טוב מה קשור כדורגל תחזרו לירדות![]()
טוב מה קשור כדורגל תחזרו לירדות![]()
מה הקשר בין כדורגל לקול אוף דוטי
mash אתה מפגר אחושרמוטה
זה ברור שאם אתה גרוע לא תשיג בריגות בPCW ולא תוכל להשתפר, אולי אצלך זה באמת ככה, מה אני אגיד לך...
אתה מדבר פה על דוגמאות קיצוניות שבהן יש את השכונות העוני ששם (בדיוק כמו שבסרטון שנתת) כדורגל הוא הנשמה של האנשים,
כי כול דבר אחר, אין שם.
בדיוק כמו צרפת/אלג'ריה, שמשם גם עלו כוכבים משכונות העוני (הנרי, זידאן ושות')
מצטער להגיד לך אבל כמעט אותם שחקנים שציינת היו באותה קבוצה גם שנה שעברה אך תחת מאמן אחר...
הכדורגל של שנה שעברה דומה לכדורגל של השנה?
כמובן, השחקנים הם אלו שמביאים את התוצרת ומשחקים כדורגל מושלם..
אך אני בספק אם הם פשוט לא רצו לעשות את זה גם שנה שעברה תחת מאמן אחר, לא?
אתה שייכת את הדוגמא של 'ההנאה מהמשחק' (הרי השכונה שאתה מדבר עליה.. זה בעצם זה..) בכדורגל לדוגמא שבפאבליק זה האתגר..
אני מצטער, אבל הדוגמאות אומנם דומות, אך לא קשורות אחד לשנייה.
אתה לא יכול להשוות כדורגל לספורט אלקטרוני,
ובטח ובטח לא להגיד את השטויות שרשמת על זה שבפאבליק זה מאתגר ובעצם מפתח יכולת..
נכון, בהחלט פאבליק לאט לאט (ובזהירות רבה) מפתח יכולת כלשהי,
אך זה לא באמת העניין במולטי של משחק שכזה (קוד4, CS, CSS, TF2, ET ושות')
העניין של PCW'S and w/e "מפתח" teamwork וסקיל (יכולת), סקיל שבו תוכל להתרכז בקבוצה נגד קבוצה (בדיוק כמו כדורגל! קבוצה נגד קבוצה! (כן, זה כולל את העקבים והפרפורים - גם שם משחקים קבוצה נגד קבוצה)) ובכך "להשלים" את המטרה ולנצח את המשחק בעזרת השחקנים שמשחקים איתך...
אתה אוהב לשחק TDM, לירות לכול עבר, 10 על 10 ושיהיה לך את החשיבה שבכך שגם אם יהרגו אותך תוכל לחזור ולהרוג ולמות שוב,
שיהיה לך בכיף, כי כפי שציינתי למעלה המטרה והעניין במולטי של משחק כזה הוא היכולת לנצח כקבוצה נגד קבוצה אחרת בPCW / CB / טורנירים / לאנים (לא הכי מיוחס למצב שלנו בארץ אבל ניחא).
מר אקמה, שיהיה לך לבריאות עם הTDM,
אבל אתה אותו אחד כמו עוד מסוגיך שחושבים שלהשאר בפאבליק זה האתגר האמיתי,
מצטער אך אני (בדיוק כמו הרבה מאוד אנשים פה ובחו"ל) חושבים קצת אחרת. (וכן, מדובר פה לא רק על קוד4.)
נתחיל בזה ששניהם נחשבים משחקים.. אבל מאחר ואתה פלגמט אתה תצתרך דוגמאות נוספות
בכ"ר יש קבוצות, בקוד יש קבוצות
בכ"ר יש ליגה, בקוד יש ליגה
בכ"ר יש את ברסה, בקוד יש את TEK9
בכ"ר יש את מסי, בקוד יש את סטיבי
בכ"ר יש שחקנים שמשתמשים בסטרואידים, בקוד יש שחקנים שמשתמשים בציטים
בכ"ר יש שחקנים עם כושר שיא, בקוד יש שחקנים עם מחשבי על
בכ"ר אתה רוצה לנצח, בקוד אתה רוצה לנצח
בכ"ר יש שכונה ויש ליגת על, ובקוד יש פאבליק וPCW
בכ"ר לקבל כדור שעובר בין הרגליים זה משפיל, בקוד לקבל סכין זה משפיל
יש עוד הרבה דוגמאות
ESL = Electronic Sports League
אם לא שמת לב אתה משחק בספורט אלקטרוני, הוא ספורט.. רק אלקטרוני
נערך בפעם האחרונה על ידי .mash : 21/04/09 ב 16:56
הוא קצת צודק, כי ואללה המשחקים שאנחנו משחקים הם לא איזה מריו אלא משחקים שהותאמו למשחק תחרותי ויש בזה מנטליות וכו' אז כן זה סוג של ספורט. אבל להשקיע בפאבליק זה עלוב.. אני קולט תראש המעוות שלו אני, הוא מאמין יעני בעוד כמה שנים הוא יהיה אליל משחקי וידאו אחושרמוטה. יעני הוא מחכה שיהיה קוד4 בערוץ 2 במשחק המרכזי פחחח...
וסתם, לדעתי מתי אתה משפר סקיל? כשאתה משחק נגד אנשים יותר טובים ממך ולא תינוקות בני יומם (במשחקי וידאו) שזה המצב בפאבליקים, אתה יכול לבוא להרוג גוש של אנשים ומישהו יבוא לך מאחורה בקיצור אין בזה היגיון, אני מבין יותר אם אתה מגן על הפצצה הורג 2 ואזזזז בא לך מישהו מאחורה, תה קולט תראש? יש יותר הגיון בלשחק עם מטרה ולא סתם לרוץ בפאבליק, וסתם שתדע TDM זה טוב לחימום, תבוא לשרת תשחק מפה שניים תעשה משחק SD אתה תהיה יותר חם!
סתם בלי שום קשר פתחתי עכשיו ACCOUNT ב CB קראתי לו BRAZIL FUCEBOLולא בעקבות הדיבורים שלכם פה על כדורגל
צירוף מקרים..
![]()
mash מה עשית מהמשחק יא אלוהים אתה צריך להתחיל להתייחס לזה כמשחק ולא כספורט
מה אתם משחקים אותה פה מבינים עניין בואו פיפא אני יוציא לכם קיטור מהאזניים יא מרגל סובייטי
בינתיים הכדורגל הספרדי לא משהו חוץ מ2 קבוצות, הרמה ממש אפסית. וכבר שנתיים רצופות 3 אנגליות בחצי גמר..
שאנגליות מסמלות את ההפך ממה שאתה אומר.. רונלדיניו שנתיים לקח עד שלמדו אותו, רוביניו אפס שחקן של רמות נמוכות, רונלדו לקח שנה עד שלמדו אותו.. רונלדו השנה ממש אפס שחקן ממוצע ולא יותר, רק בגלל שקוראים לו רונלדו הוא נחשב עכשיו לשחקן טוב, אם כל שחקן אחר
היה מוציא כזאת יכולת היו מעיפים אותו..
?RUBALDO
אלוהים ישמור, כל ילד בן 4 יכול לראות את זה, מה אתה מנסה להוכיח? שאתה יודע להשוות דברים תחרותיים עם דברים תחרותיים?
יש הבדל עצום בין הרמה והרצינות בספורט אמיתי לבין משחקי מחשב, בנתיים רק בקוריאה אפשר להשוות דברים כאלה.
אתה נהנה לשחק ב TDM ולחכות שמישהו לא מנוסה ירוץ לך לכדורים, אתה גם נהנה ממצבים רנדומליים שבמשחק מאורגן יהיה לך קשה להגיע לזה, יופי לך, תהנה.
ואם אתה אומר שקשה לך מול אלעד בפאבליק, תחשוב מה יהיה במשחק מאורגן נגדו.
(בכל מקרה תמשיך לחזור בפייקים, אל תחשוב ששכחתי ממך, אתה עדיין בבאן).
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
חחחחחח תקשיב
בפאבליק הישן ישן לפני הפאם 4 עשיתי טסט לK4H וזיינתי בפאבליק את כולם.
ואז בPCW נגד W'2k מיכאל אם אתה זוכר את זה לא הרגתי פעם אחת.
אין לי מושג למה זה קשור אבל W/e
אם אתה לא זוכר.. הכדורגל האנגלי היה הגבהות, משחק מגעיל של כדורים מוגבהים להתקפה
שרוני רוזנטל, חלוץ בינוני נחשב שם בליברפול כ"רכש".
האנגלים קלטו מזמן כבר שהם משחקים כדורגל לא נכון, והם שינו את זה עם הרבה הרבה הרבה מאד כסף, אם תשים לב הקבוצות האנגליות הם הכי יקרות בעולם
מה השאנגלים לא יודעים לעשות בעצמם, הם קונים עם כסף, השחקן האנגלי האחרון שאני שמעתי עליו היה באקהם, שהוא הומו מוצהר, דוגמן, ורק אז שחקן כדורגל
אתה נהנה בPCW ולחכות שמישהו מנוסה ירוץ לך לכדורים, אתה גם נהנה ממצבים ידועים מראש שבמשחק לא מאורגן לא יעזרו לך בשיט , יופי לך, תהנה.
עריכה: איזה חמוד נתת לי באן מהשרת, אם לא הייתי יודע איפה אני נמצא הייתי מבקש לדעת מה הסיבה.
משעשע אותך אני מבין לגרום לי ללחוץ דאבל קליק על האייקון של RZR
נערך בפעם האחרונה על ידי .mash : 21/04/09 ב 19:06