אחי בגלל זה "סטלה-זון" גם המנהלים סטלנים חחח
למרות שלפעמים זה קצת הגזמה O_O
אחי בגלל זה "סטלה-זון" גם המנהלים סטלנים חחח
למרות שלפעמים זה קצת הגזמה O_O
וואיי צודק!! הוא משקיע אחו שרמוטטטטטהההה!!!!! את הנשמה שלו הוא משקיע אך ורק פהההההה!!! צודקקקקקקקק!!!
יש לי שאלה אחת, אם הוא כל כך משקיע, למה אף אחד לא רואה את זה בשום מקום? רק אתם המנהלים? למה?
באמת חשבתי שאתה סבבה של בנדם לפני 30 דקות, עכשיו אני מבין ואתה יצאת סתם חרא, לא ממש איכפת לי מה שתגיד, מימה שאני רואה אתה יצאתה הילה הזבל היחיד כאן, לא יקיר, לא קובי, לא אני ולא אף אחד אחר.
סעמק לא חייבים לכם דין וחשבון בכלל, אל תתערבו בעניינים שלנו.
----------
וסתם שאלה למה יצאתי זבל?.. בגלל פרוטקציה?
סתיו אתה יודע שיש כפתור עריכה?
לא צריך דאבל
חשבתי שמנהלים יודעים את זה ..... ... .. .. .
סתיו אתה ממש המלצת על תמיר 5 מילים כתבת לא כתבתי במה הוא יעזור במה הוא יתרום
אל תזיין לי ולכולם במוח
נערך בפעם האחרונה על ידי YakirQ : 25/03/09 ב 21:14
ראבק אז מה אתה רוצה שנעלה מנהל שאני בקאסח איתו?..
נו באמת תחשוב קצת זה לא פרוטקציות נו חאלס אם אתם עדיין מתעקשים בעיה שלכם אבל רק רועי וברק יכולים להעיד על ההשקעה שלו פה.
וחוץ מזה אני לא אמור להסביר למנהלים הראשיים במה הוא יכול לעזור זה בפורום שלנו אני רק מבקש מהם אני לא חייב להם למה, אם אני אומר משהו סימן שאני יודע מה אני עושה.
---------------
ניר אמרתי שמה שאמרתי עליך זה היה בכעס, ובאמת אני מצטער על זה.
לא היה בכוונה ניר מה העצבים ?
סתיו , תפסיק לזיין תמוח
המשתמשים רואים מה המנהלים עושים
אבל אתה תחפה עליו כי אתה חבר שלו אז תפסיק לזיין תמוח
יקיר אני ואתה רבנו מזמן אבל לא חשבתי שדרך לרמה שלכלך עלי אבל בסדר לא לוקח ללב מילדים קטנים...
לא קראתי הכל עדיין כי אני חולה כבר איזה חודש ואין לי עצבים עכשיו אבל ראיתי פה "נועל אשכולות בלי סיבה"
בואו ניקח לדוגמא את התת פורום הורדת באנים שבו האשכולות ננעלים בלי סיבות.
מזמן לפני מעל חודשיים היה אשכול בנעוץ שאשכול שיפתח בלי טופס (מכל התת פורום הזה אפשר לספור על כף יד אחת את האשכולות שנפתחו עם טופס) פשוט ינעלו, זה מה שקורה.
אשכולות בלי תיוג, ננעלים.
אין אשכול שננעל סתם ככה.
לא הודעתי לאף אחד כי לא יכולתי אז תקשיבו לי כולם טובעכשיו כנראה יש לו תקופה שהוא לא מחובר
אני ב8 ימים האחרונים הייתי במיון באיכילוב
שכמו שאתם מתארים לעצמכם אין שם מחשב וגם אם כן נראה לכם שעם אינפוזיה ביד שמאל הייתי מתחבר?
אני לא הולך לספר לכם את כל הסיפור אבל בעקרון לפני בערך חודש וחצי התחילה להתעורר אצלי מחלה שהתפרצה שהייתי קטן יותר נרגעה ועכשיו מזכירה שהיא קיימת בדרך הקשה.
אני כל כמה ימים בבית חולים ואני בקושי יכול לזוז.
למה לא הודעתי?
ולא יודע מה איתכם מכורים למחשב שכמותכם אני חושב שהבריאות שלי יותר חשובה מאיזה משחק או פורום.אני כל כמה ימים בבית חולים ואני בקושי יכול לזוז.
אז לפני שתבררו למה אני לא מתחבר תעשו טובה תשתקו.
וכן התחברתי מדי פעם ומחקתי ספאם\נתתי אזהרות וכל מיני כאלה (מנהלים עם גישות ניהול לפורום שלנו יכולים לראות)
ואני עדיין לא אתחבר כי אני עדיין לא בריא...
הגבתי באשכול הזה כי אושר אמר לי שפתחו עלי אשכול אז באתי לראות.
אתם רואים ? כבוד לבן אדם ישר לכלכתם יש לו סיבה מספיק טובה הילד הזה מנהל תותח ואתם קנאים מי שפתח את האשכול פדיחה שאין לך אומץ להגיד מי אתה ואני מאמין שלא תגיד אחרי התגובה של תמיר אז יאלה לנעול פדיחות קיבלתם.
עזוב תמיר לא מגיעה לו התגובה שעשיתה.
הוא לא מבין שאין פה פרוטקציה.
איזה יבוש ^^
תרגיש טוב אחי
תמיר אם מה שאתה רושם נכון - תהיה בריא..
אם מה שאתה רושם לא נכון - זה רמה מגעילה
ותאמין לי שיכולת להגיד את זה לפני מה שקרה לך אבל זה כבר לא משנה
וכן תמיר אחרי מה שהייה לי איתך ואחרי מה שכתבתי עליי אני כן יגיד עליך דברים כמו שאמרתי שהם נכונים
חופר חופר (Dאבל סיבה מספיק טובה לא להתחבר לא?
עריכה:
יקיר זה נכון הייתה לי שיחה אחת עם קובי על המחלה הזאת לפני איזה 3 שבועות נראה לי הוא גם יודע וגם לברק הודעתי לא מזמן שאני חולה וזה התפתח מזה ברק (יקיר זה קובי הבלון שהיה אדמין)
תכל'ס אחים שלי, כולם יודעים שמגיע לניר ניהול, הוא הילד שאני הכי רואה אותו פעיל בפורום מוציא את הנשמה שלו לעשות לכם לסרטון ובסוף מה?!?
הוא לא עולה לניהול.
זה שאח שלו פרש זה לא אומר שהוא צריך להמשיך, מה זה אז אם הוא פרש תמיר צריך להשקיע מחדש.
תמיר נועל סתם אשכולות,+ מגיב סתם אז וגם הוא עושה ספאם אז שלא יספרו לי סיפורים.
שורה תחתונה מה שלא תעשו לניר מגיע יותר ניהול זהו.
ניר משקיע יותר ממנו נקודה.-לטיפולכם.
נערך בפעם האחרונה על ידי Ra[M]Bo : 25/03/09 ב 21:56
סתם בשביל הקטע אחלה פרוטקציה ^
לפי דעתי באמת מגיע לניר משו..
ושמע אחי לא מגיע לו בגלל הסרטון התלהבתה אחי
מגיע לו כי הוא אחראי ובוגר
תמיר... סליחה על התגובה הקודמת שלי.
לא משנה מה היה, הייתי מחומם אש ויצאו לי העצבים.
רק שתדע תמיר אני אוהב אותך אחי סליחה שדיברתי ככה.
אני לא רוצה להגיד מי ומה, מספיק היה לי עצבים היום הייתי חיב להוציא עצבים ובידיוק אז ראיתי תתגובה.
כי הייתי יכול להיות מנהל.(לא משנה עכשיו)
קיצר אני מאוד מקווה שתסלח לי על מה שהיה.
קובי.