במקור פורסם על ידי
Crazy Death
תום כל פעם הלך למקום אחר ואכל רימונים על ימין ועל שמאל ישר לתוך המקום שהוא נמצא בו, אני כל כמה סיבובים עשיתי דברים אחרים וגם כן אותו דבר. שים לב גם שבכל סיבוב סאם הגיע לפניך ואתה באת אחריו כל פעם, ובדר"כ אי אפשר לדעת כשבאים אחרי מישהו למה הוא דווקא הולך לכיוונים מסויימים.
תכף גם תגיד לנו שיש לסאם אוזניות חלל כמו של THERMO שהוא יכול לשמוע איתן את כל המפה. נו בחייאט רבאק. היו שם דברים שהמנוע של המשחק לו מאפשר שישמעו אותם, ובכל זאת הבן אדם כאילו "ניחש" כל פעם לאן אנחנו הולכים, בלי אפשרות להפתיע אותו. עזוב את זה שבצלפים הוא סופר לך כדורים כדי לדעת מתי להכנס לירות ולפגוע בול בשניה, ואז ישר לברוח.
היו שם גם קטעים שאני עושה לתום "תראה איך שאני עובר את הפינה, כאילו במקרה סאם יקפוץ לי מאיזשהו חור", במיוחד בסיבוב שלפני שאני ותום יצאנו כי זה כבר היה יותר מדי שקוף, ששם אני חיכיתי הרבה זמן במקום בלי שאף אחד יוכל לראות אותי(צמוד לחומה בSILO) כשאני על WALK, ואיך שעברתי את הפינה מה קרה? סאם מסתובב אליי מהגג של הMID כשהוא נמצא בקצה שקרוב לA ופוגע בי ישר בצלף, וכל זה כשהמנוע של המשחק לא נותן לשמוע מליד A עד הSILO, במיוחד גם לא לראות את אותו איזור שאני הייתי בו, מה גם שכל הזמן שהייתי צמוד לחומה לא זזתי במצב רגיל(אלא על WALK), ואם הייתם רואים אותי שם לפני, אני מאמין שלא הייתם מחכים קרוב לדקה בשביל לירות בי.
קיצר שיביא את הדמואים, היו קטעים מאוד מוזרים שלו שם.
עריכה:
זה היה ביום חמישי -
(ThE^Belgi) he upload his demo to cb
זה מהיום -
(11:47:31) (+Crazy_Death`sL) hC-B0nd0o7
(11:47:38) (+Crazy_Death`sL) תביא ת'דמואים מיום חמישי כבר
(11:48:03) (+hC-B0nd0o7) על מה אתה מדבר?
(11:48:09) (+hC-B0nd0o7) איזה CW
(11:48:18) (+Crazy_Death`sL) 2mS vs dN
(11:48:49) (+hC-B0nd0o7) טוב בערב
(11:49:19) (+Crazy_Death`sL) לא בערב, עכשיו
(11:49:20) (+[dN]Avi) היום בערב אחי כי אנחנו מתחילים כלאן אוור
(11:49:26) (+[dN]Avi) עכשוי מתחילים כלאן אוור
(11:49:34) (+Crazy_Death`sL) אמרת כבר ביום חמישי שאתה מעלה לCB
(11:49:37) (+Crazy_Death`sL) ועוד לא העלת
(11:49:37) (+[dN]Avi) אל תעשה קונפליקט בערב אני מבטיח להביא לך
(11:49:52) (+[dN]Avi) היום בערב אני מבטיח ללעלות לכלאן ביס
(11:50:10) (+Crazy_Death`sL) rapid + scope
(11:50:32) (+[dN]Avi) טוב
עוברות כמה שעות ומה אני רואה?
(13:56:27) (+[dN]Avi) Crazy_Death`sL?
(13:56:35) (+Crazy_Death`sL) ?
(13:56:48) (+[dN]Avi) אני מעלה דמואיים
ועכשיו נשאלת השאלה - איפה הדמואים? עברו הצהריים כבר 8 שעות. אני מאמין שב8 שעות אפשר להעלות את הדמואים האלה 100 פעם לפחות, או לפחות לסיים את ההעלאה שהוא כתב לי שהוא עושה באותו רגע.