Satla-Zone
התחברות
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 60 מתוך 72

אשכול: eServ שרתי משחק Call OF Duty 4 מבצע

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KrivedkA צפה בהודעה
    אני לא מכיר אותך אבל נראה לי שאתה בEVO אני לא ראיתי ששום קלאן חזק מנסה לעזור לקדם את הקהילה החלשה בארץ ! לטורנירים של סבוטאג' וPCW אתם לא נרשמים אפילו CB ישראלי שאתה רצית לא ראיתי ששיחקתם הרבה ... לדעתי אתה לא יכול להסתכל רק על אחרים כי גם לך יש חלק בזה שאנשים לא מתקדמים בקהילה של COD4 ! אני כל פעם שאני מנסה לדבר עם איזה מישהו מהקלאנים ה"טובים" בארץ אני נתקל בסינון או בתשובות טיפשיות . אז נכון אתה צודק שצריך שיהיו סרברים של קלאנים מה שנראה לי שאם לא הקלאן שלנו והקהילה של ה"נובים" הקהילה של הSD פרומוד שלכם היתה מתפרקת מזמן , כל הקלאנים שלכם מתפרקים כל שני וחמישי כולם שונאים את כולם , מלא רייג'רים בני 13 שחושבים שהם משהו ועוברים קלאן כל יומיים . לעומת זאת הקהילה שלנו בזכותנו ולא בזכות אף אחד אחר התפתחה נפתחו הרבה קלאנים חדשים שמחזיקים מעמד הרבה זמן (R1 , FBI ) ויש עוד הרבה חדשים שלדעתי יחזיקו מעמד הרבה זמן ! וזה לא בזכות אף אחד מהקהילה שלכם כל מה שאתם יודעים זה לפתוח שרת SD או TDM שכל מיני פייקרים מסריחים מקללים כל שחקן חדש שמגיע וחושבים שהם מצחיקים .
    מה שאני מנסה להגיד שהקהילה שלכם של האנשים שמגיל צעיר משחקים במשחקים לא מתפתחת לשום מקום לא נותנת שום הזדמנות לשחקנים חדשים וגם לא רוצה להביא . אתם "מתים" ואתם יותר מידי יאירים בשביל להבין את זה , אם תכריזו על עצמכם כקהילה פרטית שום דבר לא יהרס תאמין לי אנחנו ה"נובים" נחזיק את עצמנו לבד וה"נובים" הקצת פחות נובים מאיתנו ימשכו את החלשים ונתפתח למקומות שהקהילה שלכם לא חשבה שנגיע אליהם גם בלי שום עזרה מכם !
    זאת חוות דעת שלי , אני מקווה שלא תקח את זה כמשהו אישי נגדך או כנגד הקלאן שלך כי זה באמת לא העיניין שלי לעשות מזה משהו אישי .

דווקא נגדך אין לי שום דבר, ואני לא מבין למה דווקא מכולם אתה חשבת שהצבעתי עלייך בכל הדברים השליליים שרשמתי והיית צריך להגן על עצמך.

הדבר היחיד שאולי לא טוב בגישה של כל הכלאנים החדשים האלה זה הפחד לשחק ולהפסיד נקודות, אתה חושב שלא ניסינו לשחק מול הכלאנים האלה, אבל התשובות שתמיד קיבלנו כמו משהו בסגנון "אנחנו מתאמנים לסיבי ולא רוצים לשחק שם בנתיים". ואם לא שמת לב לנו יש שם הכי הרבה משחקים.
    הבעיה בכלל שהכלאנים האלה מבזבזים זמן על דברים מפגרים כמו לחשוב על כינוי טוב וכו

אני מסכים איתך לגבי שאר הדברים שרשמת על הילדים המעצבנים שקיימים פה, גם אני ציינתי את זה בהודעה שלי, ושוב זה לא היה מיועד אלייך.

אבל! הדבר שהצחיק אותי בתגובה שלך זה שאנחנו לא עושים כלום כדי לקדם את הקהילה, ואני ספציפית, כאילו באיזה מערה הייתה עד עכשיו? אתה לא שם לב שאתה גולש בפורום, משחק בשרתים, סיבי, טורנירים, גאטרים (בנוי על ידי סאבר) והכל מגיע מאיבו? באמת שאתה לא שם לב? והבעיה היחידה שלך זה שאנחנו לא משחקים סאבו? אתה יודע למה? כי זה פאקין חרא מוד לדעתי, אבל איך זה קשור לתמיכה בקהילה?

ציטוט במקור פורסם על ידי *~SpliNter~* צפה בהודעה
    אתה לא יכול להשוות את הTO לקוד4 שם לא צריך לקנות מקורי ולהסתבך עם להוסיף את הסידיקי לקלאן בייס וכל מיני דברים כאלה בגלל זה הלאדר של הTO בקלאן בייס כל כך מפותח עם פה כל נוב פרוץ היה יכול להרשם לקלאן בייס לפתוח קלאן ולהתחיל לשחק עם מטרה (להגיע למקום ראשון בקלאן בייס ) זה היה שונה הוא היה קונה שרת בשביל המטרה הזאת ..
    וכל עוד קוד4 לא יהיה בחינם או שהראש הישראלי יחליט שלא נורא לבזבז 70 שקל ולקנות מקורי המצב לא ישתנה והקהילה תדרדר יותר ויותר ..
    זאת דעתי .. וזהו אין פה הרבה מה להתווכח ..
    למה זה בכלל לא נכון, בטיאו יש ESE שהרבה יותר קשה להתקין ולהריץ מאשר להוסיף סיבי גייד, ואל תשכח שהרבה שחקנים בטיאו משחקים בגלל שאין להם ברירה (מחשב חלש בד"כ), אז אם הם מבזבזים כמה שקלים על שרת מה זה לעומת שחקן מקוד4, שהרב הגדול פה יש להם מחשבים טובים מאוד שמריצים 250 FPS ובלי בעיה קונים שרתים מחול. מה עוצר אותם בלשחק בארץ?

אבל אני הבנתי שבקוד המשחק הזה בנוי מיצורים מוזרים, כאלה כמו edimka שהם אשכרה יצורים מהלכים שלא יודעים לרשום כמו שצריך, יש לנו את הטיפה החברה הטובים בקהילה והמון זועם של יצורים, ככה או ככה, אם המצב לא ישתנה ולא יהיה שום טעם להשקיע כל כך הרבה בקהילה, שלא מחזירה שום דבר, אנחנו נלך על פרטי, יהיה הרבה יותר כיף לדעתי, כי לא נפסיד כלום בזה שלא ניתן לכולם להשתתף בזה.

שלחתי ל N1PING לפתוח לכם פורום באתר שלהם, תיהיו מוכנים להגירה המונית

ודוגרי אתם רוצים שאני בכלל ישים דברים על השולחן כמו שהם, אז אתם פאקין מעפנים שלא גרמתם לזה לעבוד, פריק תמשיך לעשות בייטינג תגיע רחוק בחיים, אתה רק מראה כמה הקהילה הזאת מכוערת מדי יום, ואישית אני לא רוצה לראות אותך מגיב פה יותר, לא אותך, לא את החבר שלך נורמן, לא את כל היצורים האלה שסבלתי עד עכשיו, כל יום אתם רק מנצלים טוב לב של אחרים ומתנכלים במקומות שאתם לא רצויים בהם, פאק עוף.

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמע מייק הכל טוב ויפה, אבל אני ורוב האנשים לא רואים סיבה לקנות שרת בארץ כי תמיד יהייו את אלה שינעלו את השרתים הישראליים שלהם (גוני, ויגימס, ZAM) בשביל לעשות משחק אחד בשבועיים נגד קלאן ישראלי,
    לעומת זאת, אם אתה קונה שרת מחו"ל אתה משלם יותר פשוט (PAYPAL) וגם אתה יכול להיות בטוח שהנושא של מציאת משחקים לא יפול בגלל שיש לאירופאים פינג גבוה.

R1.Gaz R1.Gaz מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אורין
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    דווקא נגדך אין לי שום דבר, ואני לא מבין למה דווקא מכולם אתה חשבת שהצבעתי עלייך בכל הדברים השליליים שרשמתי והיית צריך להגן על עצמך.

הדבר היחיד שאולי לא טוב בגישה של כל הכלאנים החדשים האלה זה הפחד לשחק ולהפסיד נקודות, אתה חושב שלא ניסינו לשחק מול הכלאנים האלה, אבל התשובות שתמיד קיבלנו כמו משהו בסגנון "אנחנו מתאמנים לסיבי ולא רוצים לשחק שם בנתיים". ואם לא שמת לב לנו יש שם הכי הרבה משחקים.

אני מסכים איתך לגבי שאר הדברים שרשמת על הילדים המעצבנים שקיימים פה, גם אני ציינתי את זה בהודעה שלי, ושוב זה לא היה מיועד אלייך.

אבל! הדבר שהצחיק אותי בתגובה שלך זה שאנחנו לא עושים כלום כדי לקדם את הקהילה, ואני ספציפית, כאילו באיזה מערה הייתה עד עכשיו? אתה לא שם לב שאתה גולש בפורום, משחק בשרתים, סיבי, טורנירים, גאטרים (בנוי על ידי סאבר) והכל מגיע מאיבו? באמת שאתה לא שם לב? והבעיה היחידה שלך זה שאנחנו לא משחקים סאבו? אתה יודע למה? כי זה פאקין חרא מוד לדעתי, אבל איך זה קשור לתמיכה בקהילה?

למה זה בכלל לא נכון, בטיאו יש ESE שהרבה יותר קשה להתקין ולהריץ מאשר להוסיף סיבי גייד, ואל תשכח שהרבה שחקנים בטיאו משחקים בגלל שאין להם ברירה (מחשב חלש בד"כ), אז אם הם מבזבזים כמה שקלים על שרת מה זה לעומת שחקן מקוד4, שהרב הגדול פה יש להם מחשבים טובים מאוד שמריצים 250 FPS ובלי בעיה קונים שרתים מחול. מה עוצר אותם בלשחק בארץ?

אבל אני הבנתי שבקוד המשחק הזה בנוי מיצורים מוזרים, כאלה כמו edimka שהם אשכרה יצורים מהלכים שלא יודעים לרשום כמו שצריך, יש לנו את הטיפה החברה הטובים בקהילה והמון זועם של יצורים, ככה או ככה, אם המצב לא ישתנה ולא יהיה שום טעם להשקיע כל כך הרבה בקהילה, שלא מחזירה שום דבר, אנחנו נלך על פרטי, יהיה הרבה יותר כיף לדעתי, כי לא נפסיד כלום בזה שלא ניתן לכולם להשתתף בזה.

שלחתי ל N1PING לפתוח לכם פורום באתר שלהם, תיהיו מוכנים להגירה המונית

ודוגרי אתם רוצים שאני בכלל ישים דברים על השולחן כמו שהם, אז אתם פאקין מעפנים שלא גרמתם לזה לעבוד, פריק תמשיך לעשות בייטינג תגיע רחוק בחיים, אתה רק מראה כמה הקהילה הזאת מכוערת מדי יום, ואישית אני לא רוצה לראות אותך מגיב פה יותר, לא אותך, לא את החבר שלך נורמן, לא את כל היצורים האלה שסבלתי עד עכשיו, כל יום אתם רק מנצלים טוב לב של אחרים ומתנכלים במקומות שאתם לא רצויים בהם, פאק עוף.

אז למי אתה מתכוון תביא שמות?! אתה מזכיר לי את המורה שלי להיסטוריה כל היום מדברת על דברים ואף אחד לא יודע אל מי היא מדברת באמת

הסמל האישי של 4EvEr
    4EvEr 4EvEr מנותק מנהל ראשי
    קיבל לייק
    5 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי chesQuido צפה בהודעה
    אליעד תענה לי בהודעה הפרטית
    עניתי

ולגבי התענות שהיו בשרתים בעיות , נכון , היו אבל הם סודרו

והשרתים בטח סוחבים 32 שחקנים

הסמל האישי של freakazoid
    freakazoid freakazoid מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בייטינג ?

אני חושב שאתה טועה.

מנסיון שלי כל פעם שהיו מעל 20-24 איש בשרת הוא היה מתפוצץ בלאגים... רק אמרתי את מה שחוויתי, זה לא נקרא BATING.

איך אני מראה שהקהילה הזו מכוערת ? :O

ואיך בדיוק "freak n' friends" מנצלים את "טוב לבכם" ? ומתנכלים אליהם ?

בבקשהההההההה תסביר לי (;

עריכה : אפילו אליעד אומר שהיו בעיות בשרתים... אז אולי תרד מזה שזה BAIT ?

KrivedkA KrivedkA מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה

.
    טוב קודם כל כפי שרשמתי גם לי אין שום דבר אישי לא נגדך ולא נגד הקלאן שלך עד לפני אתמול לא ידעתי מי אתם בכלל ! כל מה שרשמתי מופנה אל כלל הקלאנים ה"טובים" וזה לא בא בשביל לפגוע.
    בקשר לכל מה שמתוכנן ע"י איבו אני לא אומר שזה לא נכון אני רק אומר שזה לא מספיק , תסכים איתי או לא גם אם אתם לא הייתם שמים את זה תמיד היו נמצאים האנשים שהיו "תורמים" את השרתים , לדוגמא אם תסגרו את שרת ה32 איש של הסבוטאג' של הנובים אני מבטיח לך אישית שיקום שרת של 32 אנשים חדש תוך שבוע , ככה זה כל הזמן ואפילו אנחנו נעזור בהקמתו . אני לא אומר שמה שאתם עושים זה לא תורם, אני אומר שאתם לא תורמים מספיק . התרימה היא לא מתבטאת בתרימת שרתים זה כל אחד יכול לעשות התרימה מתבטאת ביחס אישי אל הקהילה , לתת לנובים את הבסיס להתפתח ולעזור להם בזה .
    נכון אתם שחקנים טובים , אבל אל תשכחו מאיפה הגעתם גם אתם הייתם פעם נובים , עכשיו אתם לא , יש לכם הזדמנות נפלאה לעזור לקלאנים חלשים ולשחקנים מתחילים: בהסברות בעשיית טורנירים גם שלSD וגם של סבוטאג' ! המטרה היא להפוך את הקהילה ליותר מפותחת וליותר גדולה כולם מרוויחים מזה והכל מתחיל מההתחלה , כששחקן מתחיל נכנס לשרת של ה 32 איש , חבל מאוד שעכשיו אין אנשים כמו אנימור שתרמו מעל ומעבר למען כל שחקן חדש וניסו לפתח את הקהילה הזו , בזכות היחס וההשקעה של אנימור לקלאן שלי ולי נפתחו הרבה הזדמנויות חדשות וראינו שיש עוד COD4 חוץ מבשרת הסבוטאג' פאבליק , הפסדנו 3-0 מהיר ל16 וז התחלנו להתאמן יותר ללכת יותר לכיוון של פרומוד לשחק נגד קבוצות לעשות PCW , אבל אז אנימור פרש נמאס לו בגלל כל הצ'יטרים ( מה שעכשיו אין כל כך ) . אחרי חודש עלה לי רעיון לפתח את הקהילה עם טורניר סבוטאג' שלמרות כל מה שאתה אומר שזה מוד חרא זה המוד הכי אטרקטיבי ומדבר אל רוב הקהילה של קוד4 שרובה מורכבת מכל מיני נובים ושחקנים חלשים (גם מלא שחקנים שמשחקים הרבה זמן פרומוד נהנים מהמוד הזה ) אחרי הטורניר ההוא שהיה מאוד מוצלח 10 שחקנים כולל אותי קנו מקורי והתחילו לשחק בסיבי ולחפש WAR בCOD4.WARS . הרבה קלאנים חדשים נוצרו והתחילו לשחק ביחד עכשיו כל מה שחשוב זה לתת להם את התשומת הלב בשביל שישארו להיות קלאנים ולהתאמן ביחד אחרי חודש שיהיו ביחד הם יקנו מקורי בלי בעיה .
    כל זה נעשה ע"י שרתים ואדמינים שעוזרים להם נותנים להם לעשות PCW יוצרים קשר ביניהים כשהם מבקשים וכו' ... ופעם בחודש חודש וחצי עושים טורניר סבו או SD (לדעתי עדיף סבו כבר אמרתי למה ) אבל הכי חשוב שיהיו הרבה קבוצות גם הותיקות !
    עכשיו אני רוצה לחזור לששחקנים החדשים שנכנסים לשרתים כשהם רואים שאין סדר שכולם עושים מה שהם רוצים ואין השקעה בשרת אז חלק מהם יעזבו וחלק ימשיכו לשחק לפעמים בלי להתקדם לשום מקום . צריך להשקיע יותר בתכולה של השרתים בTS, בהסברה , בקידום קלאנים חדשים וכו' צריך למצוא את הגישור בין הקהילה הותיקה לקהילה החדשה והאמצעית וכל זה קורה איפה שאמרתי שזה קורה . כמו שאני רואה את זה עכשיו לאף אחד לא ממש אכפת חוץ מהקלאן של עצמו לשחק קצת בסיבי לאדר ישראלי וכל מיני . תבין זה לא מה שיפתח את הקהילה במיוחד שרוב הקהילה עכשיו מכילה כל מיני קאקות קטנות שרק הורסים אותה . וגם אף קלאן לא מחזיק מעמד הרבה זמן בקהילה הזו . יש הרבה אנשים עם פוטנציאל רק צריך לתת להם את הבסיס הנכון שהם יתפתחו ואם תהיה מספיק עזרה , אני יוכל לדבר איתך על שלב עוד יותר מתקדם שזה תדירות לאנים יותר גבוהה בשנה בארץ , לעשות את התחביב הזה למשהו יותר מוכר בארץ וליותר מהנה .
    הגישה פה צריכה להשתנות כי אתם לפעמים לא מסתכלים על הדברים מנקודת מבט נכונה אני כבר חודשיים מדבר על זה ואף אחד לא מנסה לא לעזור לי ולא כלום ! אני לבד אם היה לי את הזמן הייתי עושה את זה אבל לצערי אני בן אדם עובד ואני מתחיל את החיים שלי ויש לי הרבה דברים להספיק בחיים בזמן קצר מאוד עכשיו . יש עוד מלא דברים שאני יכול להסביר אבל אני לא יכול להסביר אותם בדיבור פה בפורום אם אתה רוצה לעשות שיחה רצינית לגבי זה אתה מוזמן ליצור איתי קשר או להפסיק לסנן אותי במירק
    אם אתה עדיין חושב שאני לא צודק אז חבל מאוד הייתי מאוד מעריך קצת עזרה מאנשים שמשחקים פה כבר מלא זמן !
    נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 15/09/09 ב 16:51

SheilaN SheilaN מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    שיילן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אבגני ם.ם לסטלן כמוך לא מטעים לכתוב סיפור כזה ארוך...

הסמל האישי של Fugitive
    Fugitive Fugitive מנותק Village leader
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב קודם כל כפי שרשמתי גם לי אין שום דבר אישי לא נגדך ולא נגד הקלאן שלך עד לפני אתמול לא ידעתי מי אתם בכלל ! כל מה שרשמתי מופנה אל כלל הקלאנים ה"טובים" וזה לא בא בשביל לפגוע.
    בקשר לכל מה שמתוכנן ע"י איבו אני לא אומר שזה לא נכון אני רק אומר שזה לא מספיק , תסכים איתי או לא גם אם אתם לא הייתם שמים את זה תמיד היו נמצאים האנשים שהיו "תורמים" את השרתים , לדוגמא אם תסגרו את שרת ה32 איש של הסבוטאג' של הנובים אני מבטיח לך אישית שיקום שרת של 32 אנשים חדש תוך שבוע , ככה זה כל הזמן ואפילו אנחנו נעזור בהקמתו . אני לא אומר שמה שאתם עושים זה לא תורם, אני אומר שאתם לא תורמים מספיק . התרימה היא לא מתבטאת בתרימת שרתים זה כל אחד יכול לעשות התרימה מתבטאת ביחס אישי אל הקהילה , לתת לנובים את הבסיס להתפתח ולעזור להם בזה .
    נכון אתם שחקנים טובים , אבל אל תשכחו מאיפה הגעתם גם אתם הייתם פעם נובים , עכשיו אתם לא , יש לכם הזדמנות נפלאה לעזור לקלאנים חלשים ולשחקנים מתחילים: בהסברות בעשיית טורנירים גם שלSD וגם של סבוטאג' ! המטרה היא להפוך את הקהילה ליותר מפותחת וליותר גדולה כולם מרוויחים מזה והכל מתחיל מההתחלה , כששחקן מתחיל נכנס לשרת של ה 32 איש , חבל מאוד שעכשיו אין אנשים כמו אנימור שתרמו מעל ומעבר למען כל שחקן חדש וניסו לפתח את הקהילה הזו , בזכות היחס וההשקעה של אנימור לקלאן שלי ולי נפתחו הרבה הזדמנויות חדשות וראינו שיש עוד COD4 חוץ מבשרת הסבוטאג' פאבליק , הפסדנו 3-0 מהיר ל16 וז התחלנו להתאמן יותר ללכת יותר לכיוון של פרומוד לשחק נגד קבוצות לעשות PCW , אבל אז אנימור פרש נמאס לו בגלל כל הצ'יטרים ( מה שעכשיו אין כל כך ) . אחרי חודש עלה לי רעיון לפתח את הקהילה עם טורניר סבוטאג' שלמרות כל מה שאתה אומר שזה מוד חרא זה המוד הכי אטרקטיבי ומדבר אל רוב הקהילה של קוד4 שרובה מורכבת מכל מיני נובים ושחקנים חלשים (גם מלא שחקנים שמשחקים הרבה זמן פרומוד נהנים מהמוד הזה ) אחרי הטורניר ההוא שהיה מאוד מוצלח 10 שחקנים כולל אותי קנו מקורי והתחילו לשחק בסיבי ולחפש WAR בCOD4.WARS . הרבה קלאנים חדשים נוצרו והתחילו לשחק ביחד עכשיו כל מה שחשוב זה לתת להם את התשומת הלב בשביל שישארו להיות קלאנים ולהתאמן ביחד אחרי חודש שיהיו ביחד הם יקנו מקורי בלי בעיה .
    כל זה נעשה ע"י שרתים ואדמינים שעוזרים להם נותנים להם לעשות PCW יוצרים קשר ביניהים כשהם מבקשים וכו' ... ופעם בחודש חודש וחצי עושים טורניר סבו או SD (לדעתי עדיף סבו כבר אמרתי למה ) אבל הכי חשוב שיהיו הרבה קבוצות גם הותיקות !
    עכשיו אני רוצה לחזור לששחקנים החדשים שנכנסים לשרתים כשהם רואים שאין סדר שכולם עושים מה שהם רוצים ואין השקעה בשרת אז חלק מהם יעזבו וחלק ימשיכו לשחק לפעמים בלי להתקדם לשום מקום . צריך להשקיע יותר בתכולה של השרתים בTS, בהסברה , בקידום קלאנים חדשים וכו' צריך למצוא את הגישור בין הקהילה הותיקה לקהילה החדשה והאמצעית וכל זה קורה איפה שאמרתי שזה קורה . כמו שאני רואה את זה עכשיו לאף אחד לא ממש אכפת חוץ מהקלאן של עצמו לשחק קצת בסיבי לאדר ישראלי וכל מיני . תבין זה לא מה שיפתח את הקהילה במיוחד שרוב הקהילה עכשיו מכילה כל מיני קאקות קטנות שרק הורסים אותה . וגם אף קלאן לא מחזיק מעמד הרבה זמן בקהילה הזו . יש הרבה אנשים עם פוטנציאל רק צריך לתת להם את הבסיס הנכון שהם יתפתחו ואם תהיה מספיק עזרה , אני יוכל לדבר איתך על שלב עוד יותר מתקדם שזה תדירות לאנים יותר גבוהה בשנה בארץ , לעשות את התחביב הזה למשהו יותר מוכר בארץ וליותר מהנה .
    הגישה פה צריכה להשתנות כי אתם לפעמים לא מסתכלים על הדברים מנקודת מבט נכונה אני כבר חודשיים מדבר על זה ואף אחד לא מנסה לא לעזור לי ולא כלום ! אני לבד אם היה לי את הזמן הייתי עושה את זה אבל לצערי אני בן אדם עובד ואני מתחיל את החיים שלי ויש לי הרבה דברים להספיק בחיים בזמן קצר מאוד עכשיו . יש עוד מלא דברים שאני יכול להסביר אבל אני לא יכול להסביר אותם בדיבור פה בפורום אם אתה רוצה לעשות שיחה רצינית לגבי זה אתה מוזמן ליצור איתי קשר או להפסיק לסנן אותי במירק
    אם אתה עדיין חושב שאני לא צודק אז חבל מאוד הייתי מאוד מעריך קצת עזרה מאנשים שמשחקים פה כבר מלא זמן !
    OMFG.
    (i had to,nothing personal)

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כמעט כל מי שקוד4 זה ה"משחק הראשון" שלו התחיל עם קבוצת חברים שהוא פגש והיו קלאן ביחד והשתפרו ביחד. אני לא חושב ששחקן שרגיל לשחק ברמות גבוהות אמור לשחק ברמות נמוכות כדי לקדם אנשים אחרים.
    לגבי זה שלקאנים לא מחזיקים הרבה - לדעתי זה שטויות. אני כבר עם "חבורת בוזום וגולני" מאז שהתחלתי לשחק בערך ועד היום אנחנו עדיין בטיאס ביחד וגם משחקים ביחד כמעט בכל משחק, מה לעשות שקוד4 כבר נהיה לגמרי חרוש. אם לקוד6 יהיה פוטנציאל תחרותי הקהילת פרומוד תתפתח, כי אין ספק שפאבליק בקוד זה תמיד כיף, וכמו שכמעט כולם פה התחילו מפאבליק בלי מוד, אין סיבה שזה לא יהיה בקוד6.
    ואני גם חושב שסאבוטאז' זה די אידיוטי ולא משקף הרבה.. כאילו אין כל כך מה לחשוב בסבאוטאז', המשחק שלנו מול AOW גרם לי להבין כמה שסאבוטאז' זה מפגר שאפשר פשוט לרוץ לצד שני של המפה והלטמין בשתי שניות ולהתקמפר כמו אפסים. אין את כל הקטע של החשיבה וטקטיקות כמו בS&D.

הסמל האישי של ReijQw1TT
    ReijQw1TT ReijQw1TT מנותק ex-matanhy
    קיבל לייק
    0 פעמים
    צריך לקנות VENT של 895829758257 אנשים, ואז כל הקהילה תיהיה שם.

כמו הVENT של VGAMES בחופש הגדול, כולם היו שם גאדר תוך כמה דקות, אם צריך עזרה מבקשים וכו'.

תנסו לאמץ את זה, ועוד משהו קטן מייק, יש שרת S&D PROMOD סגור שרק EVO משחקים בו והוא ישראלי, נראה לי שזה יוכל לעזור מאוד אם תוכל לתת Rcon ליותר קלאנים ככה נוכל לשחק יותר בין הקהילה בשרתים בארץ ולא בשרתים בחו"ל.

וWizKid אני הצטרפתי באמצע של החבורת בוזום וגולני.

הסמל האישי של Coconut
    Coconut Coconut מנותק The clutcher
    קיבל לייק
    0 פעמים
    KRIVEDKA לא היה לי כח לרשום את כל מה שרשמת אבל:
    אנחנו כן מעודדים קלאנים של נובים, כאשר הם רציניים, תראה את המצב בFXP, אני קורא שם תגובות כל הזמן ומגיב לאנשים והמצב שם פשוט אבוד!
    האנשים של כלכך מפגרים שאי אפשר בשום דרך להביא אותם לקהילה ה"מקצועית", ושם נמצאים רוב ה"נובים" שמשחקים סבוטאג' וHC וכל זה...
    יש מלא אנשים שעטומים בבועה של עצמם וחושבים שהם הכי טובים בעולם ושPROMOD זה לנובים.
    מייק ואליעד (וכל השאר) תרמו מספיק לקהילה, עכשיו הקהילה צריכה לעזור לעצמה, אנחנו לא יכולים לעזור ל"נובים" ליצור קלאנים או להכנס לקהילה הרצינית! הם צריכים ליצור אותם בעצמם, לצאת מהבועה ולהראות רצינות, רק ככה נתקדם.

XPERT הרקון הוא מידע מסווג :[

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Coconut צפה בהודעה
    אנחנו כן מעודדים קלאנים של נובים, כאשר הם רציניים, תראה את המצב בFXP, אני קורא שם תגובות כל הזמן ומגיב לאנשים והמצב שם פשוט אבוד!
    האנשים של כלכך מפגרים שאי אפשר בשום דרך להביא אותם לקהילה ה"מקצועית", ושם נמצאים רוב ה"נובים" שמשחקים סבוטאג' וHC וכל זה...
    יש מלא אנשים שעטומים בבועה של עצמם וחושבים שהם הכי טובים בעולם ושPROMOD זה לנובים.
    מייק ואליעד (וכל השאר) תרמו מספיק לקהילה, עכשיו הקהילה צריכה לעזור לעצמה, אנחנו לא יכולים לעזור ל"נובים" ליצור קלאנים או להכנס לקהילה הרצינית! הם צריכים ליצור אותם בעצמם, לצאת מהבועה ולהראות רצינות, רק ככה נתקדם.

אבל יש דבר שמאוד קל לעשות, לעשות טורניר nomod, ופשוט לשחק בשיא הספורטיביות נגד הנובים ובשיא הרצינות, בלי לזלזל ובלי דברים כאלה,
    וחלק גדול מהם ירצו להתקדם ולהגיע לרמה של אלה שפירקו להם את הצורה..
    לא צריך להתמקד רק בזה, אני חושב שמה שצריך להתמקד זה על הלאדר, ועל הדרך מביאים אנשים חדשים לקהילה היותר מקצועית..

הסמל האישי של ReijQw1TT
    ReijQw1TT ReijQw1TT מנותק ex-matanhy
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    אבל יש דבר שמאוד קל לעשות, לעשות טורניר nomod, ופשוט לשחק בשיא הספורטיביות נגד הנובים ובשיא הרצינות, בלי לזלזל ובלי דברים כאלה,
    לא צריך להתמקד רק בזה, אני חושב שמה שצריך להתמקד זה על הלאדר, ועל הדרך מביאים אנשים חדשים לקהילה היותר מקצועית..

WTF MY QUOTE ?!

הסמל האישי של Coconut
    Coconut Coconut מנותק The clutcher
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    ראה ערך "neo"
    יש אנשים שלא משתנים :ם

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בגלל זה אמרתי חלק מהם ולא כולם.. ברור שאני מאמין שרובם יעדיף או לשחק בקטנה ולא מקצועי, או פשוט להגיד שפרומוד זה קקה..

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים

אני לא אמרתי שכולם יכולים להתקדם אבל יש מספיק אני יכול לתת לך רשימה של 20 אנשים שהתקדמו בחודשיים האחרונים משמעותית בזכות הטורנירים, תמיד צריך להביא עוד אנשים ולעורר עיניין ! ברור שלא להתמקד רק בזה ! עם זאת גם צריך להשקיע כמו שבוגי אומר בלאדר הישראלי ובדברים כאלו ... אבל תאכלס תבינו ! אם הקהילה לא תגדל ואם לא יהיו אנשים שיקחו לידיים שלהם את הקהילה וינסו לעשות דברים גדולים אין כל עיניין בשביל אנשים לשחק פרומוד תחרותי יותר מידיי כי בחיים אף אחד פה בקצב הזה לא יגיע לא לרמה של ESUBA ולא לרמה של אף קלאן אירופאי אם אתם רוצים להפוך את המשחק הזה למשהו שאפילו מתקרב למה שהוא שם צריך לעשות מלא שינויים ...

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WeaseL צפה בהודעה
    כמעט כל מי שקוד4 זה ה"משחק הראשון" שלו התחיל עם קבוצת חברים שהוא פגש והיו קלאן ביחד והשתפרו ביחד. אני לא חושב ששחקן שרגיל לשחק ברמות גבוהות אמור לשחק ברמות נמוכות כדי לקדם אנשים אחרים.
    לגבי זה שלקאנים לא מחזיקים הרבה - לדעתי זה שטויות. אני כבר עם "חבורת בוזום וגולני" מאז שהתחלתי לשחק בערך ועד היום אנחנו עדיין בטיאס ביחד וגם משחקים ביחד כמעט בכל משחק, מה לעשות שקוד4 כבר נהיה לגמרי חרוש. אם לקוד6 יהיה פוטנציאל תחרותי הקהילת פרומוד תתפתח, כי אין ספק שפאבליק בקוד זה תמיד כיף, וכמו שכמעט כולם פה התחילו מפאבליק בלי מוד, אין סיבה שזה לא יהיה בקוד6.
    ואני גם חושב שסאבוטאז' זה די אידיוטי ולא משקף הרבה.. כאילו אין כל כך מה לחשוב בסבאוטאז', המשחק שלנו מול AOW גרם לי להבין כמה שסאבוטאז' זה מפגר שאפשר פשוט לרוץ לצד שני של המפה והלטמין בשתי שניות ולהתקמפר כמו אפסים. אין את כל הקטע של החשיבה וטקטיקות כמו בS&D.
    דווקא ההפסד שלכם נגדם נבע מחוסר הידע שלכם בסבוטג' אתם כמו נובים לא שמתם לב שאין לכם פצצה והייתם בכלל בצד השני של המפה ומישהו אחד הטמין לכם הייתם צריכים לחזור עד הסוף אחורה עד שהרגתם אותו כל האחרים כבר הגיעו ! אם הייתם יודעים לשחק קצת יותר טוב סבוטאג' הייתם מנצחים אותם ...

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    דווקא ההפסד שלכם נגדם נבע מחוסר הידע שלכם בסבוטג' אתם כמו נובים לא שמתם לב שאין לכם פצצה והייתם בכלל בצד השני של המפה ומישהו אחד הטמין לכם הייתם צריכים לחזור עד הסוף אחורה עד שהרגתם אותו כל האחרים כבר הגיעו ! אם הייתם יודעים לשחק קצת יותר טוב סבוטאג' הייתם מנצחים אותם ...
    כן כי הם מזה ידעו סאבוטאז'. הרגנו את כולם חוץ מ1 שרץ עם הבומב לצד שני של המפה והם עשו שם ספון, גאוני סאבוטאז', אין מילים

הסמל האישי של krizZje
    krizZje krizZje מנותק ?1v1 knife @ batyam
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ראה ערך "neo"
    יש אנשים שלא משתנים :ם
    אבל כשהם רצו לעבור לפרומוד כל הפורום ואישתו ירדו עליהם וכרגיל זה התפתח לאשכול מריבה ענק
    שבסופו של דבר הם החליטו לוותר ( לא שאני אומר שזה שפתח את האשכול מלאך או משהו כן... )

הסמל האישי של Palma
    Palma Palma מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי krizZje צפה בהודעה
    אבל כשהם רצו לעבור לפרומוד כל הפורום ואישתו ירדו עליהם וכרגיל זה התפתח לאשכול מריבה ענק
    שבסופו של דבר הם החליטו לוותר ( לא שאני אומר שזה שפתח את האשכול מלאך או משהו כן... )
    כי הם לא יכולים לעבור בלעדייך
    (ראה ערך:A_N , Apes , הילד האתיופי מהשיכון ליד)

נושאים דומים

1. משחק Call of Duty הבא: ההיסטוריה חוזרת - Ynet
    על ידי idan577 בפורום Call of Duty
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15/10/08, 01:56
  2. [מבצע] שרתי משחק Call Of Duty UO,1,2,4
    על ידי 4EvEr בפורום Call of Duty
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01/06/08, 01:41
eXTReMe Tracker