gl 16 ,u need it
D:
gl 16 ,u need it
D:
אחלה סידור,כל הכבוד יבגני
skyriders-flow
אני מבקש לדחות את המשחק באיזה שעה ככה
כאילן בין 10 ל10 וחצי יהיה טוב
למה ישלי אימון שמסתיים ב9
נ.ב ,מזאת אומרת אושר?אני לא חושב שהשעה אושרה מהצד שלנו..
חשבתי שכשכתבת את ההודעה ל16 אישרת את השעה. אני אדבר עם 16 לא נראה לי שתהיה בעיה .
אתם משחקים נגד קבוצה אחרת כי 16 לא יכולים לשחק בשעה הזו ! משחק הבא כנראה תשחקו נגדם.
שמתי אתכם ב10 כמו שרצית .
krevidka תוסיף גם את nicolai ו ghost rider.
Good Luck to All
נערך בפעם האחרונה על ידי sijaanh : 09/07/09 ב 00:19
shayateen
מה יהיה איתכם פעם אחת אומרים שכן פעם אחת שלא ?
FUGITIVE יש מצב אתם משחקים ב5 בצהריים ?
אם לא כנראה תשחקו ביום שישי על הבוקר . שיניתי קבוצה בשביל שתוכלו לשחק אבל גם הם לא יכולים ב10 .
תחזיר לי תשובה עוד היום . דרך אגב אתה לא עונה בXFIRE אני מקווה שלא תהיה בעיה כזו בטורניר כי פשוט לא תשחקו .
תודה.
מתי אני משחק??(POOK)
we are playing !!!
Please Talk to Me In Xfire : 2cody
בהצלחה לכולם בטורניר!!!!!!!!!!!!!
עדכון:RIDERS vs H20 3-0
Klamzs vs Zen 3-1
16-JFS פרישה של הקבוצה השנייה
SKYRIDERS-H20 3-0
ZAM-KUSHIM 3-0
US-NONG 3-0
APES-POOK
COD4-70'S
Inca-RAGG 3-2
3-1 Kslamz-Zen
נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 09/07/09 ב 21:42
שים PROMOD כמו בן אדם, איפשר ככה
וזה היה 2-1 שני המשחקים הראשונים לא היו נחשבים אמרו שמתחילים חדש נצחתם שני ראונדים אנחנו 1
אנחנו בראשון עם אחד חסר, ואתם בשני עם אחד חסר
בפעם המיליון יחתיכת אפס, אנחנו נתנו לכם ריסטרט, אחרי זה הפסדנו עם 4 שחקנים אז יבגני אמר שנעשה עוד ריסטר ומשחק חדש לגמרי, לא כמו החירטוטים שלכם של שחקן אחד שלא שיחק, והוא רק קיבל pb קיק לחצי דקה..
ואז שהתחלנו חדש ניצחנו ראונד ראשון, ראונד שני אחד מאיתנו יצא, ולי קרס המחשב וגם אני יצאתי וניצחתם, ואנחנו לא אמרנו כלום..
ואז בראונד השלישי זה הגיע לsudden death, והתמנתי ודפקתי ace לפני שהפצצה התפוצצה, וזה 2 נקודות ולא 1..
ויבגני אמר בפירוש וזה סאבוטג' בלי מוד, אז אל תעשו פוזות בואו פרומוד בואו בלהבלה, אנחנו בכלל קלאן פרומוד אז נשחק בכיף נגדכם בפרומוד..
פשוט תפסידו בכבוד
שמע יש בסבוטג' לא יודע אם זה באג אבל אין מה לעשות .
כשיש OVERTIME אז אפשר לעשות 2 נקודות ... אם מטמינים את הפצצה והורגים את כל השחקנים היריבים בין 5-7 שניות לפני שהפצצה מתפוצצת אז עושים 2 נקודות .
בוגי לא ידע את זה גם במשחק צחקתי אמרתי תעשה 2 נקודות בסוף עשו .
בקשר להודעה השנייה במשחק הראשון הם שיחקו 5-4 בגלל ששחקן שלכם היה לו CONNECTION לפי החוקים שרשמתי פה אם קורה דבר כזה במשחקון אחרי זה שחקן מחליף יכול להכנס אין מה לעשות . אתם התבכיינתם וילי הסכים לעשות ריסטרט למרות שלפי החוקים לא עושים את זה.
עשיתי בגלל שזה היה נראה לי ספורטיבי ( מה שאני לא יעשה פעם הבאה !!!) משחק שני שיחקתם ולשחקן מKSLAMZ היה CONNECTION
הוא כנראה היה מחול היה לו פינג גבוה.
אתם פתאום רציתם להחשיב את זה... עשיתי עוד פעם ריסטרט . עכשיו אמרתי שלא משנה איזה שחקן מאיזו קבוצה יוצא אני לא עושה ריסטרט .
הם ניצחו אתכם משחק ... ואז במשחק השני התנתקו להם 2 שחקנים בוגי והשחקן מחול!!!
ניצחתם משחק .ואז הם שיחקו 4 שחקנים בוגי עוד פעם התחבר ואז ניצחו אתכם בOVERTIME וגם התמינו את הפצצה ובוגי הרג מישהו 5 שניות לפני שהפצצה התפוצצה זה 2 נקודות .