לא הבנתי מה הוא עשה בדיוק
חחחחחחחחח תראה תמעפן הזה,איפה אתה נמצא בכלל? עוד נוב מהפאבליק הגעת בכלל למשהו בקוד4 שאתה מרשה לעצמך לשפוט אותנו?
רוב הקהילה בכלל שונאת אותך ESR נתנו לך בעיטה בתחת ואתה עוד מרשה לעצמך לפתוח תפה...
וזה רק מראה כמה אתה טיפש כי 23 נצחונות ו25 הפסדים רק מראים שאנחנו מנסים דברים חדשים נגד קבוצות חלשות ואומנם מפסידים אבל מנצחים את כל הגדולות,בקיצור לך תזדיין אתה ומי שהביא אותך יאגו מניאק שחושב שהוא משהו.
וייי VIIO מתעצבנים .. כולם לשמור מרחק.![]()
highlite
זה שהעיפו אותי לא אומר שהפסקתי לנסות לעלות לכם על העצבים (ובהצלחה )
taurus
אם אני כזה ילד אינפנטיל אז למה איש מבוגר וחכם (כמוך נגיד) מתעצבן כל כך ממני ?
ודרך אגב - נכון לעכשיו יש לכם 25 הפסדים ו25 ניצחונות - יחס מדהים שבדרך כלל מאפיין קבוצות עם בערך 1000 נקודות
אבל אל תתיחסו אליי - אני אינפנטיל
bibi vs viio
bibi winz!
אתה לא עולה על העצבים אני פשוט מרחם עליך,יש סרט מהפאליק בקרוב ביבי?![]()
תאמת אתה רק מצדיק את מה שאמרו קודם לכן
העובדה שהמאזן שלנו הוא כזה ואנחנו עדין נמצאים במיקום הרבה יותר גבוה ממה שהגעתם אליו כקבוצה איי פעם, לדעתי אומרת בדיוק מול איזה קבוצות אנחנו משחקים :>
ואתה יודע מה, אני מעדיף גם להפסיד עוד 20 משחקים מול קבוצות שאני נהנה לשחק מולן, מאשר לנצח את אותה כמות כדי לקבל נקודות או לספר לאנשים על המאזן המגניב שלנו בקלאןבייס. סתכל טוב בעמוד שלנו, אין שם משחק אחד עם פחות מ40 נקודות על הפסד\ניצחון.
חוצמזה, אנחנו לא אלה שהיו צריכים לפתוח חשבון חדש בקלאןבייס כדי להחביא את כל ההערות עלינו(ולא, אני לא מתכוון לחשבון שלכם כאיסר או זה שלפניו.)
זאת התגובה האחרונה שלי בקשר לנושא הזה בדיון פה, ככה שביבי, אתה יכול להגיב אחרי ולצאת הגבר עם המילה האחרונה: הבמה כולה שלך.
קודם כל לא התעצבנתי , אני רק רשמתי מה אני חושב.
דבר שני , מה עוזר לך "לנסות לעלות לנו על העצבים"? ברצינות אני לא מבין את זה, אין לך דברים אחרים לעשות? או שזו הקנאה.
25 נצחונות ו25 הפסדים , נו ו? מה לעשות ניצחנו קלאנים מהטובים באירופה וגם הפסדנו לחלקם, זה המשחק לא?
ואני באמת לא מתייחס אליך , אני רושם את התגובה הזאת רק כדי להבהיר כמה דברים ולהבין מאיפה נובעות התגובות האלה שלך?
באמת שתקרא ותפנים את התגובה שלי.
תיראווווו
הצלחתיDDDD
גרמתי ליותר מ50% מviio להגיב !
פגעתי בנקודה מאוד רגישה אה ?
hyperlite
הסרט שלי הוא לא סתם מpublic הוא משרתי TDM RANKED
ואני שמח שהוכחת שאתה מרגיש נחות
taurus
מה קרה עלברת לקוד4 ניהיית תבוסתן ?
אני בטוח שעם רום ואביחי לא היית אומר ש"זה המשחק"
נערך בפעם האחרונה על ידי bibi : 21/10/08 ב 20:32
חח ביבי לא מוותר, העיקר שאתה טוען שיש לך חיים, ושאתה יותר טוב מכולם, אבל שוב ושוב אתה מוכיח שאתה אפס ובאמת אין לך חיים. מבלה את הזמן בפורום ובטופיקים של קבוצות אחרות כדי לרדת עליהם, אין לך משהו יותר טוב לעשות עם הזמן שלך?
טוב אני מניח שגם אם אני הייתי נראה כמוך, הייתי יושב בבית ומבלה את הזמן שלי בפורום. בולדוג
כמובן שאי אפשר לעבור דיון שלי נגד vio בלי שbeetlejuice יגיע לסייע לvio
פשוט מצחיק
"דיון שלי נגד vio" אתה פשוט פתאטי...![]()
אני פתאטי ?
ומי שלח אותך להגיב פה ? Pliss או מישהו אחר מהחבורה ה"בוגרת" ?