סולחים לך דבירוש אתה כמו הבן שלי או שזה באמת לא ידוע נעשה בדיקה עם אמא מחר טוב?
סולחים לך דבירוש אתה כמו הבן שלי או שזה באמת לא ידוע נעשה בדיקה עם אמא מחר טוב?
סתמו תפה הבנדאם צ'יטר לעזעזל רואים כמה שאתם אפסים פעם אחרי פעם ?? DRAGON אתה מכוער ברמות מטורפות באמא שלי לא רואים דברים כמוך ... אתה לא קולט כמה אפילו ..
דביר מה אתה מפחד או משהו לא הבנתי , תביא תאריך של הדמו תעשה טובה הא :]
דבר ראשון יותם תירגע אם הדיבור שלך
דבר שני מה קרה אתה קופץ יותם פגעתי בנקודות רגישות של אנשים זה שאני יודע פה דברים
ואתהלא יודע זה לא אומר שאני ישתוק ולא אתה ולא אף אחד יסתום לי את הפה.
אח שלי נתפס על הקלטה ה-cb רוצה הוכחות שיהיה לכם הוכחות הוא יקבל באן עד אז אתם יכולים לזיין ת'מוח עד מחר.
סלאמת
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 20/07/08 ב 17:42
ראסמי , אתה פשוט כל הודעה שלך לא מבין מה אתה רושם בכלל , זה משגע אותי ... עזוב מקרה אבוד בן מה אתה משתגע :/
מה יש להישתגע גם ככה אני בקושי משחק ועוד מעט צבא
אני בסה"כ דואג לאלה שישארו שיוכלו לשחק נקי בלי צ'יטרים בסביבה
יש עוד המון צ'יטרים בסביבה תהיה בטוח
מזל שיש COD4 יאלה XGS עושים SWITCH
יש עוד ילדים שמתשמשים בcheats,אבל מה הם עושים את זה בכלאנים של נובים ככה שהם נוטים להתרחק ממרכז העניינים לדוגמא:
אחיעד cheater פשוט שקוף שיחק עם הכלאן Swat בניק :o כאילו מה אתה חושב אתה אנשים אין להם שכל שיחק בצורה שקופה ביותר.
עוד אחד באותו כלאן Of אמרו לי זה מתן בישגדה, והוא היה חשוד בצורה מטורפת כאילו.(אני לא בא בהצהרה שהוא cheater,אבל היה משהו אפילו יותר ממשהו..)
ואללה לא יודע מה להגיד לכם מה יוצא לכם מיזה?
לדוגמא היום שיחקתי פאבליק היה בשרת מישהו נחמד בשם Yo ואללה , שחקן נחמד והכול,
אתה רואה כול השרת מתחיל VOTES הוא, cheater הוא ככה וככה,היה שם איזה אחד בניק vasili zatryav ,משהו כזה, בקיצור אני אומר לו :"למה אתה חשוב שהוא cheater " הוא עונה לי: "כי אני יודע מה זה cheats אני יכול לזהות"
אז אני שואל אותו: "כמה זמן אתה משחק" והבן אדם עונה לי :"אני שחקן חדש"...
מישהו בשם נדב אני יודע מה,כאילו ראבק מי אתה חושב שאתה משחק לי שבועיים קורה לכול העולם cheaters.
כאילו ראבק אנשים תתחילו להתאפס על עצכם, לכו למורה פרטי או משהו, תעלו קצת את מנת המשכל שלכם תעשו משהו עם עצמכם (לא בכללי ,רק על המזיקים)
זה כבר אוטומטית להיכנס לשרת ignore all.
אני יודע שלא ייצא מההודעה הזאת כלום, אבל סתם לפרוק עצבים על המונוגלואדים שבקהילה.
נערך בפעם האחרונה על ידי ^y0Naz : 20/07/08 ב 21:35
לא נורא יונה
יש הזדמנות שניה חח
יאלה שווה עכשיו להיות צ'יטר
חחח כן אה...
ויונה אחיעד לא היה ציטר ולא בטיח חלאס.
הוא השתפר חבל על הזמן אני בעצמי ראיתי איך הוא מפרק בכלאב שאני לידו ואם אני לא טועה גם אתה היית שם...לא בטוח כמעט בטוח שהיית שם
בקיצור..
אחייעד לא ציטר והנושא פה הוא לא הטיפשים של הקהילה
הנוא פה הוא דביר הציטר המסריח הזה..
ושמי שיש לו דמו שלו והכול...שיעלה לפה נ (אני מתכוון לדמו עם הציטים)....
נכון ויותם בן כל מי שבא לו לצאת עלי תצאו אני גם אומר שאח שלי צריך לקבל באן זה נכון מגיע לו כי אחרי המשחק אמרתי לו שלא ישחק יותר עם זה
אבל אתם אומרים כל צ'יטר = באן אז זה מה שצריך להיות לא רק כמה צ'יטרים אחרונים שנתפסו ולמה על זה אתם מתחמקים כי אתם יודעים שבאמת
צריך להביא לכולם אבל אתם עכשיו מחפשים להפיל את אח שלי רק למרות שהוא נתפס על הקלטה ואין דמו שיוכיח את זה אז ככה
שאני לא מבין מה אתם מחפשים לריב כי יש פה כמה אנשים שמוכנים להעביר את זה הלאה כמו שעשו עם כל הצ'יטרים אז למה מה קרה שעכשיו לא יעשו אותו דבר? למה אתם דווקא עכשיו מחפשים בכל מחיר להפיל אתם מסוגלים לעשות דמו שלו עוד שניה עם צ'יטים באיזה סרבר לשבת ופשוט לשחק אותה כאילו זה cw
חלאס מייק אמר לכם פה אין הוכחות אין באן סגרו את הבסטה מה אתם בכוונה מחפשים בכוח את הריבים ובלאגן מה אתם ילדים אני לא מבין?
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 21/07/08 ב 17:09
אין מה לריב, לא רוצים שצ'יטרים יהיו פה ואח שלך אחד מהם
וכל עוד אנחנו פה בקהילה יודעים שזה נכון זה מספיק מבחינתנו שהוא יעוף
זה הקטע שתביא הוכחה הוא יעוף נגד כל השאר יש לך הוכחות בן הם צריכים לעוף לפני שאתה מדבר על הנושא הזה אתה רוצה שיעופו צ'יטרים שיעופו כולם לא אחד או שתיים
חלאס לזיין תמוח על הוכחות
הוא הודה שהוא צ'יטר איזה עוד הוכחה אתה רוצה ? חחחחח מצחיקולים