לא הוא לא הביא לנו..ת'אמת הוא כבר הביא אבל תמיד כיף עוד אחד..במקור פורסם על ידי disel
איזה כיף זה דאבל נכון גל? אהה אופס לא לקחתם דאבל אף פעם
לא הוא לא הביא לנו..ת'אמת הוא כבר הביא אבל תמיד כיף עוד אחד..במקור פורסם על ידי disel
איזה כיף זה דאבל נכון גל? אהה אופס לא לקחתם דאבל אף פעם
במקור פורסם על ידי BigY
תמונה אחת שווה 1000 מילים
שיהיה במזל טוב אח שלי.
אתה רוצה אני יראה לך גם תמונות כאלה?? משהו כמו 19 כאלה?:smile:
עזוב נמאס לי כבר להתווכחבמקור פורסם על ידי BigY
אתה מוזמן לחגיגות בגן סאקר ביום חמישי.אולי תלמדו איך חוגגים אליפות
גל אחי מה אתה מתווכח איתו.. שיגיד מה שבאלו.. למרות שבחלק מהדברים שהוא אומר הוא צודק
שמע ביגי מסכים איתך ב 100% שמכבי פי אלף יותר מאורגנים מבית"ר
עזוב אותך שטויות אחי כל אוהדי מכבי תל אביב חיים בפורום שלכם לרוב אוהדי בית"ר השרופים אין מחשב בכלל
בית"ר ירושלים לא מאורגנת בשיט, כמעט הכל אילתורים
בגלל זה אם נעשה תחרות עכשיו למי יש יותר שירים מכבי תיקח כי כל דקה אתם ממציאים שירים חדשים בפורום
אצל בית"ר זה לא ככה הכל מאלתרים מדקה לדקה במגרש.
ושלא תבין לא נכון.. זה יתרון למכבי וחסרון לבית"ר במידה מסויימת.
אבל בזה שאתה אומר שלמכבי "יש את הקהל הכי גדול בארץ" בזה אני כבר לא מסכים איתך.
אני אישית ראיתי מאות כסאות פנויים ביציעים של מכבי, לעומת זאת שהייתם בטדי אנשים עמדו אחד על השני ביציעים של בית"ר.
בקשר לאבוקות ולרימונים במשחק.. אולי איזה 6-7 אבוקות היו ביצעים ואיזה 3 רימוני עשן.. שלא נדבר על כמה היו בחוץ בחגיגות.. אבל עזוב אני לא ילד לא מתרגש מזה
עכשיו תגיד שאתם שומרים את האבוקות לדרבי? נו באמת לא בכבוד שלכם להביא 2-3 לפחות?
בקיצור בואו נסכם ככה .
היה משחק טוב שלא שתי הקבוצות, מכבי שלטה במשחק למרות שבית"ר ניצחה בסוף
ובית"ר שלטה בעידוד
מבחינתי כל מילה בסלע בהודעה הזאת, שכל אחד יפנים וזהו אין מה להתווכח יותר.
שמע אחי אתה צודק בחלק מהדברים,אני לא אמרתי שלמכבי יש את הקהל הכי גדול להפף אני אפילו אמרתי בחלק מהנושאים פה שלבית''ר יש הכי הרבה אבל האיכות אתה לא זוכר?
נכון אתמול שער 8 היה קרחות רציניות שמה לא אמרתי שמילאנו אותו אבל ב11 היה מלא אנשים מתבלבלים שהם רואיםבצדדים ריק כי בעצם מאות מצטופפים בגוש שמתפרס על 50 כיסאות אם לא פחות ויש מלא שיורדים למטה או שנשענים על המעקה אז הכיסאות ריקים.
תבין חניבכעל זה לא שאנחנו שומקים את האבוקות לדרבי זה בכלל לא ככה-אם אנחנו מדליקים אבוקות בבלומפילד פרצלינה ההומו אוסר על הכנסת אביזרי עידוד,תופים,תפואורות וכדומה. ואתם יודעים שהדרבי יראה אחרת ככה אז עכשיו זה משחק אחרוןן אז על הזין שלנו ויהיה מלא פירו אבל זה לא מה שעושה לי את זה הפירו למרות שזה יפה להסתכל על זה
איכות שמה איכות.. איפה חן מה קרה שותק
אתמול איך אמר היום תראו את הבלוף שנקרא בית"ר
תאכלס ביגי אתה קנאי בואו נפסיק להגיב פה עכשיו על איכות כמות עידוד ושטויות
שנה הבאה נראה הכל.. ברוך ה' בלי עין רעה אף אחד פה לא עיוור
עוד 6 למנייקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1
מה קשור שנה הבאה חחח כבר אתמול ראינו וגם מחזור ראשון העונה ראינו.במקור פורסם על ידי Nąti
אוהדי מכבי אתם יכולים להמשיך לחפור על אולטראסים ועל יציע מסודר
מה יש לקנאות ראבק מה?במקור פורסם על ידי Nąti
זה לא שלקחתם אליפות ואנחנו בחיים לא ידענו מזה אליפות...אז תפסיק להגיד כמו ילד קטן קנאי.
אתם בלוף אין מה לעשות ניצחתם וגם זה לא בגלל שהגיע לכם,כמו כל השנה הזאתי ניצחתם במשחקים של הגיע לכם ועוד בדרך בזויה,ושוב פעם המזל שיחק לכם מכבי תוקפת בית''ר ממצב או שתיים שמה גול.
דחפו כמה חתיכות להפועל הזונות בדרבי, והכל יהיה בסדרבמקור פורסם על ידי BigY
בהצלחה אחי אתה אוהד נשמה רואים עלייך לך גם לדרבי באמת דרבי תל אביבי יותר חשוב למכבי ממשחק נגד בית"ר.. העיקר תשפילו את הערבים אחי.
מהפה שלך לה' אחי,יעשה לי טוב על הלב לראות את האדומים תופסים את הראש קצת עם איזה 3 חתיכות יפות ככה ולסיים את העונה עם טעם של עודבמקור פורסם על ידי HaniBal
חוץ מזה רק שתדע שהביאו 30 גלילים צהובים והמשטרה לא הכניסה
חבר שלי הביא דגל לא הכניס לו , בכניסה ראיתי מלא חכות ומקלות פיבר זרוקים.
רשמו בעיתון שאנשים בחוץ נתפסו עם אבוקות.
משטרה זונה אין מה לעשות גל.
גם במשחק בטדי היה אמור להיות תפאורה ודגל פריסה ולא הכניסו
אם שמת לב במשחק בטדי הכנסו דגלים רק במחצית השניה,כי המשטרה עשתה בעיות בכניסה,אבל הכי חשוב שבסוף הכנסו רימוני עשן ואבוקות שיהיו בשוק קצת השרמוטות האלה
אני לא מדבר מכמה סיבות :
א. הבאתם באמת תצוגה מרשימה , כל הכבוד לכם !
ב. אני יודע שהקהל של מכבי יותר טוב ממכם בכמה רמות אז אין לי מה להגיב\להתווכח פה עם מישהו.
ג. המשחק הזה בשבילכם היה על 1000000$ כמו שאומרים , נתתם את כל מה שיש בכם מבחינת קהל , בשבילנו זה היה משחק חשוב אבל אנחנו לא השקענו מבחינת קהל בגלל ששבוע הבא יבוא המכה ואז תראו מי הקהל הטוב בארץ.
:]
חג שמח , כולנו יהודים.
אני אומר לנעול הנושא ולפתוח נושא קללות לדרבי נגד הבועל :hissyfit:
במקור פורסם על ידי Nąti
אני איתך אחי
חן לא כל הקהל של מכבי ת''א,תדגיש, שער 11 בלבד,כל השאר ישבו בשקט,שער 8 היה ריק אז אל תגיד כל הקהל :\
חוץ מ13 שהיה כיף בצהוב עכשיו צהוב תמיד שער 8 ריק מגעילבמקור פורסם על ידי BaJo/ShortY
אני יודע שזה ישן אבל הייתי חייב.במקור פורסם על ידי BigY
אני מעוניין שתביא לי 19 תמונות כאלה אם תשיג בטח תצטרך להיתקשר לעיתונים של בירטניה לארכיונים...
חחחחחחחח תשמע,גם קבוצת חובבת בריטים היה מאוד קשה להם לנצחחחחחבמקור פורסם על ידי yoskeh israeli2
אנייייי אוההההבבבבבבאותתתתתתתךךךךך ביייייתרררררררררררררררררררר