טריפל *
טריפל *
אחושילינגOriginally posted by BaJo/ShortY+Sep 17 2005, 09:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BaJo/ShortY @ Sep 17 2005, 09:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BlacK^Anac0nDa@Sep 17 2005, 06:57 PM
אתה ילד מטומטם
גם מקפיץ הודעות וגם עושה דאבל. [/b][/quote]
טריפל אתה מתכוון...
עריכה: יוו איזה טמבל אני, אני לא שם לב שאני עוזר לקפיץ עוד את ההודעה
סורי
קיבל באן הבחור לשבוע והסברתי לו שלא יקפיץ ולא כלום
אם עוד שבוע הוא חוזר וממשיך תודיעו לי איכשהו
תום רק שלא יחזור חזק יותר...
אחי אני וחברים עשינו תחרות מי מחזיק יותר זמן עם גדר של סוסים ביד...Originally posted by Abu_HarTa@Aug 11 2005, 02:37 PM
התחשמלתי מגדר חשמלית של סוסים.. חחחחחחח
פעמיים לא פעם אחת!
זה מתחיל חלש כזה עבל אחרי איזה חצי דקה אתה רואה אני קזה מתחיל לקפוץ שם ולרטוט כמו פלאפון
חחחחחח פעם אחת באתי לחבר את המחשב לשקע ובטעות נגעתי בברזל הזה שמחברים..ואכלתי וואחד חישמול לא יכלתי לזוז איזה כמה דקות
פעם התחשמלתי בחדר של אחי משהו היה שם דפוק היד כולה התחרפנה לי עפתי איזה מטר אחורה
אני בטוח.Originally posted by MiKoZ@23-09-2005 בשעה 11:16
פעם התחשמלתי בחדר של אחי משהו היה שם דפוק היד כולה התחרפנה לי עפתי איזה מטר אחורה
חחחח אני מתה להיתחשמלל איסזה כיפפ זה אפעם לא היתחשלמתייי ואני מתה גם להיתעלפ אפעם לא היתעפלתייי =]
חחחח
אני בטוח.Originally posted by LIOR || Fast-Serv.Biz+4-10-2005 בשעה 20:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (LIOR || Fast-Serv.Biz @ 4-10-2005 בשעה 20:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MiKoZ@23-09-2005 בשעה 11:16
[/b][/quote]
כול אחד יחושב שכולם מחרטטים כמוהו
מאיפה אני יודע כמה עפתי עפתי רחוק אבל חרטטן אני לא
ומי אתה בכלל שתדבר אליי יא חזיר בן זונה לך דחוף משאבה לתחת ותנפח יא בן שרמוטה
כול אחד יחושב שכולם מחרטטים כמוהוOriginally posted by MiKoZ+6-10-2005 בשעה 19:07--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MiKoZ @ 6-10-2005 בשעה 19:07)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by LIOR || Fast-Serv.Biz@4-10-2005 בשעה 20:37
<!--QuoteBegin-MiKoZ@23-09-2005 בשעה 11:16
אני בטוח.
מאיפה אני יודע כמה עפתי עפתי רחוק אבל חרטטן אני לא
ומי אתה בכלל שתדבר אליי יא חזיר בן זונה לך דחוף משאבה לתחת ותנפח יא בן שרמוטה [/b][/quote]
חחח אחי איזה ירידות טובות ^^:מתגלגל:
אח שלי סבא שלי נפטר בגלל חישמול..לדעתי זה לא מצחיק בכלל.
כי אפשר למות אז אל תצחקו על המוות
קראתי את זה שוב, קילדר תג'ינג'י.