אתה מאלה שהביאו ביד על הדמויות הנשיות ב X MAN. אין לך מצלמה שלא יהיה זכר אליך חתיכת אוטיסט כשתמות ובתקווה שלא יהיו לך ילדים מה שסביר להניח שלא יהיו לך כי בדרך סירסו אותך כשהיית קטן האייקיו המומוצע בעולם יעלה ב10 יא חתיכת מינוס אפס טיפש.
חרשן מסריח
אתה מאלה שהביאו ביד על הדמויות הנשיות ב X MAN. אין לך מצלמה שלא יהיה זכר אליך חתיכת אוטיסט כשתמות ובתקווה שלא יהיו לך ילדים מה שסביר להניח שלא יהיו לך כי בדרך סירסו אותך כשהיית קטן האייקיו המומוצע בעולם יעלה ב10 יא חתיכת מינוס אפס טיפש.
חרשן מסריח
במקור פורסם על ידי mike
יואו יוסי באמת ??
איזה סלבבבבבבבבבבבבב
איזה כוחות יש לך אחי ????
אני יכול לרמוס גמדים
lol
kol tguva po mazhika oti ;[
גם פה X_X ... יוסי שמע... אני כבר ממש מרחם עליו.... אתה רומס אות וכשהו כזה מושפל על ידך אתה עדיין רומס ורומס אותו![]()
מייק בקשה פרוש.... בכיאת... זה כואב לראות אותך....
רציני.... לפי דבריו של יוסי יכאבו העיניים....
דיי תפסיק... אתה מפסיד ובנוסף אתה חוזר על עצמך... "רוסי חרשן הומו" כל הזמן...
ורוסי זה לא קללה אם אתה לא יודע...
הייתי רוצה לעזור ליוסי אבל אני ממש מרחם עליך וחוץ מזה... הוא מסתדר לבד ואתה חוטף וחוטף....
oxo סתום תפה מה אתה מיערב יא דרוזי מפגר ?!?!
לא קשור אליך אז שב בשקט...
יוסי יא אוכל בתחת שיהיה לך מוצע כמו שלי יש בבצפר בלי ללמוד בכלל דבר איתי ומתי תבין שאני לא גמד יא גועל נפש...
ומה אתה מדבר כאילו אתה לא בתול יא זין קטן !!!!!
ניבע לך אליך המציעו ניתוחים לשיפוץ הפניים...
או לפחות זה נירא לי...
ועוד הפעם OXO סתום תפה אמא שלך הזאתי גרמה למושיק עפיה לעבד תבתולין יא הומו
נערך בפעם האחרונה על ידי mike : 22/06/06 ב 12:03
אחי אני במגמת מחוננים אתה סתם טחון הולך לבצפר שכל הילדים האוטיסטים עם כסף הולכים אליו.
יש לך יותר שגיאות כתיב מאחיינית שלי שד"א עולה לכיתה ב'.
סבבה אז אני בתול אבל זה רק עניין של שנה גג שנתיים אצלך זה לפחות עוד 5-6 שנים.
ומייק אין לך זכות דיבור על איך משהו נראה יא דרדסבא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה אתה יודע איך אני נירא בכלל וכן אני ניכנס עם משהיא לקטע אז שב שב יא הומו מדבר כאילו זיינתה תעולם יא מסריח והינה עובדה כל היום אתה יושב 6 6 שעות LT2 6ו6 שעות לחרוש תלימודים יא מושפל לחרוש את החיים שלך יא מחוער אוכל בתחת !!!!!!!!!!!!
ואני לא מליין ובוא לבצפר שלי תגיד כולכם אוטיסטים אם יש לך ביצים...
ואתה יודע אולי אני דרדס אבל אתה נירא כמו גרגמל יא חתיחת תעות גנתית ילד מבחנה מפגר...
נערך בפעם האחרונה על ידי mike : 22/06/06 ב 12:33
תחזור לכיפכף לנד יא פישר ילד כאפות מסריח.
כולך אוטיסט אתה אפילו לא יכול לרשום משפט בלי שגיאות כתיב יא כפכפ ויותר מזה יא ילד כאפות יצא לך שיש לי 30 שעות ביום חחחחחחחחחחחחחחחח בונא אתה מטומטם
כבל מי אומר יש לאכפות יא מוכה לי לא הרביצו עד גיל 15 אממממ לא עד היום יא הומו אוכל בתחת !!!!!!!!
חחחחחח וכבל מי מדבר יצע בכלל 18 יא נכה כתבתי 3 פעמים 6 יא נכה חחח איזה מפגר עם קבלות...
נערך בפעם האחרונה על ידי mike : 22/06/06 ב 12:53
רפאל מרביץ לך איזה 15 פעמים ביום ואז אתה חוזר לבית וחוטף עוד מכות על מי אתה עובד ?
ד"א כדי שתתקן את השגיאות כתיב למה לא הבנתי בכלל אבל בכלל את השורה השנייה
ומה אתה מדבר מתי רפאל מרביץ לי ומי אתה שאתה מדבר בכלל יא הומו קטן ומסריח לך למקלט לילדים מוכים יא הומו מסריח קוקסינל אוכל בתחת עושים אליך טורות יא מפגר אתה צריך להוציע כרטיסיית בוא תרביץ לי....
הומו מסריח...
אני עכשיו עם רפאל בטים ספיק ותשאל אותו מתי שהוא רוצה אתה כל הזמן חוטף ממנו מכות והוא מודה בזה, ועוד יצא לי לדבר עם כמה שמכירים אותך גם הם אומרים שאתה גמד ילד כאפות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומי הם תגיד לי יא מכוער מסריח הומו ?!?!
אחי אפילו פעם אחת שדיברתי עם חברה של רפאל היא אמרה לי שאתה גמד חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אתה מדבר יא שקרן הומו סתקל במראה וניא אם תמשיך לדבר יא הומו עלק גמד יא מחבל מסריח תחזור לצ'צ'נייה יא הומו מזדיין
צ'יצ'נה זה מוסלמים חתיכת אוטיסט.
אם אני ממציא את זה והיא לא אמרה לי שאתה גמד אני חורט את הזין יא קוקסינל מסריח צא מהסרט אמא שלך רפאל בכלל חושבת שאתה בכיתה ו' יא מכוער
מה אתה מדברררררררררררררר תגיד לי אני 1.69 מה גמד בזה תגיד לי מעניין אותי !?!?!?!?
והדבר הזה עם אמא של רפאל היה לפני 40 שנה יא מחבר מסריח !!!!!!!!!!
יא מושפל מה יש לך ספר שאתה משנן בוא דברים שאתה זוכר את זה יא הומו מתרומם מפגר ?!
טוב מייק זהו אתה צריך למצוא לך חברים... לך תבלה במועדון גמדים או אולי נסה בצטים....
וד"א אתה בטעות הוספת 1. לפני ה69
ומה אתה מדבר על אמא שלי... חח לא אצל כולם זה כמו אצלך.... אמא שעושה 5198426132321 אנשים ביום בגללה יש התפוצצות אוכליסיה בסין ועלה אחוז האיידס בארץ יא ערבי מתחנגל!
מייק אתה מטר וחצי שקית במבה מה אתה חש