מה קורה אנשים !
בעקבות ריבוי הצ'יטרים בשרתים הישראליים (משהו שנהיה ממש בלתי נסבל בשבועיים האחרונים )
אני ועמיתי לקלאן (ZAM) החלטנו לעשות טורניר בשרת שעומד ברשותנו .
הטורניר יהיה במתכונת סאבוטג' ( רגיל לא פרומוד אני יודע שיש מלא שחקנים שהיו רוצים פרומוד אבל בנתיים יש שתי סיבות שאנחנו מעדיפים לעשות סאבוטג' רגיל :
1.אין לנו על השרת פרומוד אנחנו צריכים להפעיל את הפונקציה
2.אני רוצה שכל השחקנים שלא מנוסים בכל עיניין המשחקים קבוצתיים יוכלו להתאמן ולהתעניין בקול אוף דיוטי אמיתי וככה להרחיב את הקהילה של קולד אוף דיוטי איכותי בארץ ולא האקרים מפגרים ונובים שרק מתקמפרים והורגים בלי סוף )
המשחקים יהיו במתכונת של חמישה שחקנים נגד חמישה שחקנים , כל קבוצה יכולה לרשום עד שישה שחקנים, אחד מחליף ( בזמן המשחק השחקן המחליף לא יכול להיות משקיף ואם שחקן מתנתק מכל סיבה שהיא השחקן המחליף יכול להכנס רק אחרי שהמשחקון מסתיים . השחקן שהתנתק לא יוכל להכנס .)
בשביל לנצח צריך להגיע ל3 נקודות ( רובכם מכירים כנראה ).
בזמן המשחק יהיה אדמין מהקלאן שלנו גם בשביל לנהל וגם בשביל לבדוק אם אין קבוצות שמשתמשות בצ'יטים קבוצה שתשתמש בWH או כל צ'יט אחר תצא כמובן מהטורניר.
בשביל להרשם נא להשאיר את שמות השחקנים שישתתפו בטורניר ואמצעי קשר זמין ליצירת קשר עם הלידר של הקבוצה מסנג'ר או xfire.
קבוצות שיש שחקן או כמה שחקנים שהם שומרי שבת נא להודיע ננסה להתחשב . וגם קבוצות שמעדיפות לשחק בשבת בבוקר נא להודיע כי רובנו חוזרים בסטלה אחרי יום שישי
אם יהיו מספיק שחקנים רציניים ויהיה טורניר רציני ואיכותי נעשה עוד מלא טורנירים בשמחה בשביל לקדם את הקהילה ... ונכניס גם פרומוד וS D .