דווקא נגדך אין לי שום דבר, ואני לא מבין למה דווקא מכולם אתה חשבת שהצבעתי עלייך בכל הדברים השליליים שרשמתי והיית צריך להגן על עצמך.
הדבר היחיד שאולי לא טוב בגישה של כל הכלאנים החדשים האלה זה הפחד לשחק ולהפסיד נקודות, אתה חושב שלא ניסינו לשחק מול הכלאנים האלה, אבל התשובות שתמיד קיבלנו כמו משהו בסגנון "אנחנו מתאמנים לסיבי ולא רוצים לשחק שם בנתיים". ואם לא שמת לב לנו יש שם הכי הרבה משחקים.
הבעיה בכלל שהכלאנים האלה מבזבזים זמן על דברים מפגרים כמו לחשוב על כינוי טוב וכו
אני מסכים איתך לגבי שאר הדברים שרשמת על הילדים המעצבנים שקיימים פה, גם אני ציינתי את זה בהודעה שלי, ושוב זה לא היה מיועד אלייך.
אבל! הדבר שהצחיק אותי בתגובה שלך זה שאנחנו לא עושים כלום כדי לקדם את הקהילה, ואני ספציפית, כאילו באיזה מערה הייתה עד עכשיו? אתה לא שם לב שאתה גולש בפורום, משחק בשרתים, סיבי, טורנירים, גאטרים (בנוי על ידי סאבר) והכל מגיע מאיבו? באמת שאתה לא שם לב? והבעיה היחידה שלך זה שאנחנו לא משחקים סאבו? אתה יודע למה? כי זה פאקין חרא מוד לדעתי, אבל איך זה קשור לתמיכה בקהילה?
למה זה בכלל לא נכון, בטיאו יש ESE שהרבה יותר קשה להתקין ולהריץ מאשר להוסיף סיבי גייד, ואל תשכח שהרבה שחקנים בטיאו משחקים בגלל שאין להם ברירה (מחשב חלש בד"כ), אז אם הם מבזבזים כמה שקלים על שרת מה זה לעומת שחקן מקוד4, שהרב הגדול פה יש להם מחשבים טובים מאוד שמריצים 250 FPS ובלי בעיה קונים שרתים מחול. מה עוצר אותם בלשחק בארץ?
אבל אני הבנתי שבקוד המשחק הזה בנוי מיצורים מוזרים, כאלה כמו edimka שהם אשכרה יצורים מהלכים שלא יודעים לרשום כמו שצריך, יש לנו את הטיפה החברה הטובים בקהילה והמון זועם של יצורים, ככה או ככה, אם המצב לא ישתנה ולא יהיה שום טעם להשקיע כל כך הרבה בקהילה, שלא מחזירה שום דבר, אנחנו נלך על פרטי, יהיה הרבה יותר כיף לדעתי, כי לא נפסיד כלום בזה שלא ניתן לכולם להשתתף בזה.
שלחתי ל N1PING לפתוח לכם פורום באתר שלהם, תיהיו מוכנים להגירה המונית
ודוגרי אתם רוצים שאני בכלל ישים דברים על השולחן כמו שהם, אז אתם פאקין מעפנים שלא גרמתם לזה לעבוד, פריק תמשיך לעשות בייטינג תגיע רחוק בחיים, אתה רק מראה כמה הקהילה הזאת מכוערת מדי יום, ואישית אני לא רוצה לראות אותך מגיב פה יותר, לא אותך, לא את החבר שלך נורמן, לא את כל היצורים האלה שסבלתי עד עכשיו, כל יום אתם רק מנצלים טוב לב של אחרים ומתנכלים במקומות שאתם לא רצויים בהם, פאק עוף.

הירשם כדי להגיב לנושא