RtDown
RtDown
שום דבר טום סמוך עליי...אין אחד שמכיר את ניב יותר טוב ממני כמה הילד הזה הוא נחש...Originally posted by RomAniZ`+Sep 23 2005, 10:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (RomAniZ` @ Sep 23 2005, 10:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Synthx@Sep 23 2005, 10:37 PM
asipor po ze lo niv
ze jeki
הוא משחק אותה לא מגיב ולא כלום..אבל באי סי קיו\מירק\TS הוא אומר להם לא לאשר לא לאשר...ניב זה נחש מתחת לקש אחיייי סמוך עלייי... :הממ:
הוא כאילו " יוצא צדיק" כשהוא בעצם החרא הכי גדול [/b][/quote]
חכה אני מוצא אותו בבית ספר...
![]()
לסירכה אין מה להגיד באמא שלי !
יאללה
קבילתם בראש פה תאשרו @@@
חבל שזה קרה מלכתחילה וניסיתם לצאת חכמולוגים..
+
Xgs lashilton !
rtd
meeatahala aitem zrihim leasher et a mishak
kol ma she kara po lo aya kore
haval yazatem masirhim nabim
חדשות נחמדמדות (בוא נאמר)
cHIko aka General^X
is the leader
to Jinx
and Tikoo
have a leadering
lelz
Liron nire otha yoze ahshaiv sahkan shenikra sahkan vemeasher kmo gever !
אתה אפילו לא שווה תגובה...Originally posted by 4EvEr@Sep 23 2005, 09:54 PM
נכון אני יכנס ב rtd
כמה שרק אפשר יש בעיה? קומה 7 היכון קפוץ
אתה אפילו לא שווה תגובה...[/b][/quote]Originally posted by Hydra+Sep 23 2005, 08:54 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hydra @ Sep 23 2005, 08:54 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-4EvEr@Sep 23 2005, 09:54 PM
נכון אני יכנס ב rtd
שתוק ילבן
:מוזר:
אתה אפילו לא שווה תגובה... [/b][/quote]Originally posted by Hydra+Sep 23 2005, 08:54 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hydra @ Sep 23 2005, 08:54 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-4EvEr@Sep 23 2005, 09:54 PM
נכון אני יכנס ב rtd
"כנראה שאינך מודע לסכנות" (אודי, Toy story 1 )
:מוזר:![]()
![]()
:נקרע: :נקרע: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל:
ולמה הגבת ?
את לא שווה תגובה קלאק !
אם אתה לא מבין מה הולך ומה הלך פה למה את סתם מתערב ?!
"כנראה שאינך מודע לסכנות" (אודי, Toy story 1 )Originally posted by ShiTy'z+Sep 23 2005, 10:58 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ShiTy'z @ Sep 23 2005, 10:58 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Hydra@Sep 23 2005, 08:54 PM
<!--QuoteBegin-4EvEr@Sep 23 2005, 09:54 PM
נכון אני יכנס ב rtd
אתה אפילו לא שווה תגובה...
![]()
ולמה הגבת ?
את לא שווה תגובה קלאק !
אם אתה לא מבין מה הולך ומה הלך פה למה את סתם מתערב ?! [/b][/quote]
אם אתה עוד לא הבנת על מה אני מדבר זה ממש עצוב.
אין לי בעיה שאתם, הקלאן אשר עשה את המשחק איתם יקלל עד מחר אותם, כי אתם בעימות איתם בנושא זה ברגע זה ובנושא שנוגע לאשכול הנ"ל. אבל אליעד סתם רוצה לריב, אולי כי הם לא שיחקו נגדו וכנראה ויותר סביר כי הוא לא מקום ראשון בLadder, אז אליעד, אני אגיד לך בדיוק מה שאמרתי לאלי ולעידן, אתם תהיו... אם אתם יותר טובים (ואתם יותר טובים...) אתם תהיו מקום ראשון, חכה בסבלנות למשחק + העובדה שזה כל כך חשוב לך די עצובה... תשיג חברה או משהו, לך לסרט. לא יודע, רק תוציא לך מהראש את TO. סתם משחק מחשב דפקט, לא צריך לבזבז את כל הזמן שלך בלריב עם אנשים באינטרנט, זה הרי לא יוביל אותך לשום מקום ואני בהחלט מקווה שזה לא מה שמביא לך סיפוק.
וסכנות ? אודי, צעצוע של סיפור... אתה רוצה לספר לי משהו ? בן כמה שאתה בדיוק.. :/
אם אתה עוד לא הבנת על מה אני מדבר זה ממש עצוב.Originally posted by Hydra+Sep 23 2005, 09:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hydra @ Sep 23 2005, 09:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by ShiTy'z@Sep 23 2005, 10:58 PM
Originally posted by Hydra@Sep 23 2005, 08:54 PM
<!--QuoteBegin-4EvEr@Sep 23 2005, 09:54 PM
נכון אני יכנס ב rtd
אתה אפילו לא שווה תגובה...
"כנראה שאינך מודע לסכנות" (אודי, Toy story 1 )
![]()
ולמה הגבת ?
את לא שווה תגובה קלאק !
אם אתה לא מבין מה הולך ומה הלך פה למה את סתם מתערב ?!
אין לי בעיה שאתם, הקלאן אשר עשה את המשחק איתם יקלל עד מחר אותם, כי אתם בעימות איתם בנושא זה ברגע זה ובנושא שנוגע לאשכול הנ"ל. אבל אליעד סתם רוצה לריב, אולי כי הם לא שיחקו נגדו וכנראה ויותר סביר כי הוא לא מקום ראשון בLadder, אז אליעד, אני אגיד לך בדיוק מה שאמרתי לאלי ולעידן, אתם תהיו... אם אתם יותר טובים (ואתם יותר טובים...) אתם תהיו מקום ראשון, חכה בסבלנות למשחק + העובדה שזה כל כך חשוב לך די עצובה... תשיג חברה או משהו, לך לסרט. לא יודע, רק תוציא לך מהראש את TO. סתם משחק מחשב דפקט, לא צריך לבזבז את כל הזמן שלך בלריב עם אנשים באינטרנט, זה הרי לא יוביל אותך לשום מקום ואני בהחלט מקווה שזה לא מה שמביא לך סיפוק.
וסכנות ? אודי, צעצוע של סיפור... אתה רוצה לספר לי משהו ? בן כמה שאתה בדיוק.. :/ [/b][/quote]
שתוק כבר ילבן שב בלול סעמק כמה אתה מזיין במוח לך תאכל שרימפס.
ציטוט מה הבעיה שך ?ואני בן 45 גרוש עם 2 ילדים
*עריכה: האישה השניה בהריון
----------התכוונתי לסכנות
שיש פה נחש לא קטן..
ומה הקשר עכשיו אליעד ?
אז תזיין לו ת'שכל בפרטי ותטיף לו גם בפרטי מה אכפת לי מזה ? ומה הדעה שלך בקשר לעניין מכל מה ששמעת ?! :-\
מה שמצחיק שדווקא בסוף המשחק ג'קי נזכר ב24 שעות..
הוא לא יכל להגיד את זה לפני..
למרות ש20 שעות זה לא כזה הבדל מ24..
החוק הזה נועד בשביל שאנשים לא ירשמו שחקנים לפני משחק בשביל שיהיה להם שחקנים יותר טובים לשחק איתם.
עבר יום שלם אז יש הבדל של 4 שעות איי איי..
אם הייתי לפני המשחק תאמין לי שלא היה משחק
matay tavino she zot a beaya po
Swat`Mp3~BNC (12:08 AM) :
TIRE MA ASITA
sah akol nizahnu be kavod cw
ipahnu et kol a olam
ג'קי (12:09 AM) :
אם היית משחק בלי טיטניום
ג'קי (12:09 AM) :
היחת עכשיו מקום ראשון
Swat`Mp3~BNC (12:09 AM) :
tagid li ma kashor ahsav maor
la cw
ma o asa leha
ג'קי (12:10 AM) :
אני שונא אותו
Swat`Mp3~BNC (12:10 AM) :
so?
Swat`Mp3~BNC (12:10 AM) :
ma akesher
וואלה גם תחליט להם עם איזה הרכב לשחק.
הכל זה ג'קי הכללל מעכשיו אני מחליט ולא מוריד את הקונפליקט גם אם תמותו
לילה טוב
jeki a mahlit
ראסמייייייייייייי כל מילה ->על הזין שלי [/b][/quote]Originally posted by jjjjjjjjjjjjjj+Sep 23 2005, 09:21 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jjjjjjjjjjjjjj @ Sep 23 2005, 09:21 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Jinx@Sep 23 2005, 09:20 PM
לילה טוב
.........
![]()
0Originally posted by Jinx@Sep 23 2005, 09:20 PM
לילה טוב
------------------------איפה טיקו השמן הזה פתאום הוא לא מדבר לא עושה כלום !
אשכרה נחש לבן שמן עם גיבנת - - - חרש[מ]ן ! :נקרע: :נקרע: :נקרע:
לגבי השחקן שטיקו אישר . - גקי צריך לאכול את זה ...
תעלו את הדמואים ....
אם יתברר שאין ציטרים - RTD יחתמו על הפסד.
אם יש ציטרים - תזדיינו.
וחלאס כבר לעשות בעיות RTD
זה לא כייף להיות MG2 ....
אז אל תהיו .