יא אללה כל המשפחה שלי נכחדה מהשרת. קודם כל בני הבכור,אח"כ אני,יוני הנכד,יעקב בעלי,כולם... לא משנה,גם ככה אף פעם לא סבלתי אותכם,אני יודע שרק רציתם את הירושה שלי.
חחחח סתם אחי,אני אתגעגע אליך מאוד! שמור על קשר אה?
יא אללה כל המשפחה שלי נכחדה מהשרת. קודם כל בני הבכור,אח"כ אני,יוני הנכד,יעקב בעלי,כולם... לא משנה,גם ככה אף פעם לא סבלתי אותכם,אני יודע שרק רציתם את הירושה שלי.
חחחח סתם אחי,אני אתגעגע אליך מאוד! שמור על קשר אה?
חחח שמור על קשר אחי![]()
וואי רציני אני עצוב פה .. בטח שאני ישמור על קשר , אמרתי לכם , אל תבואו אלי בככה אמרתי לכם שאני לא פורש בגלל הקלאן החדש , אין לי זמן , ופשוט כבר לא כייף לי אם מישהו רוצה לדעת את הסיפור המלא שיפנה אלי בפרטי , כנ"ל לפלאפון אם אתם צריכים תדברו איתי בפרטי , אוהב את כולכם!
עריכה :
חברים , בחופשת פסח ואחרי תקופת המבחנים אני אחזור , לכמה זמן יראה אם השרת ישתנה , אם יותר כיף לי , בזכות כמה ילדים פה .
בברכה ,
אני (:
נערך בפעם האחרונה על ידי Yonatan : 05/04/11 ב 14:37
חזרתי מבצפר הכל טוב, והינה מה שרציתי לכתוב:
יונתי גבר שבאת לשרת אור הכיר לי אותך והיית די חדש פעם ראשונה שדיברתי איתך היה בטיול שנתי שהייתי התקשרתי אליך מאור ודיברנו מאז נהיינו חברים טובים, הכרתי לך ילדים בשרת, לימדת אותי הרבה וגם אני לימדתי אותך, אנחנו שתי ילדים שעושים רק צרות וצריכים אחר כך עזרה חחח כל השיחות איתך היה כיף בן זונה ברצינות נהיינו חברים טובים טובים - כשתבוא לאור אל תתבייש לצלצל אני מת כבר להיפגש איתך יש הרבה דברים להעביר. היית אחלה משתמש, אני אוהב אותך אח שלי, היה כיף, וברור שנשמור על קשררר אוהב אותך!
עשית החלטה נכונה תדע לך שאם שמת לב לבד שהשמנת ושיש לך ירידה בלימודים ופרשת זה מראה על בגרות ואחרויות כל הכבוד גבר.
פרישה זה דבר כואב אבל אין מה לעשות אל תתחרט ותחזור עד שתשיג ת'מטרות שלך, ואם אתה בא לאיזור תרים טלפון לי או לאלון ואנחנו נבוא
אין בעיה , אלון ואושר עוד שבוע ככה אני אצל אור נפגש סבבה ? נעשה סטלהה , תודה רבה לכם , לפחות אתם מבינים
וממשחקי אצבעות אתה לא פורש?! לזה יש לך זמן נכון?