשיכו לסלוח לאנשים הוא לא יתן להם באן והוא לא יתייחס לדמואים בכלל כי אנשים פה סולחים כל הזמן אז תחליטו מה אתם רוצים
    החלטתם שלא מוותרים אז אם לא מוותרים ומייק מחלק באנים הבאן יגיע לכל מי שנתפס על צ'יטים סבבה נגמר הסיפור אין פה על מה לדבר אתה רוצה להעיף מישהו אחד אתה תעיף איתו את כולם או תשאיר את כולם

:X
    מה הקשר ל ACP לעזאזל
    עובדה שלפני כמה שנים, ואל תלך רחוק כל כך (אני משחק כבר 6 שנים ועד לפני 3 שנים הכל היה מצוין)
    אני מנסה לתקן בזה שירחיקו כל צ'יטר שנתפס וזה שאני מגביר ומלבה פה את האש זה כדי שאנשים יבינו שצריך להעיף צ'יטרים ולא לסלוח להם כי 'הם חברים שלהם'
    כשאתה משחק עם מישהו שאתה קורא לו חבר, אתה מצפה שבמינימום שבמינימום שישחק הוגן וזה בלי צ'יטים
    ברגע שויקי או כל אחד אחר משחק עם צ'יטים זה יריקה בפרצוף לכל האלה שהוא קורא להם חברים והם צריכים להבין שהוא שם עליהם זין למרות שהוא קורא להם "נשמה", "כפרה עלייך ביז'ו" או "בום עלייך"
    דבר שני, מאיפה אתה יודע למה נהרסה הקהילה? אתה משחק שנתיים וחצי ואין לך מושג מה היה פה לפני אז במקום לפתוח ת'פה תשב בפינה ותשמע מה יש לוותיקים ממך להגיד
    בקשר לזה שחברים שלי יתפסו, אז שוב זה עדיין לא קרה כי אני יודע עם מי אני מדבר ואני סומך על האנשים האלה, ואתה רואה שעדיין אף אחד מהם לא נתפס
    ברגע שזה יקרה, הדעה שלי תיהיה אותה דעה - להעיף לשנה וזה לא משנה כמה זמן אני מכיר אותו, כי ברגע שהוא מרמה הוא באותו קו עם שאר הצ'יטרים
    כנ"ל לגבי אח שלי, שאני בכלל לא נותן לו להתקרב אל זה רק בגלל שאני יודע שכשיתפסו אותו לא תיהיה לי מילה בעיניין ודרך לשנות את זה

אף אחד לא עושה פה אפליות ובסופו של דבר מי שמחליט מי מקבל באן ומי לא זה מייק
    אז לגבי טענות של הפליות וכאלה אתה יכול לפנות למייק (למרות שאני לא חושב שיש לך זכות לבוא אליו בטענות להחלטות שלו)

בקשר לדמואים של תרנגולז, אמרת שתפסת? תעלה דמו
    מה היה ויתר לא ויתר זה כבר לא בעיה שלי
    האנשים שהיה את הכוח להעלות דמו ולהרחיק אותו לא עשו את זה אבל ברגע שיעלה לפה דמו שלו עם צ'יטים אני בטוח לחלוטין שהוא יעוף
    לפי התגובה שלו אני רואה שהוא מציע לך לבקש כל דמו שתרצה, אז רק תבקש ותוכיח לנו את מה שאתה אומר (לא חכם לדבר באוויר)

ומייק יעיף את כולם, כבר מזמן הוחלט שיש פה אפס סובלנות כלפי צ'יטרים ושאין דבר כזה הזדמנות שניה
    ברגע שיהיה לו כוח ועצבים הוא יגיב פה ו/או יתן את הבאן למי שנתפס על צ'יטים והבאן מוצדק

danz danz מנותק אחראי קהילה בדימוס
    שם פרטי
    דן
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חחחחחחחחח מצחיק אה ויקי??
    חלאס בחייאת דינאק אתה יודע טוב מאוד שמה שהוא עשה ומה שאתה עשית לא בסדר
    וזה שלא קיבלת באן זה רק מזל שלך
    דביר אמור לקבל באן גם אתה היית אמור להיות בבאן

בקיצור ולעניין

כל ציטר=באן לשנה

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    זה הבעיה היה שהוא היה אמור לקבל וזה מה שלא בסדר גם את טוקי לא תפסו מייק צילם שהוא הודה שהוא שיחק עם רדאר אבל מייק
    לא תפס אותו על שום דמו ושום דבר
    אח שלי אותו דבר אח שלי לא נתפס כי לגביי ההקלטה כולם חושבים על איך הוא נתפס אבל הוא יכל לסובב את כולכם על אצבע
    אם הוא לא היה מעלה את ההקלטה ונתי כמו שהוא אמר היה מעלה הוא היה עובד על נתי ועל כולם הוא היה יכול להגיד תשמעו חברים עשיתי את זה בכוונה
    כי ראיתי שרוי בחדר אבל ברגע שהוא התוודה בעצמו זה אומר שהוא לא בא לעבוד על אף אחד ממכם והוא בא לבקש את הסליחה ממכם על הטעות שהוא עשה
    עכשיו בן אתה רוצה לעזור לסדר את הקהילה סבבה אמרתי לך אתה רוצה שויקי לא קיבל באן וכל מי שהיה צריך לא קיבל תסביר לי למה אח שלי כן והם לא?
    אתה רואה על הפליה כזאת אני מדבר וזה שאתה מרחיק צ'יטרים זה לא שאתה מרחיק למה אתה לא תפסת את אח שלי שזה נקרא להרחיק אתה כולה אומר בוא נעיף אותו אבל על שחקן אחר אתה תגיד לא למה באן שחקן טוב גם בלי צ'יטים הוא שחקן טוב אז אני מתערב שאח שלי אותו דבר והוא בנאדם שעשה טעות
    והוא מבקש סליחה זה שלך לא בא לקבל את הסליחה לא אומר שמייק או מישהו אחראי לא מוכן לקבל הוא ויתר לכולם הוא צריך לוותר לאח שלי
    ואם אני מציב תנאים זה להוכיח לכם שהוא שחקן גם בלי להיות ילד קטן או לא מנוסה אלא שחקן כמו כל השחקנים ואני מתערב שבלי הצ'יטים הוא עדיין לא רואה פה חצי מהשחקנים אתה לא תפסת אותו שיש לך הוכחה שהוא שיחק רק עם רדאר יש לך הוכחה על משחק אחד

עכשיו לגבי אחיעד היה טעות כי הוא לא שמע שביקשתי ממנו בטים ספיק הוא אמר שהוא לא שמע אותי
    קיבלתי ממנו דמו ו-SnkZ יקבל בצאת שבת נחכה לתוצאות

הסמל האישי של .CoBrA.
    .CoBrA. .CoBrA. מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יווו איזה חפירות פה אני לא מאמין ינעל רבקק

הבן אדם שיחק עם ציטים פעם אחת והוא מבקש סליחההה

אל תהיוא אכזרים תנו לו ב " סלחנו " ושתהיה פעם אחרונה !

תצאו מהסרט !!

אתה לא שחקן TO ישראלי אמיתי עם : לא ניסיתה פעם אחת בצ'יטים !!!!

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    יש פה כמה תגובות שלא ניסיתי אפילו לקרוא (במיוחד dragon עם הקירות טקסט בלי סימני פיסוק, תלמד לכתוב בחור).

הנושא הזה בטיפול ועד שלא יהיה לי הוכחה אני לא אקבע כלום בהתבסס על "התוודות" בפורום, גם המקרה הקודם אולי נראה לכם שתפסתי מישהו רק בגלל שהוא הודה, אבל בעצם היה לי הוכחות ודמו + סרטונים שהעלתי לכלאן בייס, הקטע שלא פירסמתי את זה פה, כי רציתי לדעת אם מישהו יבקש הוכחה או פשוט יקחו את המילה שלי, די עצוב, כי אפילו לי לא מגיע להחליט מה קורה בקהילה שלמה.

זה התגובה היחידה שלי בנושא. עד שאני לא אראה הוכחות מוצקות אני לא יעיף מישהו סתם ככה, אולי לכם זה מספיק שהוא מודה, גם לי האמת, אבל כלאן בייס לא פועל ככה, בנוסף לזה שהוא הודה, אני בספק אם הוא יתקרב לזה שוב, אבל זה לא רלוונטי לנושא.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

קיבל לייק
    2 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Danz צפה בהודעה
    חחחחחחחחח מצחיק אה ויקי??
    חלאס בחייאת דינאק אתה יודע טוב מאוד שמה שהוא עשה ומה שאתה עשית לא בסדר
    וזה שלא קיבלת באן זה רק מזל שלך
    דביר אמור לקבל באן גם אתה היית אמור להיות בבאן

בקיצור ולעניין

כל ציטר=באן לשנה
    דבר ראשון אני בבאן אחי

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Forensics צפה בהודעה
    יש פה כמה תגובות שלא ניסיתי אפילו לקרוא (במיוחד dragon עם הקירות טקסט בלי סימני פיסוק, תלמד לכתוב בחור).

הנושא הזה בטיפול ועד שלא יהיה לי הוכחה אני לא אקבע כלום בהתבסס על "התוודות" בפורום, גם המקרה הקודם אולי נראה לכם שתפסתי מישהו רק בגלל שהוא הודה, אבל בעצם היה לי הוכחות ודמו + סרטונים שהעלתי לכלאן בייס, הקטע שלא פירסמתי את זה פה, כי רציתי לדעת אם מישהו יבקש הוכחה או פשוט יקחו את המילה שלי, די עצוב, כי אפילו לי לא מגיע להחליט מה קורה בקהילה שלמה.

זה התגובה היחידה שלי בנושא. עד שאני לא אראה הוכחות מוצקות אני לא יעיף מישהו סתם ככה, אולי לכם זה מספיק שהוא מודה, גם לי האמת, אבל כלאן בייס לא פועל ככה, בנוסף לזה שהוא הודה, אני בספק אם הוא יתקרב לזה שוב, אבל זה לא רלוונטי לנושא.

מייק אני לא כמוך עם סימני פיסוק נקודות וכו'.
    וגם אני בעצבים שאנשים שאני מכיר כל כך הרבה מדברים ככה ובחיים שלי לא ראיתי אותם ככה
    זה מעצבן אתה צריך להבין אותי

ולגביי מה שאמרת אם אתה מדבר על טוקי אני לא ראיתי הוכחות מוצקות גם הוא התוודה שהוא היה שיחק עם רדאר לא התוודה זה לא שהוא נתפס
    על דמו או משהו אם יש לך דמו שלו או סרטון זה יהיה יותר אמיתי וזה יוכיח אם הוא נתפס או לא לגביי ויקי זה היה מקרה מוטמטם שהוא נתפס
    על ידי תמונה שזה הוכחה

לגביי אח שלי הקלטה זה יכול להיות סתם חארטה כמו שאמרתי תחשוב על זה מייק שהוא היה יכול לעבוד פה על כולם,
    גם עליך אם מישהו אחר היה מעלה הוא היה מכחיש ואומר תשמעו זה חארטה עשיתי בכוונה את זה.
    כי ראיתי את זה ואת זה אבל זה התוודות לא על דמו או לא על הוכחה שהוא נתפס אלא על הקלטה שלו אם נתי היה מעלה את זה כמו שהוא אמר לו:" או אתה תעלה או שאני יעלה" ואתם לא חושבים עם ראש שהוא היה עובד על כולכם ובמקום זה הוא הודה
    תאמינו לי שאם הוא היה עושה ההפך הוא היה עובד עליכם וכולם היו צוחקים פה על נתי או על מי שהיה מעלה במקום אח שלי

הסמל האישי של נתיניו
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    מה כבר אמרתי שאני לא צריך להגיד אל תנסה לרקוד על המוח אחי

ויקי, זה כולה משחק מחשב
    למה רימית בו ?

ומייק, חשבתי שאנחנו יכולים לעשות מה בזין שלנו בלאדר הישראלי אז יאללה הוא הודה תעיף לו באן
    אולי הוא ילמד יותר לא לרמות..

קיבל לייק
    0 פעמים
    זה הבעיה היה שהוא היה אמור לקבל וזה מה שלא בסדר גם את טוקי לא תפסו מייק צילם שהוא הודה שהוא שיחק עם רדאר אבל מייק
    לא תפס אותו על שום דמו ושום דבר
    אח שלי אותו דבר אח שלי לא נתפס כי לגביי ההקלטה כולם חושבים על איך הוא נתפס אבל הוא יכל לסובב את כולכם על אצבע
    אם הוא לא היה מעלה את ההקלטה ונתי כמו שהוא אמר היה מעלה הוא היה עובד על נתי ועל כולם הוא היה יכול להגיד תשמעו חברים עשיתי את זה בכוונה
    כי ראיתי שרוי בחדר אבל ברגע שהוא התוודה בעצמו זה אומר שהוא לא בא לעבוד על אף אחד ממכם והוא בא לבקש את הסליחה ממכם על הטעות שהוא עשה
    עכשיו בן אתה רוצה לעזור לסדר את הקהילה סבבה אמרתי לך אתה רוצה שויקי לא קיבל באן וכל מי שהיה צריך לא קיבל תסביר לי למה אח שלי כן והם לא?
    אתה רואה על הפליה כזאת אני מדבר וזה שאתה מרחיק צ'יטרים זה לא שאתה מרחיק למה אתה לא תפסת את אח שלי שזה נקרא להרחיק אתה כולה אומר בוא נעיף אותו אבל על שחקן אחר אתה תגיד לא למה באן שחקן טוב גם בלי צ'יטים הוא שחקן טוב אז אני מתערב שאח שלי אותו דבר והוא בנאדם שעשה טעות
    והוא מבקש סליחה זה שלך לא בא לקבל את הסליחה לא אומר שמייק או מישהו אחראי לא מוכן לקבל הוא ויתר לכולם הוא צריך לוותר לאח שלי
    ואם אני מציב תנאים זה להוכיח לכם שהוא שחקן גם בלי להיות ילד קטן או לא מנוסה אלא שחקן כמו כל השחקנים ואני מתערב שבלי הצ'יטים הוא עדיין לא רואה פה חצי מהשחקנים אתה לא תפסת אותו שיש לך הוכחה שהוא שיחק רק עם רדאר יש לך הוכחה על משחק אחד

עכשיו לגבי אחיעד היה טעות כי הוא לא שמע שביקשתי ממנו בטים ספיק הוא אמר שהוא לא שמע אותי
    קיבלתי ממנו דמו ו-SnkZ יקבל בצאת שבת נחכה לתוצאות
    תגיד לי אתה אידיוט או מה
    אני מההתחלה אמרתי שויקי צריך לקבל באן, ומה גם שהוא ניסה לתפוס תחת על סקר מעפן בפורום ואני אמרתי לאנשים להצביע נגדו
    ושוב, מה זה משנה אם הוא הודה? זה הופך אותו למשהו אחר חוץ מצ'יטר? אז הוא הודה כי הוא הרגיש שעלו עליו ושעדיף לו להגיד את זה בעצמו מאשר שמישהו אחר יחשוף אותו
    הפואנטה נשארה אותו דבר, שיחק עם צ'יטים - עף לשנה
    כנ"ל לגבי כל צ'יטר בפעם המיליון, אין לי מושג איך הבנת אחרת
    בלי הפליה ובלי הבדלה, קאפיש?

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    סבבה הוא עף כולם עפים איתו על זה אני מדבר שלא יהיה מצב שאחרי אח שלי מישהו יתפס ותגידו לי הוא ותיק מה ותיק לא אני מכיר אותו זה היה חד פעמי
    אז אני מודיע מראש שאחרי זה לא תגידו לי זה מקרה שונה ודברים כאלה

נתי לא מרקד לך על ראש תשאל את חברים שלך מה הם יודעים אחרי זה תשאל אותי מה יש לי לספר

וכמו שמייק אמר בנתיים אין פה לאף אחד הוכחות לזה שהוא נתפס אז ככה שבאן אין בנתיים תהנו לכם!
    (ומייק לגבי הסרטונים אני בטוח שכולם רוצים לראות )

קיבל לייק
    0 פעמים
    סבבה הוא עף כולם עפים איתו על זה אני מדבר שלא יהיה מצב שאחרי אח שלי מישהו יתפס ותגידו לי הוא ותיק מה ותיק לא אני מכיר אותו זה היה חד פעמי
    אז אני מודיע מראש שאחרי זה לא תגידו לי זה מקרה שונה ודברים כאלה
    לא הבנת את עד עכשיו? אוי ואבוי...

הסמל האישי של DrAgoN
    DrAgoN DrAgoN מנותק עתיק
    שם פרטי
    אלידור
    קיבל לייק
    15 פעמים
    הבנתי כן אבל אני אומר לך שאם הוא מקבל באן הוא וכולם צריכים לקבל

אבל בנתיים אין באן ואין נעליים למה אין הוכחות

ונתי כמו שתשים לב הוא אמר אין הוכחות מוצקות אין באן קאפיש?
    נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 19/07/08 ב 20:13

הסמל האישי של נתיניו
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    חחח הבנאדם הודה שהוא צ'יטר ומייק אמר שזה מספיק לו
    אבל כלאן בייס רוצה הוכחות מוצקות בשביל הפרוטוקול

נושאים דומים

1. סליחה שאני מקפיץ אבל שוב בקשת ניהול
    על ידי sythx` בפורום בקשות ניהול