אני מסכים בעקרון עם הקטע הזה אתה מעלה לנו את הרמה בהרבה ונותן לנו אפשרות לשחק ב 4נגד4...במקור פורסם על ידי LazyBoy
אבל קרה כאן קטע שלא באשמתך שחשבת שהעיפו אותך =\
אבל בכל זאת היית אצלהם לפני..ולא יפריע לי אם תחזור אליהם למרות שזה מבאס אבל בקטנה![]()
אני מסכים בעקרון עם הקטע הזה אתה מעלה לנו את הרמה בהרבה ונותן לנו אפשרות לשחק ב 4נגד4...במקור פורסם על ידי LazyBoy
אבל קרה כאן קטע שלא באשמתך שחשבת שהעיפו אותך =\
אבל בכל זאת היית אצלהם לפני..ולא יפריע לי אם תחזור אליהם למרות שזה מבאס אבל בקטנה![]()
איך זה לא באשמתו? בגלל שלא ענו לו בפבליק הוא חשב שהעיפו אותו...יש CB שם הוא לא בדק :/במקור פורסם על ידי n.W.o
אני אפילו פרשתי מהדאבל אנשים תבינו יש לכם קלאן טוב תירארו רק בו וזהו
אין סיבה להיות ב-2 קלאנים שחקו עם חברים בפאבליק
אין מה לעשות מעדיפים חברים מרציניות תפתחו קלאן חברים תעופו מהקלאן הרציני איי אפשר להנות משתי העולמות
זו דרך טובה להחזיר את הקהילה![]()
אתה מופיע בשתי קלאנים למרות שאחד מהם בהיברנייטינג...במקור פורסם על ידי The1
תעלה תשם שלי גם
זונה רומניה
גם לך יש 7939259 קלאנים?!במקור פורסם על ידי Cr4zY^De4moN
טוב האמת יש בזה משהו...=\במקור פורסם על ידי Rom4nz`
אני מצרף לקלאן שלי רק כאלו בלי דאבל.. אם יש אז אני לא ממש יודע עליהם..
לנו יש כלאן חברים
ואני רק בו..
גם ככה אנחנו כבר בקושי עושים כלאן וורים..
עוד כלאן וור פעם בה פה ושם..
אז מספייק לי s4b וזהו
במקור פורסם על ידי The1
תקשיב הכלאן חברים זה כלאן לכיף
אם יצא מצב שיקראו לי שתי הכלאנים למשחק
אחד נגד השני או אפילו לא אחד נגד השני
ברור שאני יהיה עם GSHOCK...
אבל אני לא יכוללעזוב תכלאן הזה..
ילד קלאנים
קובי צודק מאה אחוז, לדעתי תעשה מחקר יותר מעמיק, תביא לפה רשימה רצינית של כל אלה שבאמת פעילים בכלאן וורים ותפרט הכל (כלאנים, ניקים שונים) , נשים בדביק אשכול "ילדי דאבל בלי חיים" שכל הפורום יראה, לא אכפת לי אם זה ישנה משהו, אבל לפחות שידעו מי הם.
חחחחחח איזה מג'נון זה :laugh:במקור פורסם על ידי mikeVANdike
ואללה צודקים אבל אני יש לי בחירה קשה ! אני עכשיו באיזה 30 קלאנים אני מצמצם ל 3 !
יש לי את jforce (חברים+רציני) ][Dp- ( שלי) ו SoZ (חברים) אני ב 3 צימצמתי הכול אני יוצא מהכול..!
שמע fear זא לא נחשב למה זה לא שאני כמו ב yk ו tknבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
ותאכלס אתה יודע ש tkn yk זה פשוט אותם שחקנים אין לי בעיה אם כולם ממש בסרט של דאבל נמזג את כולם לכלאן אחד כי תאכלס מהקבוצה שלנו הפעילים זה אני אבנר אורן שלמה ויובל n.w.o ופה ושמה יש לנו שחקן כמו נירן או לא יודע מי עוד
אה וגם יגאלז איתנו![]()
אה וקובי תאכלס אני אפילו אמרתי לך את זה באייסיקיו .... כל אחד פה בקהילה חופר על זה שהיא מתה שמה מתה ומביא הצעות איך לשפר שמה לשפר .. ושאנחנו בקבוצה מחפשים משחק חוץ ממך קובי אין נגד מי לעשות .. אין כלאן ממש פעיל ואולי איבו לפעמים אז במקום לזיין תמוח בפורום ולבכות תתחילו לשחק
YK ו TKN זה אותו דבר בערך TIVON SOD ו SPARTAN סתם קלאנים לא ו ל DN אבי משגע אותי באי סי יקו שני יהיה איתו
בכל מקרה לדעתי בחצי שנה האחורנה TKN היו הכי פעילים בקיהלה ותמיד רצו CW למרות שלא היה הרבה נגד מי קיצר תעשו לכם עוד ים קלאנים ותשחקו כל היום זה הכי טוב
TKN החזיקה פה את הקהילה ותגידו שלא
איפה חזי שיגיד שבכל פעם הוא תמיד מוצא מולנו לעשות
ובתקופה שינרן ו GM היו פעילים...
ואלון,
YK זה בדם=]]]]
אני אומר:
שלבו את yK ו Tkn לכלאן אחד שכל אחד מהשחקנים שם יש לו רק כלאן אחד. Tykn =]
ככה אני בטוח שתצליחו כי אתם גם קבוצה טובה מאוד:tongue: