מי שלא מכיר זה השיר מהנושא הזה:
http://www.satla-zone.net/index.php?showtopic=6970
שכולםםםםם פשוט רצו לעזור לי.
קיצר אני מחפש אותו כבר מלא מלאמאל זמן איזה סרטים עשו לי איתו חיפשתי בכל האתרי שירים האפשריים באתר של אקום שירונט אמ פי שלוש הכל לא היה. שאלתי חברים משפחה קרובים מחול מי לא שאלתי אף אחד לא הכיר תשיר וזה שיגע אותי. אז אתמול החלטתי שאני נכנס לעניין רציני ומוצא אותו מה שלא יהיה עשיתי עוד איזה שעה של חיפושים ברחבי האינטרנט ופתאום עלה במוחי רעיון להיכנס לאתר של אל על ולבדוק אם שם יש רשימה של השירים שיש בטיסה
ומה מסתבר? שיש, אבל כל חודש הם משנים אותה ואני טסתי באוגוסט ועכשיו כבר לא אוגוסט (אכן).
אז התקשרתי לאל על והם היו סגורים אז אמרתי טוב ננסה מחר...
היום בצהריים ניסיתי חצי שעה היייתי איתם בטלפון העבירו אותי מאחד לשני שיגעו לי תצורה בסוף הביאו לי טלפון של אחת שאחראית על הבידור בטיסה אבל מה היא בחול ואמרו לי שהיא תחזור רק בתחילת שבוע הבא אז אמרתי אני מתאפק עד שבוע הבא...
אבל החלטתי לא להתייאש! נכנסתי לאמיול רשמתי את כל המילים שאני זוכר מהשיר הזה והורדתי את כל השירים שזה מצא לי (בסביבות חמישים) השארתי אותו פתוח שעה וחצי אחרי שעה וחצי סיים את רובם, עברתי אחד אחד עד שהגעתי לשיר!!!!! וכולי הייתי מלא התרגשות, ואפילו הזלתי דמעה (באמת) מרוב התרגשות והנה השיר, סעמק איזה חפירה =\
הנה השיר! מי שלא מוריד דומה לבאגס באני!!!!
(לעלגים מבינינו שלא הבינו הקישור זה ב "הנה השיר!" השני)

הירשם כדי להגיב לנושא