עמוד 1 מתוך 4 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 75

אשכול: תלונה|על המנהל Big_Bite

DoalTron DoalTron מנותק טירון
    שם פרטי
    DoalTron
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה|על המנהל Big_Bite

שלום!
    אני מעונין להתלונן על המנהל Big_Bite הנ''ל, אשר פעילותו בפורום אינה מספקת,לקויה ואינה משביעה רצון.
    Big_Bite עלה לניהול בפורום GTA:SAMP בתאריך 21-02-09 בזכות המלצה שיקרית של חברו המנהל StavE.
    המנהל הנ''ל וחברו סתיו (StavE) ייסדו ביחד קלאן במשחק, מה שגרם לעידוד הקשרים ביניהם והמצלה שיקרית על המנהל הנ''ל,
    פרוטצקיה.
    פעילותו של המנהל הנ''ל אינה משביעה רצון, נקראת לקויה ואף מוגבלת.
    מאז שהמנהל הנ''ל עלה לניהול אני רואה הרבה אשכולות ננעלים ללא סיבה מפורשת מהנועל.
    לפני כמה ימים, חברה של ילדים אשר אינם שיכים לקהילתינו פרסמו שרת מתחרה, המנהל הנ''ל לא התייחס כלל וכלל ולא טרח לטפל במקרה, רק לאחר זמן מאורך המשתמש המפרסם שרת מתחרה קיבל באן ממנהל אחר שאינו שייך לאותו פורום (GTA), שהמנהל שלא שייך לפורום הנ''ל טרח והביא להשעיית המשתמש המפרסם הנ''ל.
    מקרה זה מראה את אי הפעילות של המנהל בפורום הנ"ל.
    המנהל אינו פעיל בכלל, לא משקיע, ופעילותו מהווה אי שביעות רצון, פעילות לקויה ואף מוגבלת!!
    מקרה זה הינו מקרה מצער ואף "מגעיל", לגבי משתמשים אחרים שהגיע להם להיות מנהלים בניגוד לתמיר (Big_Bite).
    חשוב לציין! מקרה זה הינו מקרה בודד, כטיפה באוקיינוס לעומת כל המקרים הלא מוצדקים שנעשו עם מנהל זה.

הנני כותב תלונה זו מהמשתמש הזה, משום שאני לא רוצה שהוא יציק לי בשרת ו\או בפורום.

הנני מקווה שהצדק יעשה, ומשתמש זה אינו יינהל יותר בפורום עד שיראה נכונות להשקיע, רצינות והשקעה משביעת רצון.
    בברכה,
    אנונימי.
    נערך בפעם האחרונה על ידי DoalTron : 25/03/09 ב 17:49

הסמל האישי של Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ
    Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ מנותק גורו
    שם פרטי
    ברק
    קיבל לייק
    5 פעמים
    שמע ילד ההנלה פה החליטו שלמנהלים כמוני וכמו תמיר לא תהיה אפשרות להביא באן ( אל תשאל אותי למה ) ככה שבשביל להביא באן זה לוקח קצת זמן.
    בקשר להמלצה אני לא יכול לומר שסתיו לא המליץ עליו, אבל ההנלה הגבוה החליטו באמת להעלות אותו ז'תומרת שהגיע לו.
    מנהל לא חייב ממש ממש להשקיע הוא צריך לשמור על הפורום, וגם אני לפעמים נועל אשכולות בלי סיבה, אני לא נועל סתם אם עוברים על החוקים אני ינעל ואני לא חייב לצין סיבה כל פעם אני לא ינעל סתם אשכול כי מתחשק לי נכון ?
    לפני כמה ימים פרמסו פה איזה שרת אחר נכון, אני מחקתי תאשכול אחרי כמה זמן שראיתי אותו אין מה לעשות זה לקח כמה שעות וזה יכל לקחת יותר אנלא כל היום על המחשב ועם מנהלים אחרים היו רואים תאשכול הנ"ל היו מוחקים אותו יש מבין ?
    לפי דעתי אתה בא לנסות להעיף אותו מניהול פה וזה לא יפה כ"כ.
    מה גם שהתלונת שצינתה פה לא ממש רלונטיות, לפי דעתי.
    נחכה מה השאר אומרים.
    זה שהוא לא מגיב כל היום ויש לו מאה אלף הודעות וכל אשכול שהוא נועל הוא אומר ננעל זה לא אומר שהוא לא בסדר.
    קפיש
    ?
    נ.ב קבל ח"ח פתחתה משתמש חדש אחלה השקעה המשך כך, ( תיודע שאפשר לדעת מי זה נכון? אלה עם כן אתה על פורסקי ואז זה מסובך לי מידי )
    איזה יופי התגובה שלי הא? כמו של המורה שלי ללשון
    נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 25/03/09 ב 17:55

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    אני חושב שיש אחרים שמגיע להם לקבל ניהול יותר מאשר תמיר הרבה יותר

וברק לנעול בלי סיבה?
    זה דבר מעצבן מה מישהו פותח אשכול נועל בלי תגובה בלי כלום
    הוא לא יודע על איזה חוק הוא עבר ולא יודע מה קורה

ושלא נדבר על ההקפצות בפורום לא מטפלים בכלל בנושא הזה
    אני מנהל ורואה מתי מביאים אזהרות
    ועל נושא של הקפצות קללות תיוג וכודמה... לא מטפלים

אז אם 4 מנהלים ולא מתייחסים לדבר כזה סימן שיש פגם בניהול
    יש אותך שאתה מנהל את כל הקהילה שלך באמת קשה להיות הרבה בפורום ובשרת לטפל בכל הדברים של האיחסון
    כנ"ל רועי

אבל תמיר שלא ראשי , לא בעלים של השרת , לא שום דבר , וגם שהשרת סגור בזמן האחרון
    אז הוא לא משיקע בפורום בכלל זה מאז שהוא קיבל ניהול
    שמקבלים ניהול צריך להשקיע כמו לא יודע מה בשביל להישאר בשביל הניהול

יש ילדים אחרים שמשקעים המון המון המון
    אבל הם רואים שמישהו אחר מקבל ניהול בזכות פרוטקציה
    אז זה מבאס אותם , ומונע מהם להשקיע בפורום כדי לקבל ניהול

שם פרטי
    DoalTron
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ צפה בהודעה
    שמע ילד ההנלה פה החליטו שלמנהלים כמוני וכמו תמיר לא תהיה אפשרות להביא באן ( אל תשאל אותי למה ) ככה שבשביל להביא באן זה לוקח קצת זמן.
    בקשר להמלצה אני לא יכול לומר שסתיו לא המליץ עליו, אבל ההנלה הגבוה החליטו באמת להעלות אותו ז'תומרת שהגיע לו.
    מנהל לא חייב ממש ממש להשקיע הוא צריך לשמור על הפורום, וגם אני לפעמים נועל אשכולות בלי סיבה, אני לא נועל סתם אם עוברים על החוקים אני ינעל ואני לא חייב לצין סיבה כל פעם אני לא ינעל סתם אשכול כי מתחשק לי נכון ?
    לפני כמה ימים פרמסו פה איזה שרת אחר נכון, אני מחקתי תאשכול אחרי כמה זמן שראיתי אותו אין מה לעשות זה לקח כמה שעות וזה יכל לקחת יותר אנלא כל היום על המחשב ועם מנהלים אחרים היו רואים תאשכול הנ"ל היו מוחקים אותו יש מבין ?
    לפי דעתי אתה בא לנסות להעיף אותו מניהול פה וזה לא יפה כ"כ.
    מה גם שהתלונת שצינתה פה לא ממש רלונטיות, לפי דעתי.
    נחכה מה השאר אומרים.
    זה שהוא לא מגיב כל היום ויש לו מאה אלף הודעות וכל אשכול שהוא נועל הוא אומר ננעל זה לא אומר שהוא לא בסדר.
    קפיש
    ?
    ראשית- אני לא ילד.
    שנית-
    ראה את הנוסח שאני רושם ואת הנוסח שלך.
    על כל מנהל חלה חובה לפרט מדוע הוא נעל את האשכול.
    ואם יש ילד\מספר ילדים שמפרסמים שרת, יש הבדל בין לפעול במהירות האפשרית לדאוג להשעיית המשתמש לפרק זמן של כ 4-5 שעות, לא עד כ 4 ימים.
    מנהל של פורום אחר בכלל מחק את האשכולות, ודאג להשעיית המשתמש הנ''ל.
    התלונות שצוינו פה הן רלוונטיות ביותר, אלה גם שהן אינן שקריות, הווה אומר נכונות.
    ולמנהל הנ''ל אין כ"מאה אלף" הודעות, אפילו לא יותר מאלפיה.

אז אני מציע להנהלה להוריד את המנהל הנ''ל מתפקיד הניהול, שלדעתי ולדעת כולם אינו משביע רצון וגדול עלי על המשתמש, הווה אומר שהמנהל הנ''ל אינו כשיר\נתאים לתפקיד ניהול.
    נערך בפעם האחרונה על ידי DoalTron : 25/03/09 ב 18:01

שם פרטי
    ברק
    קיבל לייק
    5 פעמים
    ראשית גבר.
    זה לא היה 4 ימים אל תזין תשכל מנהל אחר הלך למשוב ואמר לתת לו באן הוא קיבל באן מי שפרסם תשרת ואני מחקתי תאשכול איך שראיתי.
    באן אני לא יכול להביא דאגו שיבאו לו סבבה.
    זה לקח זמן, מה לעשות שאני לא על המחשב כל היום ומנהלים אחרים לא היו גם באותו זמן
    מאה אלך הודעות זה מטאפורה מכיר ?
    יש לו יותר ממאה אחרת הוא לא היה יכול להיות מנהל.
    אני ינעל אשכול שבנאדם פותח ובכותרת רשום ככה מאיפה מורידים תמשחק ?~!!#@!#!@#$?!@$#!@#$!#@?$@!?$!@?$@#?%$@#?%$#@
    ואני יגיד לך יותר מזה יש את זה בהכרזה מודגשת וברורה אני בכלל אמור בפעם הראשונה להביא על זה צהובה ולנעול ואני לא מביא.
    יותר מזה בנאדם שפותח כזה דבר ויש לו וותק בפורום מה אני יגיד לך ?
    אני לא ירשום כל פעם סיבה למי נעלתי אם יש לך משו להגיד על זה תפנה לפקח הקרוב לביתך.
    התלונות שלך לא אמרתי שהם שקריות אמרתי שחלקן לא נכונת לפי דעתי וזו דעתי אין לך שום זכות להגיד לי משו על זה דעתי זו דעתי.
    זה שמההתחלה לא הגיע לו ממש ממש ניהול יש אולי משו במה שאתה אומר אבל הוא קיבל ששני מנהלים פרשו או אחד לא זוכר כבר והוא היה הכי מתאים באותה תקופה.
    בקשר למה שאתה אומר שהוא לא מתפקד לא פעיל וכו' זה אני לא אחרי על זה זה האחראי קהילה צרכים או פקחים לא אני.
    לפי דעתי הוא עושה מה שצריך ממנו בתור מנהל סבבה הוא לא חיב להגיב המון העיקר שהוא עושה מה שרציך מוחק אשכולות שלא צריך נותן אזהרות דואג לסדר.
    הוא מספיק פעיל הוא יותר זמן ממני בפורום ביום יום לפי דעתי זה שהוא מגיב פחות זה משו אחר.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 25/03/09 ב 18:15

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ברק אם אתה נותן שלוש אדומות זה בבאן יכלו לדאוג לתת לו באן
    ותמיר לא היה הכי מתאים במפרוש לא

ואם אתה לא רושם לו תגובה למה נעלת זה חמור

יש ילדים קטנים בפורום ובמיוחד במשחק בפורום Samp

לא מבינים שצריך לתייג שצריך לכתוב נורמלי
    אם לא תנעל

המקרה יחזור שוב ושוב שוב ושוב

שם פרטי
    DoalTron
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ראשית גבר.
    זה לא היה 4 ימים אל תזין תשכל מנהל אחר הלך למשוב ואמר לתת לו באן הוא קיבל באן מי שפרסם תשרת ואני מחקתי תאשכול איך שראיתי.
    באן אני לא יכול להביא דאגו שיבאו לו סבבה.
    זה לקח זמן, מה לעשות שאני לא על המחשב כל היום ומנהלים אחרים לא היו גם באותו זמן
    מאה אלך הודעות זה מטאפורה מכיר ?
    יש לו יותר ממאה אחרת הוא לא היה יכול להיות מנהל.
    אני ינעל אשכול שבנאדם פותח ובכותרת רשום ככה מאיפה מורידים תמשחק ?~!!#@!#!@#$?!@$#!@#$!#@?$@!?$!@?$@#?%$@#?%$#@
    ואני יגיד לך יותר מזה יש את זה בהכרזה מודגשת וברורה אני בכלל אמור בפעם הראשונה להביא על זה צהובה ולנעול ואני לא מביא.
    יותר מזה בנאדם שפותח כזה דבר ויש לו וותק בפורום מה אני יגיד לך ?
    אני לא ירשום כל פעם סיבה למי נעלתי אם יש לך משו להגיד על זה תפנה לפקח הקרוב לביתך.
    התלונות שלך לא אמרתי שהם שקריות אמרתי לו נכונת לפי דעתי וזו דעתי אין לך שום זכות להגיד לי משו על זה דעתי זו דעתי.
    זה שמההתחלה לא הגיע לו ממש ממש ניהול יש אולי משו במה שאתה אומר אבל הוא קיבל ששני מנהלים פרשו או אחד לא זוכר כבר והוא היה הכי מתאים באותה תקופה.
    ראשית- אני לא מזיין שכל (איפה יש חור אני יזיין)
    שנית-זה היה 4 ימים, אל תשקר.
    שלישית-מה בעיה להביא באן מה אם תהיה בשרת שלך תראה הקר לא תביא לו באן לך למשוב...
    אני לא ירד לרמה של לקלל, כולנו פה יודעים שאתה משקר.
    אתה אפילו בעצמך מודה שהוא לא מתאים לניהול, אז מה הוא עושה בתור מנהל?
    וחשבתי על זה, אם מנהל לא חיב להשקיע אז שים אותי מנהל מה אני לא משקיע ואני אשמור על הפורום יופי יופי.
    בוא עכשיו שים אותי מנהל הנה עכשיו אני הולך לפורום בקשות ניהול ורושם שיש המלצה עלי ממך.
    נתראה בבקשות ניהול תודה שהמלצת עלי!

o F i R o F i R מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני חושב שצריך להוריד אותו מניהול עכשיו!

כי אני ראיתי זה רק פרוטקציות פה!

הוא פתח אשכול אמר שהוא הגיע במונה שלו היה 2 הודעות וכבר היה לו מנהל בפורום לא ראיתי אותו בשרת לא כלום!

קיבל גם אדמין ראשי זה לא צודק! בכללל!!! זה שהוא חבר שלכם הראשיים זה לא אומר שהוא יכול לעלות מתי שבא לו

מנהלי פורום אני מבקש להוריד לו את הניהול ואת האדמין

RendoM RendoM מנותק גורו
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הם צודקים, כבר ראיתי אשכולות תלונה עלו ובלי שום קשר אני מצטרף לתלונה, אני מסכים עם הדברים שנאמרו פה ולא חושב שהילד הזה השקיעה או מתאים לניהול שלו.
    גם בשרת אני לא ממש מבין מה מיוחד שהוא אדמין אבל את זה אני יעזוב, הוא לא פעיל בפורום הוא ממש לא מראה שום פעילות בפורום!.
    אני לא חושב שהוא מתאים לתפקיד שלו, זו דעתי!.

שם פרטי
    DoalTron
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בבקשה.
    אני כבר מתלונן אחד,
    יקיר 2
    אופיר 3
    ניר 4

חכה חכה תכף ייצטרפו עוד.

שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי RendoM צפה בהודעה
    הם צודקים, כבר ראיתי אשכולות תלונה עלו ובלי שום קשר אני מצטרף לתלונה, אני מסכים עם הדברים שנאמרו פה ולא חושב שהילד הזה השקיעה או מתאים לניהול שלו.
    גם בשרת אני לא ממש מבין מה מיוחד שהוא אדמין אבל את זה אני יעזוב, הוא לא פעיל בפורום הוא ממש לא מראה שום פעילות בפורום!.
    אני לא חושב שהוא מתאים לתפקיד שלו, זו דעתי!.
    ניר אבל זה לא קשור זה רק פרוטקציות עושים פה הוא רק פתח אשכול שהוא חדש כבר יש לו מנהל אני חושב שיש לזה חלק גם מהמנהלים הראשיים של GTA

שם פרטי
    ברק
    קיבל לייק
    5 פעמים
    תהיה בריא.
    אתה רוצה הוחכה שזה לא 4 ימים ?
    תקשיב שרת ופורום זה שונה בשרת יש לי גישה לתת באן פה בפורום אין לי אני לא יכול גם עם אני ירצה לתת אנלא יכול תאמין לי עם היתי יכול אהיתי משתמש.
    לרדת לרמה של לקלל ? אתה אמיתי ?
    אני קיללתי מה אתה רוצה ?
    איזה אנטרס יש לי לשקר לך?
    אני לא אמרתי שהוא לא מתאים לניהול לפי דעתי הוא אחלה מנהל
    ואני אמרתי לך כבר מקודם הוא קיבל כי אז היתה תקופה שמנהלים פרשו והינו צרכים מנהל דחוף הוא היה הכי מתאים והוא קיבל הוא אחלה ילד בוגר והכל וכן הוא ממש השקיע אז פרסם סירטונים תמונות מדרכים הכל.
    עם אתה שואל מי הכי מגיע לו עכשיו ניהול זה או ניר רנדום או אוש או רועי קיפוד.
    ואתה מוזמת להציע את עצמך כמנהל לא יתנו לך גם עם אני ירצה וימליץ. יש מספיק מנהלים כרגע.
    ועם עכשיו אתה בא להגיד כל כך הרבה מנהלים ולא מחקו אשכול של פרסום שרת בשבילך 4 ימים אז מה לעשות שלא תמיד אנחנו על המחשב שראינו מחקנו.
    עריכה: הוא לא מנהל ראשי בשרת סתם עם אתם רוצים לדעת הוא אדמין רגיל הוא סבבה בתור אדמין והוא עוזר לתכנת תשרת עד כמה שידועה לי ומגיע לו הוא ואח שלו השקיעו פה אח שלו פרש תמיר שאל עם אפשר להמשיך במקום אח שלו עומר, רועי אמר לו שכן.
    תמיר אחלה ילד לפי דעתי.
    וכן לאח שלו הגיע אדמין עם זה מה שאתם הולכים לומר וגם לתמיר מגיע.
    מאדמין הוא לא יעוף בקשר לפורום יש משו במה שאתם אומרים נשאיר את זה לראשים.
    אופיר אתה אומר הוא קיבל מנהל בפורום עם 2 הודעות ממש אבל ממש לא וכן הוא עלה לניהול שהיה לו בערך 230 הודעות והוא עלה כי הינו צרכים מנהל והוא היה הכי מתאים באותה תקופה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 25/03/09 ב 18:30

שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תהיה בריא.
    תקשיב שרת ופורום זה שונה בשרת יש לי גישה לתת באן פה בפורום אין לי אני לא יכול גם עם אני ירצה לתת אנלא יכול תאמין לי עם היתי יכול אהיתי משתמש.
    אני קיללתי מה אתה רוצה ?
    ואני אמרתי לך כבר מקודם הוא קיבל כי אז היתה תקופה שמנהלים פרשו והינו צרכים מנהל דחוף הוא היה הכי מתאים והוא קיבל הוא אחלה ילד בוגר והכל וכן הוא ממש השקיע אז פרסם סירטונים תמונות מדרכים הכל.
    עם אתה שואל מי הכי מגיע לו עכשיו ניהול זה או ניר רנדום או אושר.
    ואתה מוזמת להציע את עצמך כמנהל לא יתנו לך גם עם אני ירצה וימליץ. יש מספיק מנהלים כרגע.
    ועם עכשיו אתה בא להגיד כל כך הרבה מנהלים ולא מחקו אשכול של פרסום שרת בשבילך 4 ימים אז מה לעשות שלא תמיד אנחנו על המחשב שראינו מחקנו.
    עריכה: הוא לא מנהל ראשי בשרת סתם עם אתם רוצים לדעת הוא אדמין רגיל הוא סבבה בתור אדמין והוא עוזר לתכנת תשרת עד כמה שידועה לי ומגיע לו הוא ואח שלו השקיעו פה אח שלו פרש תמיר שאל עם אפשר להמשיך במוקום אח שלו עומר רועי אמר לו שכן.
    אופיר אתה אומר הוא קיבל מנהל בפורום עם 2 הודעות ממש אבל ממש לא וכן הוא עלה לניהול שהיה לו בערך 230 הודעות והוא עלה כי הינו צרכים מנהל והוא היה הכי טוב באותה תקופה.

אז ברק אם באותה תקופה הוא היה משקיען אז עכשיו הוא לא תורידו אותו ואני באמת גם ממליץ על ניר

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ברק אופיר באמת צודק

מה אני יבוא ישקיע כל יום ישקיע תנשמה שבוע
    יקבל ניהול

זהו?
    אין
    לא יגיב יותר?
    יכנס פעם ביומיים?
    לא יעזור?

נו באמת........ זה לא צורת ניהול
    אם מישהו בא משקיע וזהו לא מתפקדי יותר

שם פרטי
    ברק
    קיבל לייק
    5 פעמים
    וואלה אחי לא אין אפשרות להרויד אותו בפורום ושוב לפי דעתי לא צריך להוריד אותו שהראשים יראו את זה ויחליטו.
    אבל בוא אני יגיד לך עוד משו כן יש משו במה שאתם אומרים שבזמן האחרון הוא כבר פחות פעיל. ולפי דעתי כל המנהלים שמה איך שאתם אומרים לא פעלילים כי אתם לא רואים תגובות עם תראו כמה נושאים מחוקים על ידי מנהלים וכמה ננעלו וכמה תוקנו להם הכותרת אז תדברו אחרת.
    אתם פשוט רואים מישו פעיל בכך שהוא מגיב מלא.
    לפי דעתי רוצים להפיל אותו ולתפוס לו תמקום. לתמיר
    יקיר
    ציטוט במקור פורסם על ידי YakiR` צפה בהודעה
    אני חושב שיש אחרים שמגיע להם לקבל ניהול יותר מאשר תמיר הרבה יותר

וברק לנעול בלי סיבה?
    זה דבר מעצבן מה מישהו פותח אשכול נועל בלי תגובה בלי כלום
    הוא לא יודע על איזה חוק הוא עבר ולא יודע מה קורה

ושלא נדבר על ההקפצות בפורום לא מטפלים בכלל בנושא הזה
    אני מנהל ורואה מתי מביאים אזהרות
    ועל נושא של הקפצות קללות תיוג וכודמה... לא מטפלים

אז אם 4 מנהלים ולא מתייחסים לדבר כזה סימן שיש פגם בניהול
    יש אותך שאתה מנהל את כל הקהילה שלך באמת קשה להיות הרבה בפורום ובשרת לטפל בכל הדברים של האיחסון
    כנ"ל רועי

אבל תמיר שלא ראשי , לא בעלים של השרת , לא שום דבר , וגם שהשרת סגור בזמן האחרון
    אז הוא לא משיקע בפורום בכלל זה מאז שהוא קיבל ניהול
    שמקבלים ניהול צריך להשקיע כמו לא יודע מה בשביל להישאר בשביל הניהול

יש ילדים אחרים שמשקעים המון המון המון
    אבל הם רואים שמישהו אחר מקבל ניהול בזכות פרוטקציה
    אז זה מבאס אותם , ומונע מהם להשקיע בפורום כדי לקבל ניהול
    מה קשור חח אני לא דואג לאיחסון ולא כלום.
    אני פשוט לא כל היום על המחשב אני עם חברים בחוץ וכו'.
    אני בעלים מה שאתה לא רוצה סבבה יש לי גישות להכל אבל אני לא נוגע בזה ולא מתערב זה רועי.
    אנחנו מטפלים עשה טובה אל תלמד אותי לנהל תתעסק בפורום שלך.
    ולא יקיר כרגע לא צרכים מנהלים אז הינו צרכים מנהל והוא היה הכי מתאים.
    גם מי שנתן לו תגישות חשב ככה אחרת הוא לא היה מביא לו מנהל נכון?
    ועכשיו השרת סגור סבבה מאיפה אתה יודע שיש לו עכשיו זמן להשקיע נגיד ?
    גם עם כן מה אתה רוצה שהוא יעשה מדרכים ?
    מה למה אתה קורא השקעה למי שפותח 20 נושאים כל יום ?
    נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ : 25/03/09 ב 18:45

RendoM RendoM מנותק גורו
    שם פרטי
    ניר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תהיה בריא.
    אני קיללתי מה אתה רוצה ?
    עם אתה שואל מי הכי מגיע לו עכשיו ניהול זה או ניר רנדום או אושר.
    עריכה: הוא לא מנהל ראשי בשרת סתם עם אתם רוצים לדעת הוא אדמין רגיל הוא סבבה בתור אדמין והוא עוזר לתכנת תשרת עד כמה שידועה לי ומגיע לו הוא ואח שלו השקיעו פה אח שלו פרש תמיר שאל עם אפשר להמשיך במוקום אח שלו עומר רועי אמר לו שכן.
    אופיר אתה אומר הוא קיבל מנהל בפורום עם 2 הודעות ממש אבל ממש לא וכן הוא עלה לניהול שהיה לו בערך 230 הודעות והוא עלה כי הינו צרכים מנהל והוא היה הכי טוב באותה תקופה.
    אפ אפ אפ!! עכשיו אתה מערב את אח שלו??! זה נקרא אחו שילונג פרוטקציה, אם הוא אמר לו "להמשיך", מה זה אומר? אח שלו עשה לא יותר מחצי עבודה, זה פרוטקציה. אח שלו באמת הגיע לו אבל מה זה קשור? איך קישרתם? - פרוטקציה.
    לפני שהוא עלה לניהול לא ראיתי אותו משקיע, וגם אחרי שהוא עלה לניהול. אתה אפילו אומר שלא הגיע לו, אז מה קרה? מה אתה מגן עלוו?
    לא, לפחות תהיה אמיתי ותגיד את האמת, אל תשקר, לפני שהוא עלה לנניהול הייתי יכול להגיד לך שמות של אנשים שיכולים לעלות לניהול חופשי!!!
    לא יודע, מה אתה מגן עלו, זה רק דבר אחד.
    פ-ר-ו-ט-ק-צ-י-ה
    גם בשרת אני לא אוהב אותו, אבל לזה אני לא נכנס, אני אמרתי את שלי, - לטיפולכם.

שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וזה לא גם זה מה זה ברק תחשוב על זה רוב השרת פרש רק בגלל שאתם <המנהלים של GTA> עשיתם פרוטקציות רק מי שטוב לא מההשקעה וזה טוב בעיניך או שהוא חבר שלך מקבל אדמין\מנהל בפורום וזה ממש לא בסדר פרשו מפה אהה אתה רוצה שאני יבדוק למה אמרו "שרת של פרוטקציות" והם צודקים אחושרמוטה אז תחשוב על זה!

הסמל האישי של psycho
    psycho psycho מנותק מדליק מהיר וחזק
    שם פרטי
    יגאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    doaltron, אתה חושב שאתה תוכל לעשות עבודה יותר טובה? (תענה זה חשוב)
    ומה הקטע עם הדיבור של השופט בדימוס?

שם פרטי
    DoalTron
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני לא רוצה להגיד משהו כמו "אני יותר מתאים מימנו" או משהו כזה, אני רק יגיד שהוא ממש לא מתאים וגם יש הרבה יותר מתאימים מימנו, ואני לא מדבר אלי.
    נערך בפעם האחרונה על ידי DoalTron : 25/03/09 ב 18:46

שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי psycho צפה בהודעה
    doaltron, אתה חושב שאתה תוכל לעשות עבודה יותר טובה? (תענה זה חשוב)
    ומה הקטע עם הדיבור של השופט בדימוס?
    אבל זה לא קשור אחי הוא רק מגיש תלונה כי נמאס לו כמוני ואני חושב שצריך לעשות ככה:

כל האדמינים והמנהלים של פורומי GTA יעלו רק על ידי החלטת האחראי פורום או המנהלים הראשים

עמוד 1 מתוך 4 1234 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תלונה| על המנהל zakarum
    על ידי kapolo בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01/03/11, 10:46
  2. תלונה | על המנהל Big_Bite
    על ידי Xtreme בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28/03/09, 22:44
  3. תלונה| על המנהל StavE
    על ידי BlueRey בפורום משוב ותמיכה