sk8 killer זה סתם נובבמקור פורסם על ידי HaniBal
וכן זה סניקי
sk8 killer זה סתם נובבמקור פורסם על ידי HaniBal
וכן זה סניקי
בראפיב שאני SF אני חייב לעלות במדרגות לגשר הגבוה ואז ליזרוק רימון לתוך החלון של הטירור ואז אני הורג ככה איזה 2 במכה ואז אני עושה את זה שוב לפחות פעמים ...
שאני בטרופר בטירור אני רק כמה שיותר מהר למעלית אם סכין ואז מוציא רימון עוד לפני שהם עולים
וזורק רימון ואז זה מחליף לי מהר לרובה ואני יורה .. ככה בסיבוב השני כול הזמן ..
בכל מפה אני פשוט תמיד עושה רעש על ההתחלה גם ברפיד בטרור אני פשוט לא מפסיק לעשות רעש שאחרי שאני קופץ אני חושב איזה דפוק אני שעשיתי את זה.. וגם תמיד אבל תמיד מנסה לדקור זה עם זה 6 על 1
חחחח אני כמו שמייק אמר בסקופ אני חייב לנפץ תחלונות ואני תמיד קונה סכינים
וסתם זורק אותם בכל המפה אולי אני יכניס במישו :X
וואלה היו פה הרבה שעושים מה שאני עושה
אז אני אולי יחזור אחרי אחרים..
גלוק --- במחליף 100 פעם
סכין -- מנגב, אפילו אם קניתי 7 סכינים אני אוהב להחליך למצב של לנגב
גם אני שאני הולך לצלוף או משהו כזה אני כל הזמן מגלגל את העכבר..
אני אוהב להדליק תמנורה תחילת סיבוב
אם מישהו מאחורי קופסא אני חייב לזרוק עליו סכינים כמו לדוגמא אם תהיו במידל טרופר עם סנייפר מאחורי הקופסא
אני יעשה הטעיות כזה ויזרוק סכינים
רק 1 מתוך 6 אני מצליח
כל פעם שיש לי צלף ומישהו בא מקרוב אני תמיד ינסה לפגוע בו עם זום גם אם נשאר לו 5 חיים
חח ותמיד שאני עולה מעלית בטרופר לקוות שאף אחד לא יעלה איתי ואם אני רואה מישו שבא לעלות אני מתחיל לירות עליו בתקווה שהוא יחזור אחורה
או כשבאמעצ סיבוב אני רואה מישהו שאיתי בקבוצה עם הגב אליי להתחיל לירות עליו כדי ליראות איך הוא נלחץ
עידו בפאק שלי זה שאתה אשכנזי מכוער ואני רואה אותך מחר אתה מת
כמעט שכחתי
אני תמיד זורק את כל הנשקים ומרים בחזרה וככה עד שאני מתחיל להילחם או שאני מגיע למקום שאני צריך לשמור בו, אני אוהב תצליל שאתה מרים תנשקים וביחד זה אש
ותמיד נתקע לי המשחק בגלל זה
:בסד:
אני בכל מצב לא משנה איפה CW או פאבליק חייב לדקור גם אם זה יהיה פנים מול פנים אין זה דורש :|
וגם אני אוהב לזרוק כמו שמעון בראפיד את הרימון מהגשר לטרור
שאני רץ בדרך אני חייב לשחק עם הנשקים להחליף אותם 900 פעם
וגם ליזרוק סכינים כל תחילת ראונד.
שאני הולך עם משהו סכין
אני חיב להוציא אמפי
ולהרוג אותו
=P
בראפיד SF חובה לזרוק nade לתוך terr base ולהרוג את מי שמתקמפר בעלייה מהמים.
בטרופר SF מתי שאני רואה שיותר מ4 אנשים הולכים למעלית אני חייב לזרוק לשם nade ולהביא בכולם TK
ובראפיד terr אם מישהו עולה מהמים ומתחבא מאחורי הקופסא אני נכנס אליו עם סכין ומנסה להרוג אותו ^^
ואיי להחליף נשקים מהר מהר מהררר עם הגלגלת... שולטטט!!
ובראפיד... אני חולההה על להתאבד עם רימון בלי מגינים בלי כלום ולרוץ ישר על תחילת הסיבוב לגשר הנמוך.. לדפוק רימון לתוך הבסיס של השוטרים דרך הגשר העליון שם .. ולהרוג את כל האיטיים שלוקח להם שנה לקנות =]
ואז להתפוצץ מרימון שזורקים עלי..
כל תחילת תור אני הולך קצת עם סכין ומנגב אותו מלא חחחחחחחחח
אין אין כל פעם שאני הורג בסניפר גם אם נתתי לו בראש ונשאר 4 כדורים אני חייב להטעין כדורים זה אינסטינקט כזה מאוס אייייייייי
א.חייב להחליף נשקים מהר מהר עד שאני רואה מישהו
ב.אוהב ליזרוק את הנייד של ה-trr ל-sf בגשר הנמוך
ג.חייב לנגב את הסכין איזה 300 פעם
חח אני גם בתחילת מפה קונה סקינים וזורק
ואני תמיד אומר אולי זה יפגע במישהו וזה
ואפעם זה לא פוגע :/
זה בגלל שאתה נעלי בית אחיבמקור פורסם על ידי cosomo
הממממ...נגיד לפעמים אני במפה ואני לא מתכוון למצבי לחץ וכאלה..אלא שמשחקים רגוע....
אז אני חייב לעקוב אחרי שחקן שלא שם לב אלי.... בדרך כלל זה ניגמר רע בישבילי ..אבל זה כיף
חח אגב ..נושא חמוד
אני חייב להטעין גם אם יש לי 29 כדורים באם פי אני חייב זה מרגיזז
כל תחילת סיבוב לקנות עוד 6 סקינים ולהעביר לטרוו נייף למרות שאני לא זורק נייף חחח