כל זה היה חרטה הפבידו כמה משחקים..זה קלאן של 2 שקל אז התפרקו.
עכשיו הם רצו מאזן יותר יפה בנקודות אז חזרו.
זו עליה לצורף נפילה.
זו עליה לצורף נפילה.
בועז חשבתי שאתה קצת יותר חכם...אם אתה שם לב אנחנו עם אותו היוזר בקלאן בייס אז מה זה קשור לרצף הפסדים או נצחונות?!Originally posted by 50cEnT@Aug 11 2005, 01:59 PM
זו עליה לצורף נפילה.
bOAZ ATA GAY ?
KK
בועז חשבתי שאתה קצת יותר חכם...אם אתה שם לב אנחנו עם אותו היוזר בקלאן בייס אז מה זה קשור לרצף הפסדים או נצחונות?! [/b][/quote]Originally posted by MasTer^T+Aug 11 2005, 02:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MasTer^T @ Aug 11 2005, 02:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-50cEnT@Aug 11 2005, 01:59 PM
זו עליה לצורף נפילה.
גם אני עד ששמעתי אותו אומר עליה לצורך נפילה...
שיט :\
![]()
סתם
gl
generalx = gm :x
פסדר אבל rtd שיחקו גם משחקים בלי לירון אז אני בטוח שנסתדר גם בלעדיו למרות שהוא תותח והיינו שמחים אם הוא היה נשאר
gam don = gm
D:
אבל נאור איתנו כי ישראל ניצח אותו בשש בש
ישראל הביא לו ניצחון ומארס וזה היה התערבות חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
ארסמי נירן שפכתי אותו אבל הוא נקם בי לפני כמה ימים 1-0 לא היה לי כוח עוד..
יש לי עוד כמה דברים להגיד על הנושא חוץ ממזל טוב ל RTD כמו שכבר אמרתי
למה ניב לא מגיב פה ?
מישהו אמר שאסיימנט לא PvL אז הוא כן יא נוב..
אלי ועידן אתם סתם נובים אל תזינו במוח הם שחקים של יותר מ 5 שנים
יש להם חשיבה טובה איים והכל אי אפשר להגיד שהם לא טובים
וגם יותר טובים ממכם מה לעשות האמת כואבת :\
ונירן אתה בוט![]()
israel dont be so sure.. mayb sneaky better then them.. but u think they so good but ha rama ba arez altha habibi...ve tamin li evo vs pvl old times i really dont think pvl take ve ha efeh ani hoshev evo lokahat..
ki ba rasmi ein leha ma leashvot..
eliad eli idn=snk parot sbr old times
ani hoshev lefahot :p
hoz mize lrn adain ahi sus ba arez lo yazor..
מי יותר טוב עידן או לירן
דבר ראשון שאתה שחקן טוב אתה לא מאבד את זה אף פעם לוקח לך בדיוק יומיים לחזור לעצמך
אולי ל - par0t ו - sbr קצת יותר אבל השאר משחקים עדיין ואני מאמין
שהם טובים עדיין אני מת מת שהם יחזרו שתהיה יותר רמה בארץ ושעוד קלאנים סוסים יעלו
שיהיה יותר לא רק אנחנו rtd / evo ו - TAT
אתה יודע שיהיה יותר קשה שיהיה יותר מאמץ וכאלה...
חחחחח בונא אתם כאילו מצחיקים אתם לוקחים את don חחח גם ככה יש לכם את חזי ויש להם מחשב 1 עכשיו אז מה הם ישחקו סיבוב סיבוב? חחח תקחו את כל המשפחה כי גם ככה זה לא ישנה
מה אתה מקנא שהוא איתנו? הוא היה אצלכם לא? שחקן ממש טוב לא חבל עליו? מה קרה מתחרטים שפירקתם את הקלאן ואיבדתם שחקנים חשובים? מה אכפת לך מי איתנו הם ישחקו איך שבא להםOriginally posted by MasTer^T@Aug 11 2005, 10:24 PM
חחחחח בונא אתם כאילו מצחיקים אתם לוקחים את don חחח גם ככה יש לכם את חזי ויש להם מחשב 1 עכשיו אז מה הם ישחקו סיבוב סיבוב? חחח תקחו את כל המשפחה כי גם ככה זה לא ישנה
דרך אגב לא ישנה? 2 CW אחרונים מי ניצח?...
מה אתה מקנא שהוא איתנו? הוא היה אצלכם לא? שחקן ממש טוב לא חבל עליו? מה קרה מתחרטים שפירקתם את הקלאן ואיבדתם שחקנים חשובים? מה אכפת לך מי איתנו הם ישחקו איך שבא להםOriginally posted by Psycho`+Aug 11 2005, 10:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Psycho` @ Aug 11 2005, 10:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MasTer^T@Aug 11 2005, 10:24 PM
דרך אגב לא ישנה? 2 CW אחרונים מי ניצח?... [/b][/quote]
2 cw האחרונים מי בכלל שיחק?
בראשון שיחקתי בשני לא הייתי פה ואז ראיתי בלילה שפירקו את הקלאן...
שמע בלי זילזול כן? אבל בוא נגיד ככה שאתה לא השחקן הכי טוב בקלאן כך שזה לא היה עוזר RTD קלאן חזק היה (עכשיו ג'קי חזר לטיאיטי לירון אצלנו דון אצלנו) קיצר עשיתם טעות...
ובלי זילזול אור גם אם היית משחק זה לא ממש היה עוזר...
אני לא אחד השחקנים הכי טובים בrtd ואני מודה בזה יש הרבה יותר טובים ממני לירון יכול לעזור לכם המון הוא שחקן ממש ממש טוב ...אבל don לא יכול לעזור לכם יותר מחזי כי חזי אפילו יותר טוב ממנו וזה או חזי משחק או שנאור..אז זה פשוט לירון ההבדל עכשיו אבל גם לrtd יש שחקנים לא רעים בכללOriginally posted by Psycho`@Aug 11 2005, 11:39 PM
שמע בלי זילזול כן? אבל בוא נגיד ככה שאתה לא השחקן הכי טוב בקלאן כך שזה לא היה עוזר RTD קלאן חזק היה (עכשיו ג'קי חזר לטיאיטי לירון אצלנו דון אצלנו) קיצר עשיתם טעות...
עם הרכב כזה אתם אוכלים 40-8 כמו בפעם האחרונה :\Originally posted by donk@Aug 11 2005, 01:04 PM
וואלק מה עשיתם מ PvL חחח
מיצידי שישחקו בשיא הכושר שלהם בהרכב כזה
sniki \ sabr \ gimel \ par0t \ sufgi \ assigment בזיין שלי
לא רואה שם אפחד ..
אני לא אחד השחקנים הכי טובים בrtd ואני מודה בזה יש הרבה יותר טובים ממני לירון יכול לעזור לכם המון הוא שחקן ממש ממש טוב ...אבל don לא יכול לעזור לכם יותר מחזי כי חזי אפילו יותר טוב ממנו וזה או חזי משחק או שנאור..אז זה פשוט לירון ההבדל עכשיו אבל גם לrtd יש שחקנים לא רעים בכלל [/b][/quote]Originally posted by MasTer^T+Aug 11 2005, 09:44 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MasTer^T @ Aug 11 2005, 09:44 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Psycho`@Aug 11 2005, 11:39 PM
שתיהם יכולים לשחק ביחד באותו קלאן וור יש להם שתי מחשבים.
עם הרכב כזה אתם אוכלים 40-8 כמו בפעם האחרונה :\ [/b][/quote]Originally posted by M4wZ+Aug 11 2005, 11:53 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (M4wZ @ Aug 11 2005, 11:53 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-donk@Aug 11 2005, 01:04 PM
וואלק מה עשיתם מ PvL חחח
מיצידי שישחקו בשיא הכושר שלהם בהרכב כזה
sniki \ sabr \ gimel \ par0t \ sufgi \ assigment בזיין שלי
לא רואה שם אפחד ..
תגיד מה אתה טמבל ?
הם לא שווים לתחת מתי תבינו את זה
אולי פעם שכל הקהילה לא הייתה יודע לשחק אבל עכשיו ?
כל אחד שאתה נותן לט MP ביד שם להם 4 HS מה ההתלהבות