Satla-Zone
התחברות
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון 1234567891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 140 מתוך 220

אשכול: אשכול המריבות הגדול

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    תשמעו, תגובה אחרונה שלי באשכול הזה, אני יגיד משהו, מזכיר לי תחברה ב ET

קיצר מה אני בא להגיד.. יש ים ים אנשים שהורסים יםם, בסוף אתם יודעים מה קורה, כולם מתפזרים, ונשארים רק, ההתחלתיים..
    בסוף תראו, לא תנהלו תקהילה כמו שצריך, תשארו במירק עוד פחות ממה שיש עכשיו. אין אין גיבוש בין ישראלים שונים וזה מבעסס
    תראו תמניאק הזה הוריד לקלאן שלי את הספייס בטי אס של חבר שלו, זה מראה על לא יודע, ממש נבלה הבנאדם, לא יכול לעזור ל"חברים" כאילו
    כן "חברים", תספור כמה אנשים יש פה, איזה פחות ממאה ככה. יש קהילות בחול מנהלות אלפי אנשים. אתם לא מסתדרים עם איזו מאיה מסכנה ככה.
    תתחילו להעיף על מנת להוסיף, נמאס כבר עם כל הניבולי פה ו הלכלוכים, באלוהים באתי לפרוש, כי בינינו אני לא מאמין שמישהו! במצב שיש היום יכול בכלל להגיע לרמות גבוהות! במשחק כן? אחר כך מתפלאים למה המקצוענים "מרוחקים".. למה הם יודעים להתלכלך עם ילדודס מביא מזל רע וסתם.
    אני מאמין באלוהים חזק! וסתם שתדעו המשחק הזה זה ספורט, עכשיו.. ספורט, ספורט בכלל היוונים המציאו את הדבר הזה שקוראים לו ספורט(כדי שיהודים לא יתפללו) אנחנו היהודים בכלל צריכים להתפלל, להיות אור לגויים, לשמור מצוות, אבל זה די רחוק.. עד שאני אהיה סלב ויחזיר תעם יקח זמן (אני מאמין שאני המשיח)
    קיצר מה באתי להגיד, אני לא אפרוש למה באמת יש לי בקלאן חבורה של ילדים נהדרים,מצחיקים אחד אחד וגברים! וכל מי שצוחק עלינו, אנחנו בדרך למעלה, ולא למטה כמו הנבלות שאני לא יזכיר את שמם. ובכלל אני מציע מאוד ובלי פסיכולוגיות עכשיו, שלא תרדו איתי לפסים אישיים, למה אני אחד המכורעים בארץ..

עכשיו סיכום:
    אפילו שאלוהים לא רוצה שנשחק במשחקים כל היום, ואנחנו כביכול העם המובחר ולא מצליחים להגיע לרמות ה"מעל" גבוהות. אני מציע שכווולנו נתגבש, נתאזר, נתחזק, נתחבר. ונעזור אחד לשני כאן. אם זה משאבים אם זה טיפים, אדיבות לנובים וכד' למה אין זמן! אין זמן לכלום! אתמול אתה בן 14 מחר אתה בן 20 אתמול שיחקת משחקי וידאו מחר לא תשחק תהיה גולנצ'יק (אבל תתגעגע למשחק) וגם כדור הארץ גוסס, עוד כמה שנים מלחמה גרעינית, ואחרי זה הגאולה שתבוא בעזרת השם. כל מה שאני מדבר אמת! בלי שוווום קשר למשחקי וידאו, תהיו בני אדם אני מבקש ממכם, בבקשה תרגיעו עם קללות, זה הכל. ולא להיות גייז לעשות דווקא.. האא הנה דוקקא עשיתי לך, האאא, אין יותר גיי מזה, ממש התנהגות של בחורה. רק שתדעו כל קללה שנשמעת הורסת ים דברים בעולם כולו, תאמינו בגלובליות, בטוטליות במושלם בטוב. כי זה הכל קשור, אתה מפליץ פה, מישהו בסין מריח. הבנתם? אם לא היו דתיים, כבר מזמן היו הורסים את המדינה החילונית הזאת, אבל שוב, יש מוצא להכל! "דרך ארץ קדמה לתורה" אז שוב פעם אני מתחנן מתחנן לפני שאני מתחיל לדקור, תהיו בני אדם תרגיעו עם קללות ודווקות. תחשבו על דובי הקוטב לא חבל עליהם? הם מתייים :,(

han han מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ימניאק, עכשיו הורדת את הציפיות שלי לפרישה שלך :@

KEYNAN KEYNAN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    TAMIN
    IM SO NOT GONNA READ THATTTT

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    קיינן תקרא כל יום קצת זה יחלחל

KEYNAN KEYNAN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    I ARE GUUD RIDER I ARE NID NO RID!!!

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    אתה צודק, אתה סבבה אתה

הסמל האישי של Fugitive
    Fugitive Fugitive מנותק Village leader
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי MS צפה בהודעה
    גם FUGI
    שתוק!

ציטוט במקור פורסם על ידי Bionic צפה בהודעה
    באמת אולי תתבגרו כבר אתם רבים על שטויות כגון : מי יותר טוב או מי מבלה פחות/יותר זמן מול המחשב

תבינו זה משחק יש יותר טובים ויש פחות טובים , יש אנשים שבשבילם יותר כיף לשבת מול המחשב מאשר לצאת ולהיפך

לאף אחד אין פה זכות לבקר את הסגנון חיים של אף בן אדם פה , וזה לא משנה אם הוא בן 24 או בן 12 כל אחד עושה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה , כי לכל אחד יש סדרי עדיפיות שונים בחיים
    כל תרד' אתם מתחילים לריב ומנסים להראות מי יותר בוגר ולבסוף יוצא שאתם מוכיחים ההיפך

ולכל כל הPROים זה שאתם תותחים במשחק מחשב לא אומר שרשום לכם פעמיים גבר ב ת.זהות
    אז בלי שום שקר לסקיל קודם כל תיהיו בני אדם
    כה קחו דוגמה מדימה הוא כל PCW שני עוזב באמצע עם תירוץ באה אליי דוגמנית הביתה ^^

הסמל האישי של krizZje
    krizZje krizZje מנותק ?1v1 knife @ batyam
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב זה קרה פעם אחת והיא לא באה אליי הביתה

וכמו שאמרתי יש סדרי עדיפיות

ZaloopA ZaloopA מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tamin צפה בהודעה

קיצר מה אני בא להגיד.. יש ים ים אנשים שהורסים יםם, בסוף אתם יודעים מה קורה, כולם מתפזרים, ונשארים רק, ההתחלתיים..
    בסוף תראו, לא תנהלו תקהילה כמו שצריך, תשארו במירק עוד פחות ממה שיש עכשיו. אין אין גיבוש בין ישראלים שונים וזה מבעסס
    תראו תמניאק הזה הוריד לקלאן שלי את הספייס בטי אס של חבר שלו, זה מראה על לא יודע, ממש נבלה הבנאדם, לא יכול לעזור ל"חברים" כאילו
    כן "חברים", תספור כמה אנשים יש פה, איזה פחות ממאה ככה. יש קהילות בחול מנהלות אלפי אנשים. אתם לא מסתדרים עם איזו מאיה מסכנה ככה.
    תתחילו להעיף על מנת להוסיף, נמאס כבר עם כל הניבולי פה ו הלכלוכים, באלוהים באתי לפרוש, כי בינינו אני לא מאמין שמישהו! במצב שיש היום יכול בכלל להגיע לרמות גבוהות! במשחק כן? אחר כך מתפלאים למה המקצוענים "מרוחקים".. למה הם יודעים להתלכלך עם ילדודס מביא מזל רע וסתם.
    אני מאמין באלוהים חזק! וסתם שתדעו המשחק הזה זה ספורט, עכשיו.. ספורט, ספורט בכלל היוונים המציאו את הדבר הזה שקוראים לו ספורט(כדי שיהודים לא יתפללו) אנחנו היהודים בכלל צריכים להתפלל, להיות אור לגויים, לשמור מצוות, אבל זה די רחוק.. עד שאני אהיה סלב ויחזיר תעם יקח זמן (אני מאמין שאני המשיח)
    קיצר מה באתי להגיד, אני לא אפרוש למה באמת יש לי בקלאן חבורה של ילדים נהדרים,מצחיקים אחד אחד וגברים! וכל מי שצוחק עלינו, אנחנו בדרך למעלה, ולא למטה כמו הנבלות שאני לא יזכיר את שמם. ובכלל אני מציע מאוד ובלי פסיכולוגיות עכשיו, שלא תרדו איתי לפסים אישיים, למה אני אחד המכורעים בארץ..
    מחקתי את הסיכום למה יש פה ילדים שיותר מ 5-4 שורות לא קוראים תגובה.

אז מה אני בא להגיד..
    סוף סוף תגובה לעניין !!

כל תרד פה הפך לריב בין איזה שתי משועממים שמנסים לצאת "גברים" בפורום ולהשפיל את השני.
    אין נושא פה בלי ריב זה כבר נמאס ?

באנו לשחק או לזיין ת'שכל ?!
    אין פה כבוד לחדשים בשיט, וכל מישהו שעושה איזה טעות קטנה הלכה לא ה"קריירה" במשחק למה כולם שרפו אותו.

אז אם ההנהלה לא תתחיל להזיז פה דברים (כמו האשכול הזה שהפך לאשכול ספאם ששבר את כל השיאים אפילו של הפורום הזה)
    הקהילה הזאת לא תחזיק הרבה זמן מעמד.

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    מי אחראי פה? מייק?, שים אותי מנהל אני מחלק פה כאפות לכולם, כאפות עידוד כן? למה אני ותיק במשחקי וידאו, סיימתי את מריו בגיל 4
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 02/09/08 ב 16:54

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אתה באמת מצפה מאנשים לקרוא את כל זה..?
    קראתי שורה נרדמתי...

ostKY ostKY מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פעם הבאה שאתה מביא ציטוט מפורום פרטי אתה הולך מפה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי mikewithbike : 02/09/08 ב 19:28

הסמל האישי של normanush
    normanush normanush מנותק NightCup Cheater
    קיבל לייק
    0 פעמים
    forencis לא יודע לנהל קהילה חדש משמעית , אהה ו Tamin אם תרצח בנאדם זה לא יגרום לאיזו שערוריה בא"י ? ....

ostKY ostKY מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אוי נו... תראו מי שמדבר.
    אתה לבד לא עושה כלום אז תעשה טובה וסתום.

liranliran liranliran מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tamin צפה בהודעה

עכשיו סיכום:
    אפילו שאלוהים לא רוצה שנשחק במשחקים כל היום, ואנחנו כביכול העם המובחר ולא מצליחים להגיע לרמות ה"מעל" גבוהות. אני מציע שכווולנו נתגבש, נתאזר, נתחזק, נתחבר. ונעזור אחד לשני כאן. אם זה משאבים אם זה טיפים, אדיבות לנובים וכד' למה אין זמן! אין זמן לכלום! אתמול אתה בן 14 מחר אתה בן 20 אתמול שיחקת משחקי וידאו מחר לא תשחק תהיה גולנצ'יק (אבל תתגעגע למשחק) וגם כדור הארץ גוסס, עוד כמה שנים מלחמה גרעינית, ואחרי זה הגאולה שתבוא בעזרת השם. כל מה שאני מדבר אמת! בלי שוווום קשר למשחקי וידאו, תהיו בני אדם אני מבקש ממכם, בבקשה תרגיעו עם קללות, זה הכל. ולא להיות גייז לעשות דווקא.. האא הנה דוקקא עשיתי לך, האאא, אין יותר גיי מזה, ממש התנהגות של בחורה. רק שתדעו כל קללה שנשמעת הורסת ים דברים בעולם כולו, תאמינו בגלובליות, בטוטליות במושלם בטוב. כי זה הכל קשור, אתה מפליץ פה, מישהו בסין מריח. הבנתם? אם לא היו דתיים, כבר מזמן היו הורסים את המדינה החילונית הזאת, אבל שוב, יש מוצא להכל! "דרך ארץ קדמה לתורה" אז שוב פעם אני מתחנן מתחנן לפני שאני מתחיל לדקור, תהיו בני אדם תרגיעו עם קללות ודווקות. תחשבו על דובי הקוטב לא חבל עליהם? הם מתייים :,(
    יפה כתבת, אבל בקשר ל " אתה מפליץ פה, מישהו בסין מריח." זה דיי שטויות,למרות שהכל תלוי באמונה...

כל המצב פה בכלל נובע מזה שאין חוקים, כל משתמש שני פותח פה נושאים עם כותרת "כוס אמק פאנקבאסטר מזדיין" "שרת מזדיין"
    אני חייב לכתוב שבכל אתר אחר שאני מכיר, אם מישהו היה פותח כזה אשכול, באותו הרגע הוא היה עף והיו מוודאים גם שלא יחזור

צריך להציב גבולות, ופה אין כאלה, וזה בטח קשור לזה שלאתר קוראים "SATLA ZONE" ... ומה לעשות שההנהלה באתר הזה (כן דווקא באתר הזה) הבינה ש COD4 זה משחק עם פוטנציאל אדיר ולקחה את העניינים לידיים, וכרגע אין קהילה שמשקיעה יותר מהקהילה הזאת

מה שיגרום לשיפור זה שהמנהלים יינעלו אשכולות ברגע שהם מתדרדרים לנושאים מחוץ ל CALL OF DUTY
    נערך בפעם האחרונה על ידי liranliran : 02/09/08 ב 18:49

pliss pliss מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מצחיק שאנשים עדין לא הבינו שאני רב כי משעמם לי וזה מצחיק להציק לביבי

תפסיקו לקחת הכל כל כך ברצינות ..

(למקרה שתבוא תגובה של ביבי שחושב שאני באמת רציני אז התגובה שלי היא: )

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ועמדתי בנושא היא :

הסמל האישי של Ym92
    Ym92 Ym92 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

ZaloopA ZaloopA מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי pliss צפה בהודעה
    מצחיק שאנשים עדין לא הבינו שאני רב כי משעמם לי וזה מצחיק להציק לביבי

תפסיקו לקחת הכל כל כך ברצינות ..

(למקרה שתבוא תגובה של ביבי שחושב שאני באמת רציני אז התגובה שלי היא: )
    אם אתה וביבי היה הריב היחידי פה אז עוד איכשהו.
    אבל כל נושא פה הופך לריב שבכלל אין לו שום קשר לנושא :|

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ההבדל ביני לבינכם, אני לא רואה "קהילה" כמשהו אישי שאני חייב לקחת עליו זכויות יוצרים, זה פרוייקט פתוח לכל אחד ואם כולם פה, כנראה שעשיתי משהו נכון.

אני אף פעם לא הכרזתי על עצמי למנהל של הקהילה הארצית או משהו, אני מנהל את הקהילה שלי פה, לא טוב לכם אתם לא חייבים לבוא בטענות, ככה אני אוהב לנהל דברים.

נורמן אתה מתחיל להישמע כמו קיינן, אף אחד לא צריך את הדעות המפגרות שלך במיוחד שאתה נכשלת ונחשפת להיותך חולה כח עם אינטרס אישי, ואם יש לך בעיה איתי אתה לא חייב לסבול מזה, אני יודע איך לתקן אותה ממש מהר.

* אף אחד לא רואה את התמונה הגדולה, תראו שעוד 3-4 נושאים כאלה וכולם יכירו אחד את השני טוב טוב, יהיה פחות דרמה בין השחקנים אחרי שהם יבהירו את עמדותיים.

נושאים דומים

1. אשכול המריבות הגדול
    על ידי BoZoM בפורום Call of Duty
    תגובות: 65
    הודעה אחרונה: 25/08/10, 01:57
  2. אשכול המדריכים הגדול!
    על ידי psycho בפורום Counter Strike 2
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01/04/08, 23:00
  3. אשכול הביקורות הגדול!
    על ידי Solex1 בפורום משחקי רשת - כללי
    תגובות: 4