no, no , no no
fail in style is Phail
אולי זה בכלל לא מפה מאיפה לךךךךךךךךך לדעתת מה אתה סתם מאשיםם
יבלש
Phail is style!
like..
Hupy Phun tyme
saw that shit?
so am i
ומה זה קשור? :S
למה אתה מתבייש בזה שאתה ישראלי?
יש להם בעיה עם ישראלים? שיילכו להזדיין! אתה לא צריך להתבייש בזה שאתה ישראלי אתה צריך להתגאות בזה..
שאני משחק PCW תמיד שואלים מאיפה אני ואני תמיד אומר מישראל ונאי באמת לא מבין מה אתם רוצים הם לא אומרים כלום ויש כאלה שאפילו מתלהבים מזה "cool" ומתחילים לשאול שאלות על הפלסטינים וכל מיני חרטות..
תתפלאו אבל איפה שראיתי את מישהו נאצי זה היה בשרת ישראלי שהתחיל להביא כל מיני בינדים על זה שהוא שונא את זה ישראל..
יש כאן מישהו שמתבייש שהוא ישראלי? O_o
מפחד להגיד שהוא ישראלי? O_o
ולנושא, מה נסגר?
רק עכשיו אני רואה את זה ממש בושה...
דרך אגב כמה אנשים הייתם ואיך היה ?
NICE1 אחי כבר אמרו לך שאתה חי בסרט?
HAZOKA כניראה יצא מהסרט עבר לגור בGTA.... אהבתי הילד רוצה שאנשים "ילמדו לעשות כסף" זה ממש התנהגות חייתית... זה די מביש שיש בארץ כאלה "אנשים"... וניראה לי שמי שפילח את העכברים לא יחזיר אותם מסיבה ברורה אם הוא פילח פה עכבר קטן ורואה שלו אישית לא עושים כלום מזה אלא אחרים סובלים במקומו אז מה תיהיה הבעייה שלו במשחק הבא לפלח למישו את הפתק עם הסידיקיי? או את המסך? או את המחשב כולו()
מה לא נכון במילה לפלח? נ.ב אני בן 16 עד 400 יש לי זמןפשוט אני עלה חדש עיבריט כתן צריח עולפאן... מה רע במילה לפלח? מה זה לא "IN"?????(
)
עריכה- כרגע הסברו לי... המילה "לפלח" נכנסת לקבוצת המילים והפיתגמים של סבות סבותינו המתיישבים הראשונים בארץ כגון "אל תעשה קונצים!" ו"בו נלך לעשות קומזיץ?"
נערך בפעם האחרונה על ידי maximskv : 03/08/08 ב 13:42