חח שלח אותי, אתה חושב שאשכרה מישהו מדבר על זה בוונט? אני מדיי פעם נכנס לפורומים.
חח שלח אותי, אתה חושב שאשכרה מישהו מדבר על זה בוונט? אני מדיי פעם נכנס לפורומים.
bibi
הקינאה יוצאת לך מהאף..
מה אתה רוצה מהם?
רום ואביחי? וואי כמה שאתה עתיק ולא בהקשר בכלל ... אתה טוען שמי שמשחק איתי לא היה ברמה שלהם? אז טועה בגדול יש פה חומר שחקנים מעולה , אביחי ורום היו שחקנים מצוינים גם הם.
עובדה שהגענו לרנק 9 זה שירדנו קצת זה קורה ... אנחנו נעלה בחזרה , הפסדנו סך הכל לקלאנים מהשורה הראשונה.
תבוסתן? לא הייתי ובחיים לא אהיה יודע מה? אתה דווקא מצחיק חח עכשיו כשאני קורא את כל הדיון הזה.
שחר חסון?? מאחוריך.......... !!!
BIBI OWNS VIIO
taurus
רום ואביחי לא היו תבוסתנים ולא היו אומרים משפטים של "זה המשחק לפעמים מנצחים לפעמים מפסידים"
אתה מכיר אותם טוב יותר ממני ואני שיחקתי איתם מספיק בקוד2 בכדי להבין שגם אם היו להם מספר זהה של נצחונות והפסדים הם לא
היו אומרים שזה המשחק אלא דברים אחרים
hyperlite
במקרה שלך תמונה שווה 10000000000000000000000000 מילים
לbeetle אני לא אגיב כי הדעות שלו מבוססות על אהבה גדולה ואמיתית למובטל ולחבריו
מה שאמרת לי בשרת אחרי שגילית שאני לא ב esr - "אני מתחיל לחבב אותך יותר מרגע לרגע"
נערך בפעם האחרונה על ידי bibi : 22/10/08 ב 17:03
ערכתי, לא שווה את הזמן שלי...
נערך בפעם האחרונה על ידי beetlejuice : 22/10/08 ב 19:05
אני לא צריך ללקק לו, אם היית משחק עם מישהו הרבה זמן היית מבין שמפרגנים אחד לשני.
אתם נצחתם קלאנים לא ידועים והפסדתם לקלאנים שאנחנו לקחנו - cb heroes
הילייט (HIGHLITE)
עצם זה שפתחת טופיק על זה שאנחנו "מזלזלים ביריב" (XMS) מראה שאתה מפחד כי אתה יודע שאתם לא תיקחו אותנו 2 מפות.
דבר שני, זה שלפני שנכנסו ל-eSr אתם רק שמעתם על זה ישר התחלתם ללכלך עלינו, כי אתם קנאים, גועל נפש של אנשים. ובסוף אנחנו נצחנו, במשחק שקבע הכל (: .
GG WE WON
אני לא בesr כי אני בצבא וכי רבתי עם לופז
ובגלל שלופז פעיל ואני לא אז העדיפו להשאיר את לופז.
זה לא אומר שאני במריבה עם אף אחד שמה (חוץ מלופז שאני שונא ממש)
hyperlite
אם esr לא שוים כלום אז למה pliss כל היום ליקק לmele ולכלך עלינו ?
אם esr לא שוים כלום אז למה נתתם לאדמינים להיכנס לונט שלכם ולראות שאתם משחקים בלי לצעוק ולכן כדאי להם להכניס אותכם ?
אם esr לא שוים כלום אז למה אירגנתם משחק מולנו רק כדי להוכיח שאתם יותר טובים ואתם צריכים להיכנס לesr (משחק שכמובן ניצחנו) ?
eSrael באמת לא שווים כלום היום , אין ג'רמי אין ספונסרים.
מי אירגן משחק מולכם רק כדי להוכיח שאנחנו יותר טובים? לא נראה לי שאנחנו צריכים להוכיח את זה דרך אגב.
pliss לא ליקק מלקק לאף אחד , הוא בeSr עוד כשהצבעת למורה בשביל ללכת לשירותים , ואם הוא אמר עליכם דברים רעים כנראה שזה בצדק ולטובת הארגון , הרי כל הטופיק הזה משקף אותך ואותם כנראה.
"משחק שכמובן ניצחתם" , טוב שלא היינו בתחילת הדרך... משחק אחרון eSrael קיבלו בראש.
לגבי המאזן שלנו , תראה שניצחנו קבוצות טובות והפסדנו לפחות טובות , וזה האקאונט היחידי שלנו מאז שפתחנו את הקלאן.
אם היינו פותחים אקואנט חדש אתה היית רואה המון נצחונות והפסדים לקלאנים רק מהטופ באירופה.
הרמה שלנו עכשיו לא הרמה שהייתה ...
ואולי מספיק להגיב כבר על הנושא הדבילי הזה? באמת שזו הפעם האחרונה שאני מגיב כי אני מרגיש ממש מטומטם שאני צריך לתת הסברים לטענות כאלה מפגרות.
בוא נסגור את זה עכשיו , ומצידי גבר אתה יכול לרשום "ניצחתי" בגדול.
תהנה.
חפרתם
שקל?דגל?בעיטה ברגל מסטיק בלון בננה מלון?????
משחק אחרון לא שיחקתי(גם ביבי לא) ו SHOOTER שיחק...רק הניק אומר הכל
נערך בפעם האחרונה על ידי SlimSwaly : 24/10/08 ב 03:39
עזבו אותכם מריבות...
יאללה ביתר!!!!
סר פול מקארטני מגיע לארץ למה לריב ;] ?
אתם צריכים להוכיח את זה כי עדיין לא הוכחתם
שיחקנו עם diablo בפעם הראשונה והיה לו 180 פינג - אז נכון שהוא היה עם סקור טוב אבל טיפה של teamwork לא היה איתו
אני חזרתי אחרי שבועיים בצבא (לא כמוך שמשתחרר כל שבוע)
trex עשה משחק רציני ראשון איתנו וכמו diablo היה חוסר תיאום
שיחקתם פעם אחת מול רוסטר טוב (אם כי פחות טוב מהרוסטר האופטימלי שלנו) ואכלתם בראש
הייתם בתחילת הדרך ? יופי שלא הייתם ביחד כמה חודשים והספקתם להתלהב עלינו בכל פורום ישראלי שקיים.
תעשה טובה - אם אתה נותן תירוצים לפחות תשתדל שיהיו טובים.
ואני עדיין זוכר איך התבכיינתם לאדמינים של esr ש"פשוט שיחקתם רע והיה לכם יום רע"
אתה מרגיש מטומטם ? מעניין באמת למה ....
נערך בפעם האחרונה על ידי bibi : 24/10/08 ב 14:22