עמוד 1 מתוך 9 1234567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 177

אשכול: 9.7-10.7 Sabotage Tournament

KrivedkA KrivedkA מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים

9.7-10.7 Sabotage Tournament

מה קורה אנשים !
    בעקבות ריבוי הצ'יטרים בשרתים הישראליים (משהו שנהיה ממש בלתי נסבל בשבועיים האחרונים )
    אני ועמיתי לקלאן (ZAM) החלטנו לעשות טורניר בשרת שעומד ברשותנו .
    הטורניר יהיה במתכונת סאבוטג' ( רגיל לא פרומוד אני יודע שיש מלא שחקנים שהיו רוצים פרומוד אבל בנתיים יש שתי סיבות שאנחנו מעדיפים לעשות סאבוטג' רגיל :
    1.אין לנו על השרת פרומוד אנחנו צריכים להפעיל את הפונקציה
    2.אני רוצה שכל השחקנים שלא מנוסים בכל עיניין המשחקים קבוצתיים יוכלו להתאמן ולהתעניין בקול אוף דיוטי אמיתי וככה להרחיב את הקהילה של קולד אוף דיוטי איכותי בארץ ולא האקרים מפגרים ונובים שרק מתקמפרים והורגים בלי סוף )
    המשחקים יהיו במתכונת של חמישה שחקנים נגד חמישה שחקנים , כל קבוצה יכולה לרשום עד שישה שחקנים, אחד מחליף ( בזמן המשחק השחקן המחליף לא יכול להיות משקיף ואם שחקן מתנתק מכל סיבה שהיא השחקן המחליף יכול להכנס רק אחרי שהמשחקון מסתיים . השחקן שהתנתק לא יוכל להכנס .)
    בשביל לנצח צריך להגיע ל3 נקודות ( רובכם מכירים כנראה ).
    בזמן המשחק יהיה אדמין מהקלאן שלנו גם בשביל לנהל וגם בשביל לבדוק אם אין קבוצות שמשתמשות בצ'יטים קבוצה שתשתמש בWH או כל צ'יט אחר תצא כמובן מהטורניר.
    בשביל להרשם נא להשאיר את שמות השחקנים שישתתפו בטורניר ואמצעי קשר זמין ליצירת קשר עם הלידר של הקבוצה מסנג'ר או xfire.

קבוצות שיש שחקן או כמה שחקנים שהם שומרי שבת נא להודיע ננסה להתחשב . וגם קבוצות שמעדיפות לשחק בשבת בבוקר נא להודיע כי רובנו חוזרים בסטלה אחרי יום שישי
    אם יהיו מספיק שחקנים רציניים ויהיה טורניר רציני ואיכותי נעשה עוד מלא טורנירים בשמחה בשביל לקדם את הקהילה ... ונכניס גם פרומוד וS D .
    נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 26/06/09 ב 16:28

ofek4490 ofek4490 מנותק טירון
    שם פרטי
    אופק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    KrivedkA
    כל מילה בסלע יש מלא ציטרים זה פשוט נורא כל הכבוד על היוזמה אני לא יודע אם אני יצליח להרכיב קבוצה כי אני חדש אבל אני ינסה
    אני ממליץ שתקרא את דביו של דנידין: http://www.szf.co.il/f293/t96118/ ותראה איך תוכל לקדם את הקהילה באמת

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני חבריי לקלאן , וקהילת הסבוטג' ( למרות שמלא אנשים איכותיים עזבו בגלל שכבר אין להם כוח להתמודד עם כל הצ'יטרים) מנסים וננסה להפוך את קהילת הCOD4 רצינית, איכותית והכי חשוב שיהיה כייף לשחק בה .
    עד עכשיו כל מה שעיניין אותי זה לשחק במשחק עצמו, לא הייתי רשום בפורום ואהבתי את זה .
    עכשיו בגלל כל הצ'יטרים צריך שכמה אנשים רציניים יקחו את הדברים לידיים שלהם בשביל שהקהילה לא תעלם. גם לדעתי חשוב מאוד להרחיב את הקהילה . אם אנשים חדשים יתחברו ויראו שיש מלא WH הם לא ירצו לשחק וזה מה שקורה , אני מקווה שהמצב הפיך.
    עכשיו בוזום כפרה עלייך אל תכתוב לי ספאם בנושא בבקשה . חשבתי שהסברתי את עצמי טוב מאוד הטורניר יהיה במתכונת סבוטג' רגיל בגללך אני לא אשנה את זה (הסברתי טוב מאוד גם את שיקוליי).
    כמו שרשמתי בעתיד נעשה גם פרומוד אבל לאט לאט .
    עוד פעם אני מבקש אנשים אם אתם לא רוצים אל תגיבו זכותכם . אבל אל תרשמו הודעות טיפשיות ולא רלבנטיות.
    נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 26/06/09 ב 13:35

!Go_laN !Go_laN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KrivedkA צפה בהודעה
    בשביל להרשם נא להשאיר את שמות השחקנים שישתתפו בטורניר ואמצעי קשר זמין ליצירת קשר עם הלידר של הקבוצה מסנג'ר או פיירפוקס.
    הפיירפוקס שלי זה זה 3.0.11 עם Aero Fox ורוב הPLUGINS הרגילים.. אתה כבר תיצור איתי קשר? ^_^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הקיצור אחי אני זה Apes|GTShockeR ידידך לסאבו D: .. אם יהיה רציני ויתחילו להרשם קבוצות אנחנו בפנים אחי..
    Animor שותף לאירגון? אם לא, כדאי שתצרפו אותו.. הוא כבר אירגן טורניר סאבו אחד מצויין.. ויכול לעזור לכם בהרבה דברים.

אה ואני ינסה לעורר קצת עניין בחברים מהפרומוד להרשם..
    נערך בפעם האחרונה על ידי !Go_laN : 26/06/09 ב 14:10

Goniz Goniz מנותק ─╤╦┌
    קיבל לייק
    0 פעמים
    גולן זה בsabotageית..
    הם קוראים לXFIRE פיירפוקס חחח

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ^GoLaN :p^ צפה בהודעה
    Animor שותף לאירגון? אם לא, כדאי שתצרפו אותו.. הוא כבר אירגן טורניר סאבו אחד מצויין.. ויכול לעזור לכם בהרבה דברים.
    אה ואני ינסה לעורר קצת עניין בחברים מהפרומוד להרשם..
    אנימור נעלם לאנשהו אני לא מוצא אותו גם שמעתי שאין לו כוח פשוט בגלל כל מה שקורה בשבועיים האחרונים אל תדאג יש לנו מספיק אנשים מנוסים בשביל זה
    אני מקווה אבל שאנימור ואינקה ירשמו גם לטורניר לפחות ...

ציטוט במקור פורסם על ידי GoNi צפה בהודעה
    גולן זה בsabotageית..
    הם קוראים לXFIRE פיירפוקס חחח
    חחחח קרעתי את עצמי גם ... שמע הנושא נכתב בשעות קצת מאוחרות והייתי קצת בסטלה אז מצטער אם יש טעויות
    גולן יכול להעיד שאני רציני ולא איזה מפגר שמשתמש בפיירפוקס כXFIRE
    ואם יש לך בעיה עם סאבוטג' אמרתי שנעשה גם תחרויות של S&D אחרי זה אני רוצה לעורר את העיניין קודם בקהילה שלנו של הסבוטג' .
    וגם מלא אנשים מעדיפים סבוטג'.

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Gong צפה בהודעה
    חלילה אני לא מתלונן, אבל אם כל הקבוצות מהסאבו יעופו בסיבוב הראשון אז הם גם לא יהנו מהטורניר.
    אנחנו עברנו סיבוב ראשון בטורניר שעבר ככה שהספקנו להינות בכל מקרה.

זאת הייתה סתם נקודה למחשבה, יש המון שחקני פאבליק פשוט הם לא מרכיבים קבוצות וזו הבעיה.....
    אתה צודק אחי , לנו נתנו סיבוב ראשון את TMNT אז אנחנו גם בכלל לא נהננו ולא ידענו מי הם בכלל ... אבל לא נורא זה קורה .
    אני אנסה לסדר ככה שהקבוצות החדשות יותר לא ישחקו עם הקבוצות הכי חזקות אני אסדר את הקבוצות לפי דירוג שאני יעשה והכי חזקים ישחקו נגד האמצעיים וכך הלאה . שיהיה צודק יותר .
    אני מקווה שיהיו הרבה קבוצות בשביל שלא יהיו הבדלים גדולים בין הרמות של הקלאנים .
    והקבוצות החלשות יהנו גם .

קיבל לייק
    6 פעמים
    כן אה.. גם אני גדלתי בSABOTAGE TDM NOMODE.. עוד מימי FXP.. בגלל זה אני משחק בשניהם..
    אבל יש משו מטורף בSABOTAGE שאין בפרומוד, לא מוסבר מה בדיוק.. אבל זה עושה תהבדל!
    נערך בפעם האחרונה על ידי !Go_laN : 26/06/09 ב 17:49

animor animor מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    קריודקה,

כל הכבוד על היוזמה! אני מקווה שאכן תצליחו לארגן טורניר מוצלח ומהנה בשרת שלכם. משמח אותי לראות איך הפכתם לקלאן רציני, שכרתם שרת ועכשיו אתם גם פועלים לקידום הקהילה.
    אני עדיין כאן, לא נעלמתי. אני משחק הרבה פחות לאחרונה בגלל שעניין הצ'יטרים הרבים קצת המאיס עליי את המשחק ועוד לא הצלחתי למצוא פיתרון אמיתי לבעיה (נראה ש-PB פשוט זנחו את קוד4 ומתעלמים מהפניות שלי).
    זו גם הסיבה, אגב, שדחיתי לעת עתה את תוכניותיי שלי לארגון טורניר קיץ בסאבוטג'.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
    נערך בפעם האחרונה על ידי animor : 26/06/09 ב 22:07

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אנימור אני מודע לזה ! כמו שאמרתי .
    לדעתי אם נפעל ביחד נוכל להציל את המצב אולי אפילו אם תוכל לעזור קצת עם הידע שלך רק . נוכל ביחד לעזור לקהילה ולגרום לצ'יטרים לפרוש ולהראות שקהילת הסבוטג' באמת השתפרה ממש בזמן האחרון בלי קשר לצ'יטרים!
    כמו שאמרתי לדני אני מקווה שאתם תשתתפו בטורניר ! אתם אחת קבוצות הסבוטג' הטובות וחבל שהפסקתם לשחק בגלל משהו כזה!
    דרך אגב אתה תמיד יכול ליצור איתי קשר במסנג'ר [email protected]

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    גולן דרך אגב תודה על העזרה אחי ! אני מקווה שתצליח להביא קבוצות מהפרומוד ומקלאן בייס !
    שתהיה תחרות איכותית !
    בנתיים מהסבוטג' הצלחתי לארגן לפחות 6 קבוצות שאני אפרסם את שמותיהם בסוף שבוע הבא כשאני אחזור מהצבא ! ( שבוע אחרון שלי בצבא )
    אני מקווה להגיע לפחות ל16 קבוצות בשביל שיהיה טורניר איכותיתי ובשביל שנמשיך עם זה כל חודש בשביל לקדם את הקהילה הישראלית . ( אני מקווה שאנשים מבינים עד כמה חשוב והכרחי זה לקהילה הישראלית)
    תוסיף אותי במסן גם אם אתה רוצה גולן

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    עוד שני דברים שחשבתי עליהם :
    1. מה הRESPAWN TIME שאתם חושבים לנכון שיהיה 5 או 7 שניות ? או אולי יותר אפילו .
    2. אחרי חשיבה בנוגע למה שגונג אמר יש לי רעיון של לעשות שאחרי הסיבוב הראשון יפתחו שני בתים . הבית של הקבוצות המפסידות והבית של המנצחות . ככה השחקנים החלשים יוכלו להמשיך לשחק ולהתאמן . לא חייב לעשות את הטורניר בשיטת KNOCKOUT ,הבית הראשון אבל נראה לי ימשיך להיות בשיטה הזו כי אלו הקבוצות החזקות.

קיבל לייק
    6 פעמים
    7 שניות אולי אפילו יותר..
    כי תראה ברגע שזה מגיע לקבוצות החזקות בשביל שחקן אחד להחזיק 7 שניות תBOMB SITE כדי שהאחרים יקבלו SPAWN זה כלום..
    ברור שזה תלוי בקבוצה אבל עדיין.. למשל תראה כשAPES שיחקו נגד TMNT הצלחנו להרוג אותם.. הם לא סופרמן אחד אחד..
    אבל הקטע שכל פעם שלקחנו 2-3 אז כשאתה מוריד את השלישי הראשון שהרגת כבר חוזר אליך..
    אין אחי זה נורא קשה 7 שניות, 5 שניות זה בכלל מטורף..

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כן אני יודע אני ישים 7 שניות .
    נראה איך זה ילך לדעתי כמו שאתה אמרת עדיף אפילו יותר אני אנסה לעשות כמה משחקים של 10 שניות נגד קבוצות, נראה איך זה ילך אם זה ילך טוב אני אשנה .

הסמל האישי של shaico
    shaico shaico מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    INCA מתגייסים מחדש... מחכים לתשובה סופית של החבורה לא שחקנו כבר מעל שבועיים.

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אללא בלאגן אינקה תחזירו לי תשובה לגבי השחקנים שישתתפו !
    שבוע הבא אני לא פה אני חוזר רק יום חמישי אז אם אני לא עונה זה בגלל זה .
    סוף שבוע הבא אני מקווה להתחיל לפרסם רשימה התחלתית של הקבוצות לפחות שישה קבוצות כבר יש !
    אני מקווה שקהילת הפורומוד תגייס קבוצות היום שיחקתי אצלכם ובאמת יש רמה גבוהה חבל שהייתי בסטלה מאתמול

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    kslamz

bugy
    jojozOr
    matan
    ohad
    1 more, will be updated soon

Angerfist Angerfist מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    lookin for team

שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    עד עכשיו נרשמו 7 קבוצות רובם מהקהילה של הסבוטג' .
    לפחות עוד 2 קבוצות יהיו מהקהילה של הסבוטג' .
    אני רושם את הקבוצות לפי דירוג , כמו שאמרתי הקבוצה הראשונה משחקת נגד הקבוצה האמצעית וכך הלאה .
    להל"ן הקבוצות (שבוע הבא אני אפרסם רשימת שחקנים התחלתית בשבוע האחרון שלפני הטורניר זה עוד ישתנה כנראה .
    1.Kslamz
    2.$U
    3.APES
    4.ZAM
    5.SkyRiders
    6.jfs
    7.COD4

8.RAGG
    9. 7o'S
    נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 30/06/09 ב 21:33

הסמל האישי של Fugitive
    Fugitive Fugitive מנותק Village leader