נאצי זה אחד ששונא יהודים בלי סיבה.
אני שונא את כל העולם ויש לי סיבה לא סתם כי משעמם לי, ותחשוב מה שאתה רוצה כי אני לא מכיר אותך ואנשים כמוך עם דעות כמו שלך וכמו של ויזל גומרים בבית חולים (יש כאלה) בגלל שאנחנו חיים במדינה יהודית ויש אנשים דתיים מה לעשות ואתם עם הדעות השמאלניות שלכם מעצבנים אותנו.
אתם האשכנזים יש לכם מזל שאתה חנונים והדעות שלכם לא שווים כלום כי אתם יושבים בשקט ולאף אחד לא אכפת ממכם ולא עושים כלום גם.
רק מרביצים לכם ומתעללים בכם.
פוגי וויזל אני יודע מה אני מדבר, תקראו את המשפט הזה ותחשבו טוב...
אין מצב שלא מרביצים לכם בבצפור ואתם ילדים שלא קשורים לחברה שכל היום במחשב,פחדנים חסרי חיים.
שתאקו כבר כוס עומו כמה אפשר לריב דייי נמאסתם....
אדי נמס לי חצי מהמוח.
אני עם מר ווזלין בבית ספר , לא מרביצים לו , תופתע הוא אפילו חבר של הערסים
אחרי שיצאת גבר(ת) תחזור לימניות שלך כי זה מה שיעזור לנו שכולנו נמות מפצצה גרעינית בגלל ששונאים אותנו .
טעות
הנאציזם הוא כינוי לאידאולוגיה שפיתחה המפלגה הנאציונל סוציוליסטית (הנאצית) בגרמניה בשנות ה-20 וה-30 של המאה ה-20. האידאולוגיה הנאצית כללה השקפה גזענית בדבר עליונותם של "גזעים" אנושיים מסוימים על פני אחרים, ודגלה בדיכוי ואף השמדה של "גזעים נחותים", לעומת שמירת ה"טוהר" של "הגזעים העליונים".
בדבר עליונותם של "גזעים" אנושיים מסוימים על פני אחרים, ודגלה בדיכוי ואף השמדה של "גזעים נחותים", לעומת שמירת ה"טוהר" של "הגזעים העליונים".
הימניים טובים , המרוקאים הרבה יותר טובים מהאשכנזים , היהודים יותר טובים מהעולם יש עוד טענות של גזענות שאפשר לתת פה ?
נערך בפעם האחרונה על ידי Palma : 02/12/09 ב 07:26
עזוב, הנאצי חושב שאני אשכנזי ילד כאפות, הוא מתאר מלחמות גוג ומגוג הוא יודע לע מה הוא מדבר חחחחחח.
טוב ZEROX אני מצטער שקראתי לך נאצי, אני אקח את עצתו של ידידי חובב הגמלים ואקרא לך גזען\KKK MEMBER
עריכה: טוב אני לא מצטער שקראתי לך נאצי, אתה באמת נאצי, כפי שהוכח על ידי פלמה, אתה כמו הימלר בשביל האירופאים !
נערך בפעם האחרונה על ידי WeaseL : 02/12/09 ב 07:26
חח עלק פצצה גרעינית ישנאו אותך בכל מקרה כי אתה יהודי
ומה יעזור לך לתת להם חצי מהמדינה שמלא חיילים מתו פו
אז אתה רוצה לתת אותה כמו כלום ושכול מי שמת סתם מת
בגלל ילדים טיפשים כמוך זה יכול לקרות
ודיי להביא ציטוטים בשקל מויקיפדיה זה לא עושה אותך חכם
תגיד, אתה בכלל יודע מה זה דעות שמאלניות?
כל מי שלא בעד מוות לערבים הוא שמאלני?
איזה סיבה יש לך לשנוא את העולם? הוא התאכזר אליך?![]()
אתם האשכנזים יש לכם מזל שאתה חנונים והדעות שלכם לא שווים כלום כי אתם יושבים בשקט ולאף אחד לא אכפת ממכם ולא עושים כלום גם.
רק מרביצים לכם ומתעללים בכם.
אני לא אוהב להתעסק בזה אבל אני מזמין אותך להסתכל על ראשי הממשלה שלנו, אם אתה מכיר כאלה - ממה שעולה לי בראש מנחם בגין הוא היחיד שלא היה אשכנזי.
אבל לפחות יש לכם כבוד - היה לכם רוצח ראש ממשלה!
חוץ מזה רק שתדע שהמשפט בחתימה שלי מכוון בדיוק אליך![]()
חחח איזה ילדים שמאלניים עאלק "תופתע הוא אפילו חבר של הערסים" חח זה אומר הכל ימעפנים.
גולני בטח שראשי ממשלה יהיו אשכנזיים אם הם היו מזרחים וקצת מחוברים לשורשים שלהם לא היו ילדים מעפנים כמוך בעולם.
רגע אתה חושב שלהיות ראש ממשלה בימנו זה כבוד?תירא את רבין אשנכזי טהור כמאט הרס את המדינה ובוא נגיד במילים עדינות טוב שהוא לא המשיך להיות ראש ממשלה למה אתה כבר לא היית נמצא בבית שלך...
תירא את אריאל שרון אשנכזי טהור גם גירש יהודים מבתיהם וגרם כלכך הרבה סבל לאנשים כלכך טובים!!!!
עזר במשו?????????. לא!!!!!!!!!!!
אשכנזי צהוב ושמאלני זה מה שאתה יחתיכת אפס שחושב שהוא יודע הכל.
נאצי זה אחד שרוצה להשמיד את האנשים שהוא שונא..
אני פשוט שונא את הליקוקי תחת האלא על כל העולם ולא מעניין אותי מהם ואתם עוד מגנים עליהם.אני לא רוצה להרוג אותם חס וחלילה.
ויזל אני בטוח שמרביצים לך בבצפר וגם אתה פלמה.
תפסיקו להביא את ההגדרות המדוייקות לכל מושג... בשפת רחוב מי שנאצי הוא שונא יהודים ורוצה להשמיד אותם לא אכפת לנו מה ההגדרה אומרת יבני זונות. עאלק הביאו לי הגדרה מדוייקת מויקיפדיה חחחח.
שוב אני לא מכיר אותכם ומזל שאתם האשכנזים לא שווים כלום רק דעות יש לכם...
אנחנו זה שמבצעים ישרמוטות.
ומה אתה בדיוק מרוקאי? אחלה של אנשים, חבל שיש מרוקקים כמוך שהורסים. שמע, אתה ילד טיפש, "מתעללים" באשכנזים, 85% מהיהודים העשירים הם ישראלים ואני מוכן לשים על זה כסףישראלים שעושים כסף בניו-יורק? אשכנזים. לוס אנג'לס? אשכנזים. בחיי שאתה באמת אחד מהילדים המפגרים שפגשתי, עם שפה כזאת ושגיאות כתיב כאלו, וכמובן כדובדבן על הקצפת תגובות של ילד חסר מוח שמושפע מהסביבה שהוא חי בה, אתה תגיע רחוק! ממש רחוק, כאילו, לאיזה פיצה או משהו! אבל אם ממש תשקיע יש מצב ירצו אותך מחברות אחרות כמו מקדונלדס, בגלל זה חשוב להשקיע ולא להיות אשכנזי וללמוד כמו אידיוט ולהרוויח כסף בחיים כמו איזה ילד כאפות מסכן, האשכנזים האלו, מזל שכל היום מתעללים בהם!
^^
soz4ashkenazim world domination
כן הע אשנכזים משפילים רק דרך פורומים חח
כאילו מהפורום הזה אני מדוכא חחח
LOOK SIG חח אשנכזי
אני לא יתווכח יותר איתך כי אתה פשוט מטומטם אין טעם, פשוט המילים שלך מעצבנות אותי אז אני חייב להחזיר תשובה.
מזל שהכל רק דעות חחח
עכשיו אתה תפגוש משהו כזה אתה לא תגיד לו מילה ממה שאמרת לי כי אתה סתם פחדן
"מספיק להשפיל אותו, הילד סבל מספיק" חחחחח אני על הריצפה השפלת אותי דרך הפורום המסכן הזה
האהאהאהאהא אני לא קשור
ויזל אתה תמיד מעצבן אותי גם שאתה לא מנסה