ברוך שפתרנו.
ברוך שפתרנו.
זה מה שאמרו לי בבר מצווה :|
ברוך שפטרנו מעונשו של זה
כמה ששנאתי את ארטידי, על כל הקטעים המטומטמים שלהם והנסיון להשיג טכני (ראה ערך טיקו-טכני), תמיד עצוב לראות קלאן גדול מתפרק, עכשיו באמת יש בקושי קלאנים ברמה בארץ, וזה חבל. ולכל אלה שעכשיו נשארו בלי קלאן, תצטרפו לקלאנים חלשים יותר( לא איבו,טיאיטי,ג'יאמ) כדי שתהיה יותר תחרותיות או שפשוט תפתחו כרגיל עוד קלאן שיתפרק אחרי שבוע. טוב חאלס לחפור...
>>>>>>היה טוב וטוב שהיה<<<<<<
OMG THE RTD DOWN
חבל אבל לא נוראה אוליי..
בידיוק מה שבאתי לרשום הוציא לי את המילים מהלשון :}Originally posted by MaNG0@Aug 9 2005, 11:42 PM
כמה ששנאתי את ארטידי, על כל הקטעים המטומטמים שלהם והנסיון להשיג טכני (ראה ערך טיקו-טכני), תמיד עצוב לראות קלאן גדול מתפרק, עכשיו באמת יש בקושי קלאנים ברמה בארץ, וזה חבל. ולכל אלה שעכשיו נשארו בלי קלאן, תצטרפו לקלאנים חלשים יותר( לא איבו,טיאיטי,ג'יאמ) כדי שתהיה יותר תחרותיות או שפשוט תפתחו כרגיל עוד קלאן שיתפרק אחרי שבוע. טוב חאלס לחפור...
OMG THE RTD DOWN
בקושי שיש לנו קלאנים נורמלים ורציניים והם עוד מתפרקים![]()
עוד מעט נתחיל להכניס בוטים ונעשה קלאן וור נגדם מרוב שאין קלאנים רציניים
קיצר לא מתאים אבל לא מתאים בכלללללל וככה לא בונים חומה .
מה הקשר?בירה נשר :blablabla:
בידיוק מה שבאתי לרשום הוציא לי את המילים מהלשון :}Originally posted by hezi`+Aug 10 2005, 01:50 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hezi` @ Aug 10 2005, 01:50 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MaNG0@Aug 9 2005, 11:42 PM
OMG THE RTD DOWN
בקושי שיש לנו קלאנים נורמלים ורציניים והם עוד מתפרקים![]()
עוד מעט נתחיל להכניס בוטים ונעשה קלאן וור נגדם מרוב שאין קלאנים רציניים
קיצר לא מתאים אבל לא מתאים בכלללללל וככה לא בונים חומה .
מה הקשר?בירה נשר :blablabla: [/b][/quote]
וואלה חזי אתה חלש ברמות אחי
OMG THE WEAKKKKKKKKK
ואללה חבל היה קלאן בן זונה!
ניסיתי להצחיק , לא הלך , עשיתי את הפדיחה שלי יאללה יום טוב![]()
בקלאן בייס יש דבר שנקרא השאלת שחקנים כדאי לנסות להשתמש בזה...
טוב יאללה אנשים גולשים פה סגרו ת'נושא
אר טי די הלכו
Gm
דור ההמשך..![]()
נסכם ככה..
ארטידי נסגרו אין יותר על מה לדבר, אני הכי סוס, גם שהם היו פעילים ואני לא שיחקתי איתם הם היו נאבס
בזכותי הם יכלו לקרוא לעצמם קלאן
תיקו רוסי כי שם המשפחה שלו מסתיים ב"סקי"
אביב נוב
זהו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by DareDevil@Aug 10 2005, 12:20 AM
נסכם ככה..
ארטידי נסגרו אין יותר על מה לדבר, אני הכי סוס, גם שהם היו פעילים ואני לא שיחקתי איתם הם היו נאבס
בזכותי הם יכלו לקרוא לעצמם קלאן
תיקו רוסי כי שם המשפחה שלו מסתיים ב"סקי"
אביב נוב
זהו.
יאללה מפיק מפיק..
סגרו את הנושא הזה.
מה לזגור יה טמבל, תן לאנשים לדבר, אין פה קללות אין פה ירידות אז אין סיבה לסגור
אבל זאת סיבה להביא לשחק באן מ evo server![]()
טיקולסקי תענה באייסיקיו יא קקה
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOriginally posted by tiko@Aug 10 2005, 02:27 AM
מה לזגור יה טמבל, תן לאנשים לדבר, אין פה קללות אין פה ירידות אז אין סיבה לסגור
אבל זאת סיבה להביא לשחק באן מ evo server![]()
:כן: :כן: :כן: :כן: :כן: :כן: :כן: :כן: :כן:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחOriginally posted by myth@Aug 10 2005, 01:28 AM
ברוך שפתרנו.
חזק חזק![]()
:שבור: :שבור:
סליחה שאני מגיב ככה אבל יש![]()
למה אתם שונאים כל כך את rTd?
עשו מלא קטעים מסריחים, אני זוכר לפחות 3 קלאן וורים שהם קבעו איתנו ואז ביטלו או שהיו אומרים שאין להם שחקנים ועושים אחרי דקה עם קלאן אחר משחק מלא קטעים כאלו.
אמא גיא אוהבת לנשנש שקדי מרק בלי מרק........