כל מי שאין לו סטים:
http://storefront.steampowered.com/d...eamInstall.msi
המשחק חינמי ושווה בדיקה....
כל מי שאין לו סטים:
http://storefront.steampowered.com/d...eamInstall.msi
המשחק חינמי ושווה בדיקה....
איזה חרטות
עשיתי PRE-LOAD לפני כמה ימים כבר
עכשיו אני נכנס עושה לי DECRYPTING
ואז מתחיל להוריד וכותב לי 52%
O:
חייבים סטים גם כדי לשחק ?
אני פשוט אנטי אני שונא את התוכנה הזאת!
כל דבר קטן בה והנה אתה בלחץ שהלך כל הכסף
כן יש להם עומס מטורף נראה לי חח
מוריד לאט ממש
מחר נשחק (:
מקווה שהיה מתחרה לקוד4 / 6
חחחחח אף אחד פה לא יאהב את זה.
זה משחק הכי ריאלסטי שיש, ומשחק פאבליק כזה..
גראפיקה ומנוע די מיושנים![]()
מזתומרת ראליסטי?
ניסיתי את המשחק והוא כל הזמן נתקע לי(אולי יש לי מעבד חלש? (2.2) ומינימום זה 2.4 חוץ מהתקיעות אבל, רץ חלק על הכי גבוה וכל רזולוציה...)
אבל ממה שראיתי (לפני שנתקע) נראה בנזזזזזזזז!!!
אני זורק תמחשב שאשא מהחלון
עדיין משתמשים במילה שאשא?![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 18/06/09 ב 06:34
לא הצלחתי להתחבר לשרתים...
חחחחחחח שאשא על כל הקלפי סופרבול שליי!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני חושב אבל שהמילה נכחדה.. זה היה כשהייתי כיתה ד-ה ככה..
ז"א שצריך יותר מ2 יריות עם AK בשבלי להרוג.
המשחק בנוי על ריאליסטיות, ככה שאתה לא יכול להתחיל לקפוץ ולרוץ כמו חייל על סטרואידים (וכמו בקוד) והמפות יותר טקטיות מאשר "מהנות"
וואלה פעם ראשונה שאני שומע מישהו אומר דבר כזה על המנוע הכי מוצלח שיש היום
זה נכון :S
מנוע יוטי3 מוצלח? מאיפה הקרצת את זה?
והמשחק כזה נפילה, אני מבין שזה אמור לחקות צבא וריאליסטיות, אבל התזוזה כל כך רובוטית ומקובעת שזה לא הגיוני.
אה ושכחתי להזכיר בגלל שיש עומס על השרתים, הנתונים שלכם לא מתעדכנים? ז"א שלא משנה כמה תרצו לעבור אימונים זה לא יתן לכם להתקדם, שזה כבר אומר שאי אפשר לשחק עד שזה לא יסתדר.
עוד דבר זה הבאגים במשחק, כאילו ילד בן 4 בדק ואישר שהמשחק מוכן לשיחרור, כבר ראיתי אנשים בתוך קירות ועוד מלא גליצ'ים ומשום מה הפינגים שלי עומדים על 40~ לשרתים בארה"ב. כמה נח.
בכל מקרה, תקראו בפורומים שלהם שתקבלו קצת מושג כמה המשחק נפילה רצינית: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=297071
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
כן מייק המשחק מלא בבאגים (האמת שלא ראיתי דבר אחד שעבד טוב ב100%) אבל ככה בדיוק היה עם המשחק הקודם, ורק כמה חודשים אחרי זה (גרסא 2.5 אם אני לא טועה) שינו לגמרי את המשחק ואז הוא באמת היה טוב לזמנו
אני מתאר לעצמי שעוד כמה שבועות אולי קצת יותר יתוקנו רוב הבאגים
וכן, אנריל3 הוא מנוע מעולה