במקור פורסם על ידי freakazoid חכה עוד טיפה, להוט תהיה אפשרות של 100 מגה DOWNLOAD (: התשתית של הוט לא מסוגלת לחצי מזה אפילו. גם רשת אופטית (NGN) בקושי מגיעה למהירויות כאלה... הטופ היום זה 75Mbps בדרום קוריאה
במקור פורסם על ידי freakazoid חכה עוד טיפה, להוט תהיה אפשרות של 100 מגה DOWNLOAD (: כמו שעכשיו יש להם 10 שבאמת מועיל במשהו שמצליח להוריד משהו ב4 בצהרים.
במקור פורסם על ידי Benzii אני יודע כי קראתי זמן חיפה והיה כתוב שם שקומץ קטן של תלמידי י"א בנים של עולים מחבר העמים נמצאו שיכורים בשירותים של הבצפר ולכן לא עלו כיתה THE nvr will smack you up , he lives in haifa and he is OVER COOL not really nvr , omg i love him
במקור פורסם על ידי Palma THE nvr will smack you up , he lives in haifa and he is OVER COOL not really nvr , omg i love him i know where he lives i leave also in haifa :/ and i can go kick his ass cuz he is drunk every evening
במקור פורסם על ידי Benzii i know where he lives i leave also in haifa :/ and i can go kick his ass cuz he is drunk every evening i dont get drunk.. and u cant kick my ass cuz ur a 13 year old dwarf
במקור פורסם על ידי Benzii i know where he lives i leave also in haifa :/ and i can go kick his ass cuz he is drunk every evening you leave in haifa ?
במקור פורסם על ידי Palma you leave in haifa ? you fail in Haifa =/
במקור פורסם על ידי BoZoM אולי תוכל להגיד לנו היכן אתה גר? באר שבע
במקור פורסם על ידי 4EvEr באר שבע WTF מה עושה NGN בבאר-שבע? WTF?!
במקור פורסם על ידי BoZoM WTF מה עושה NGN בבאר-שבע? WTF?! זה מסודר בסדר אלפא-בתי של כל הישובים =\ אבל נראה לי שבתל אביב עושים כי זאתי עיר מרכזית .
במקור פורסם על ידי XperT you fail in Haifa =/ אתה טמבל או מה |: ?
במקור פורסם על ידי XperT זה מסודר בסדר אלפא-בתי של כל הישובים =\ אבל נראה לי שבתל אביב עושים כי זאתי עיר מרכזית . אני מקווה שהקריות זה לא ק' מבחינתם
במקור פורסם על ידי Palma אתה טמבל או מה |: ? סתם שמתי ציטוט שלך התכוונתי לBENZI SOZ
במקור פורסם על ידי XperT סתם שמתי ציטוט שלך התכוונתי לBENZI SOZ i will pwn you homez
לפעמים ככה לפעמים 5מגה... לא יודע משהו מוזר
עזבו אתכם עכשיו בגלל ה ngn הזה אני צריך להחליף את המודם, שמשרת אותי כבר 4 שנים בערך! ועוד בטח יבקשו ממני להוסיף כסף על רשת ביתית ויתנו לי איזה מודם סיני זול כזה שמתחמם