זה טוב שביטלתם את זה למה החזרתם?!?. זה סתם מעצבן שכל תחילת ראונד זורקים עליך 10 רימונים...... זה לא תחרות או משו זה סתם בשביל הכיף אז עדיף לבטל אותם עוד פעם![]()
זה טוב שביטלתם את זה למה החזרתם?!?. זה סתם מעצבן שכל תחילת ראונד זורקים עליך 10 רימונים...... זה לא תחרות או משו זה סתם בשביל הכיף אז עדיף לבטל אותם עוד פעם![]()
אתה ממש מוזר עם כל הבקשות האלה:
http://www.szf.co.il/showthread.php?t=70196
כמו שציינתי למעלה, אותה הסיבה פה.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
בקשות כן אה 1000 בקשות.... כבר הסברתי עכשיו את הסיבה לדעתי צודק לגמריי זה לא טורניר או תחרות זה פאבליק=לכיף ואנשים מתחילים להילחם עם FRAG NADES
סך הכל שלא יהיה רימונים תעשה סקר או משו
אני נגד.
זה סתם הורס, אתה מתאמן על ראשים טובים פתאום דופקים לך Nade.
אבל שיהיה... איך שאתם רוצים.
אז מה עדיף שאנשים ידפקו RUSHS בלי לחשוב ביכלל וסתם ירססו את כולם..
רק מטומטמים עושים ראשים בלי לחשוב.
אני, למשל, מעדיף להתאמן על ראשים שעוזרים לי לנצח בקלות במקום לזרוק איזה NADE מפגר שלפעמים רק בפוקס הורגים איתו 5 אנשים ביחד.
אבל כמו שאמרתי, שיהיה, אני לא רוצה סתם שיתחילו פה flames מיותרים.
אם פעם הרגת עם רימון ב-SD חמישה הוא כנראה רימון טוב
><
איך תתאמן על rush בלי רימון? מה מעשי בזה?
ועוד יותר, איך תתאמן על רימונים? מה בזמן PCW?
זה פשוט מאוד,זה חלק אינטגרלי מהמשחק. זה שאיזה יוצר מוד הוריד את זה לא אומר שהוא קבע איך לשחק בפאבליק.
בוא גם נוריד רימון עשן, סנייפר, חלק מהבניינים ומקומות קימפור ממש טובים, כי אנחנו לא רוצים להתעסק עם כל החרא שמפריע לנו לשחק כמו שאנחנו רוצים?![]()
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
טוב שמע אם אתה אומר ש rush = skill.. עזוב מייק על תתעסק איתו הוא פרו 0.0
נו חאלס אתה רואה זאת הבעיה אם הפורום הזה כל תגובה אתם מעוותים רק בשביל להצחיק את החברים שלכם
אז אם כל כך קשה להבין... כשאתה עושה ראש לפחות אתה נלחם עם רובה וזה הרבה יותר עדיף מלזרוק nade ולהתפלל שיהרוג משו.. מה קשור הפאבליק לPCW???!?? למה 10 על 10 זה PCW??? וגם לאף אחד שם אין תפקיד אם אתה רוצים לדמות לPCW בקצת תפתחו סרבר ביתי עם חברים שלכם.. כבר הסברתי מספיק ואין לי כוח להמשיך להתווכח פה כי אני רואה שכל אשכול פה נהפך לאשכול קללות אחרי טיפה זמן
תעשו סקר וזהו
הכי טוב NADES , בגלל שלא היה אז NADES כבר ב CB הפסקתי לשחק עם NADES.
דייי להיות דפוק.
רימונים זה מציק במצב אחד, שאתה לא יודע להתחמק מהם.
בפאבליק 12על12 אתה חייב רימונים כדי לעצור את כל הבני 8 שעושים ראשים.
חוץ מזה שממש מסריח להיכנס לשרת הזה בזמן האחרון בכל מקרה..
טוב טוב...
מה הקשר???? זה כולה פאבליקקקקקקקקק זה לא אמור להיות דומה לPCW או שום טורניר מסריח יאללה אני לא מבין מה כל כך קשה לקלוט!!!FRAGS זה הדבר הכי מסריח שקיים בפרומוד
לא רוצים לבטל לא צריך... תנעלו וזהו שלא יהפוך לעוד ריב של 20 דפים
אתה חשוב ש FRAGS זה מסריח. 20 אנשים חושבים שזה עוזר.
תחשוב לבד.
שמע אני לא בטוח ש20 חושבים ככה.. אף אחד בסרבר לא אמר לכם משהו אבל אני בטוח שאם תשאל אחד אחד תראה כבר
בכל זאת לנעול כי אני רואה שזה לא יילך
זה פשוט מצחיק שאתה בכלל מעלה את זה, אם זה היה אלמנט חדש שקיים רק במשחק הזה הייתי כבר עושה את השיקולים ונועל, אבל הקטע שזה משהו שקיים בכל משחק אינטרנט, זה משהו שתמיד יש בפאבליק, אני פשוט רוצה להבין מאיפה אתה בא שאתה חושב שזה מוזר...
..אם אתה שואל ככה אני חושב. מה לעשות?לא אמרתי לבטל את הרימונים בכל הסרברים רק בפרומוד פאבליק כי זה מעצבן
.. והרימונים בCOD4 קל מאוד להרוג איתם(לא ששיחקתי בהרבה משחקי פעולה אבל בCS לדוגמא..)
חחחחחחחח יותם אהבתי תתמונה חחחחחחחחחחחחח