או קיי אז מה שאתה אומר נכון בהחלט אבל לא מדיוק קודם כל הזהרתי אותך המון פעמיים ונתתי לך קודם קיק.
ובקשר לבאן... אני אומר לך "דוגרי" זה לא מעניין אותי שאתה לא משתמש או שאתה רמה נמוכה זה בעיות שלך גםם אם אתה מבטיח לי לא להשתמש אני לא יכול להסכים משום שאנשים יתפסו את השיטה ויגידו גם אני לא משתמש או שאני רמה נמוכה זה לא שלא היו לך אופציות יש perkim מוכנים אחרים ואם רק את הperk עם נשק שאתה רוצה היו לו שלושה רימונים מיוחדים(x3 specail greande)אני עדיין צריך להזהיר אותך ואם זה לא עוזר לתת קיק ואם זה לא עוזר לתת טמפ באן לצערי אילו החוקים זה לא הסרבר של חבר שלי ולא של אחותי אני ממלא אחר החוקים!!!
להבא תחשוב על הצד של האדמין ולא רק "למה הוא הביא לי באן" וכו' תחשוב בגדול צא מהבועה של עצמך וגם מה אתה רשום את זה פה תיפתח נושא חדש אני הייתי מגיב לך שם.
נערך בפעם האחרונה על ידי R1.Gaz : 08/07/09 ב 20:14
די נו, זה נושא של הצטרפות לקלאן, לא לקלל את האדמין.
זה שהוא נתן לך קיק זה חצי צודק וחצי לא.
החצי הצודק הוא שאנשים רואים אנשים שמשתמשים בפרקים האלה ויתחילו להשתמש בהם גם,
וחוץ מזה יש לך אפשרות לבחור את אחד הקלאסים המורכבים מראש שלא כוללים 3XGRENADE ו-3XSPECIAL...
וזה באמת לא צודק לתת באן על זה.
viyarO_ox
מה הניק שלך במשחק?
נערך בפעם האחרונה על ידי Roie : 09/07/09 ב 02:37
הניק שלי שם היה TYUIOP. או MS הייתי פאקינג עם 120-30 והבאת לי קיק כי השתמשתי בקלאסס של הסניפר ולא נגעתי בFLASHIM.
אחי זה הייתה חלק מהסיבה...אתה ממש התחצפת אליי ואל שחקנים אחרים...תגיד אני פורש וזהו...
אל תתחיל להגיד אנחנו נובים לא יודעים לשחק וכאלה...אני רציתי להיות נחמד והתחצפת ועוד בנוסף השתמשת בקלאס של 3XSPECIAL.
ולמרות שאתה לא משתמש בזה, שחקנים אחרים רואים שיש לך את זה ואז הם יתחילו גם להשתמש בזה.
התחצפת? חחחחח
חוצפן!![]()
נו אז מישהו רוצה להצטרף? זה המטרה של האשכול הזה....
אז מי שלא רוצה שיפסיק לזיין את השכל ....
ומי שכן רוצה שיהיה איתנו בקשר ונראה אם הוא מתאים לנו....
אפשר לחשוב נגד מי שיחקת שניצחת..
נראה מחר כמה אתם טובים.
:]
ניצחת קבוצה אחת גרועה יפה סוסים אתם
Apes גרועים?
אנשים אתם חייבים להפסיק לחוש את עצמכם סוסים על כל מי שלא משחק בפרומוד.
ודרך אגב גם אנחנו משחקים בפרומוד (כמעט כל יום איזה 2-3 PCW נגד קלאנים מחול) אפילו שזה בפרוץ ואנחנו מנצחים חלק גדול מהמשחקים אז תפסיקו אם השטויות של זה שאנחנו בפרוץ ולא תמיד בפרומוד אז אנחנו יותר גרועים.
א. אתם באמת יותר גרועים.
ב. כל הקבוצות שנשארו בפרומוד פרוץ הם נובים.
Lame .
נערך בפעם האחרונה על ידי Palma : 11/07/09 ב 23:54