מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אשכול: אני מתנצל לכול אלה שניפגעו...

DarkLake DarkLake מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים

אני מתנצל לכול אלה שניפגעו...

אני מתנצל בפני כול אלה שניפגעו ממלים שאמרתי בקשר לשוטרים יכול להיות שהייתי קיצוני במילים מעצבים יכול להיות אבל אנחנו בני אדם וכולם עושים טעות
    אפילו איינשטיין עשה טעויות בחישובים שלו אני לא שמלאני כמו שיגאל אמר ואני גם לא ימני כי לא מעניין אותי פוליטיקה אלה לחיות תחיים שלי
    אני עדיין לא אוהב שוטרים וגם לא יאוהב אותם ואף אחד לא יגרום לי ללקק להם אבל אני גם לא מעוניין במותם פשוט לא אוהב אותם
    אתמול בלילה הייתי במדים ב2 בלילה בצומת ראו אותי חייל ועשו לי חיפושים ברכב השוטרים כאילו אני מחבל מתאבד וזה פגע בי
    זה היה כמו כדור שלג שהתגלגל למצב הזה עם הנושא שקרה דן אמר משהו השני אמר משהו השלישי התחיל לקלל הרביעי נהיה קיצוני יותר
    אבל אף אחד לא שלח הודעה למה רשמתי ככה לא ישר חשבו שאני צחקתי מזה וזה ממש לא נכון
    אני חושב שיש פה אנשים שלא קוראים תנושא מספיק טוב למה באמת התכוונתי

שיקול דעת כמו שאמרו פה לא נפרט שמות מה נכון ומה לא נכון להגיד דבר כזה זה נכון?? אבל לקלל בן זונה וכול זה זה בסדר??!?!
    אני לא שומר טינה ואני בטוח שבטח יקללו שוב פה אותי אבל אני לא מתכון להריב ולא בגלל שאני מפחד ממששהו או ממישהו
    אתם זוכרים דברים קטנים ושוליים אבל לא תהשקעות שלי לקלל בן זונה ולרדת על אנשים לא נראה לי זה פן חיוני גם לא של סטלן רק עם זה בקטע של צחוק

קראתי תהודעות של כול מה שרשמתם ולא פיספסתי מילה אני יודע שאני אדם טוב ואני יודע שעזרתי המון ותמכתי במשתמשים של הקהילה
    עם זה בעזרה שצריך תמיד הייתי ראשון לעזור ועם זה עזרה לחיים עצות ועוד אני עברתי הרבה בחיים ואני שמח שאני יכול לעזור ולחלוק דברים שאחרים ייהיה להם טוב

אני הגיד הכול גם עם זה יעלה לי ביוקר
    דן -תקרא תהודעות קצת יותר טוב ותראה שלא צחקתי עליהם ואני לא בא לפתוח את זה שוב כמריבה ואין לי נגדך כלום
    לינו הבורר??- אתה ילדותי מהיום שהגעתי לפה אתה נכנס בי ואני רואה עכשיו שלא רק אני לא סובל אותך אלה גם ראשיים פה
    קוקו גמבו - אתה אדם מתוסבך ככה אני חושב
    והכי הכי גרוע לוקו בוי אתה לא משקיע בשיט ותמיד נלחמתי וריחמתי שירדו עלייך ויצאתה פחדן אני קיבלתי באן 3 ימים אבל אמרתי מה בלב שלי
    יותם -אתה אדם טוב והכול אבל אתה ניסחף אחרי העדר ואמרתה שלוקו בוי הוא זה שניסחף אילו רק הייתה שולח לי הודעה שזה לא מתאים
    מה שאמרתי הייתי מוחק תהודעה או לפחות שואל אותי למה התכוונתי ולא לשלול אותי ככה...ויגאל?? חשבתי שאתה בחור טוב קראתי לי טמבל?? אני טמבל בגלל דעה שלי?? ואתם פירשתם תהודעה שרשמתי אחרת ?ואני רשמתי מגילות אחרי ההודעה וניסיתי להסביר ולהסביר ואף אחד לא שם על זה העיקר אתה בן זונה אמרתם לי כולם

אני מקווה שתקבלו את התנצלותי למרות שאני לא התקוונתי לפגוע באף אחד ואני לא מחפש אוייבים ואני אוהב את כולכם אתם העם שלי כולנו יהודים
    ואני מקווה שלא תשמרו לי טינה גם ותקבלו את התנצלותי

בבקשה לא לנעול חשוב לי הדעות שלכם ולענות לכם על השאלות בצורה יפה ותרבותית כי אני אישית לא מתכוון להריב עם אף אחד מכם שיהיה לנו ולעם ישראל רק טוב!

danz danz מנותק אחראי קהילה בדימוס
    שם פרטי
    דן
    קיבל לייק
    3 פעמים
    אח שלי עשית מזה יותר מידי סיפור
    קיבלת אזהרה, תקבל אותה...תפנים אותה ותחליק הלאה..

אף אחד לא ישמור לך טינה אין דברים כאלה ובמיוחד לא אצלי.
    מה חשבת שיצא לך מלצאת ככה נגד כל העולם ואשתו...שתרוויח
    מניסיון אישי אני יכול להגיד לך אף פעם אל תילך ראש בראש בפורום עם מישהו שכרגע יותר "חזק" ממך...
    זה לא יעבוד לך..

דבר שני..
    יכול פשוט לעבור על האזהרה בשקט וזה היה נגמר ..
    אבל בחרת בדרך לא נכונה
    אני מקווה שבפעם הבאה שיקרה מצב כזה(אני מקווה שלא יקרה מצב כזה) תתנהג בהתאם.

שיהיה לך שבת שלום

DarkLake DarkLake מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    בן
    קיבל לייק
    568 פעמים
    דן אני לא עשיתי מזה סיפור באמת שלו אתם נפלתם עלי על תגובה שאמרתי ולא קשור למשחקים של כוח למה אני גם לא עושה את זה לחיילים שלי מבין??
    בגלל שאני דרגה גבוהה מהם

ומצטער אבל אני לא יכול להחליק על דברים כאלה גם עם אני יצא נגד כול היקום וגם עם זה לשב כי במלחמות אין מנצחים אפשר לדבר בצורה תרבותית מבין? והקטע של האזהרות לא מפריע לי ולא אני הרווחתי ולא כול מי שיצא נגדי הכול כולנו הפסדנו

העיקר שזה מאחורינו וגם לך שבת שלום

danz danz מנותק אחראי קהילה בדימוס
    שם פרטי
    דן
    קיבל לייק
    3 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי CryDEviL צפה בהודעה
    דן אני לא עשיתי מזה סיפור באמת שלו אתם נפלתם עלי על תגובה שאמרתי ולא קשור למשחקים של כוח למה אני גם לא עושה את זה לחיילים שלי מבין??
    בגלל שאני דרגה גבוהה מהם

ומצטער אבל אני לא יכול להחליק על דברים כאלה גם עם אני יצא נגד כול היקום וגם עם זה לשב כי במלחמות אין מנצחים אפשר לדבר בצורה תרבותית מבין? והקטע של האזהרות לא מפריע לי ולא אני הרווחתי ולא כול מי שיצא נגדי הכול כולנו הפסדנו

העיקר שזה מאחורינו וגם לך שבת שלום
    סלמטק אחי..
    אם למרות הכול אתה נשאר בראש של אני צודק אז פנאן..

הסמל האישי של Hila
    Hila Hila מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    הילה
    קיבל לייק
    114 פעמים
    אויש בן

אוהבת אותך נשמה

נושאים דומים

1. דיון | לכול אלה שפורשים נא להיכנס
    על ידי I.Z internaional בפורום DeathMatch
    תגובות: 7