ראשית שלומות לכולם, שנה טובה וצום מועיל.
רובכם,אם לא כולכם,מכירים אותי ואת תרומתי על-פני השנים לקהילה.
מעל ל- 7 שנים אני מלווה את הקהילה הזאת, החל מניהול הפורום ב ILF, לאחר מכן בפורום CG והחל מראשית ימי CZ.
פתחתי וניהלתי מועדוני קלאב, ייעצתי לחברי קהילה אינספור במהלך השנים ותמיד תרמתי, מזמני, כספי ומרצי לטובת הקהילה, לא דרשתי לעצמי כלום.
אני רוצה רק לספר לכולכם שאני פשוט נגעל מהיחס שזכיתי לו לאחרונה מהנהלת מערכת הפורומים פה, כאשר מישהו מהנהלת המערכת (עד עכשיו אני לא יודע מי), החליט להוריד אותי מניהול פורום TO, מבלי לדבר או להודיע לי קודם על מה ולמה, דבר שהוא המינימום יחס שצריך היה להיות במקרה כזה.
עוד הגדיל לעשות אותו אדם ושינה לי את הכותרת בניק ל"סתם פנסיונר" - כנראה זה מישהו שמאד לא אוהב אותי ורוצה לפגוע ולהעליב - ילדותיות לשמה.
גם פניותיי למר אליעד 4EVER לשאלה לפשר הדבר לא זכו לכל מענה - "דממת אלחוט" -
הילדותיות בהתנהגותה.
אני רק מאד מקווה שכל זה לא קשור לעובדה החומרית שהפסקתי לרכוש שרת מועדון מחברת ESERV, שאם כן, אז באמת כלו כל הקיצים של המסחרה פה וכדאי שכל אחד ואחד יסיק את המסקנות מכך בעצמו.
שנים דברו פה חברי קהילה וותיקה על "שלטון EVO" ועל הקומבינות של כל מי שהשתייך לקלאן הזה - אני רוצה להגיד לכם שאין שלטון EVO יש משהו הרבה יותר גרוע מזה כאן - "שלטון הממון" - כל מי שמחובר לראש הפירמידה עושה כאן כבתוך שלו מבלי לתת דין וחשבון לאף אחד - אין חוק אין דין ואין צדק ! זה עצוב וזה משהו שכדאי שכל אחד ישים לב ויחשוב טוב טוב לעצמו אם זה מה שהוא רוצה.
אני רק שואל שאלה אחת, לא משנה מה, מושחתים או לא מושחתים, אם אחרי 7 שנים של רק לתרום לקהיהל זה היחס שיגיע לי ?
ובאמת תאמינו לי שלא אכפת לי הקטע של הניהול, זה באמת בעייה של ההנהלה פה שלא יהיה להם מישהו רציני שינהל להם את הפורום לא בעיה שלי, אני ממש לא צריך את זה, בחיים לא השתמשתי בזה לרעה ותמיד חפשתי את טובת הפורום והנקיות שלו.
בכל אופן, יש פה קומץ של חברים שאני אוהב ומעריך וימשיך לכבד אותם תמיד ומי שאני מתכוון אליהם יודעים את זה.
אני את האכזבה שלי פה מכמה שחשבתי שהכרתי הפנמתי טוב מאד.
שוב, שנה טובה לכולם ותעשו חשבון נפש ביום כיפור.
שלכם,
גיא.