במקור פורסם על ידי
Tamin
תשמעו, תגובה אחרונה שלי באשכול הזה, אני יגיד משהו, מזכיר לי תחברה ב ET
קיצר מה אני בא להגיד.. יש ים ים אנשים שהורסים יםם, בסוף אתם יודעים מה קורה, כולם מתפזרים, ונשארים רק, ההתחלתיים..
בסוף תראו, לא תנהלו תקהילה כמו שצריך, תשארו במירק עוד פחות ממה שיש עכשיו. אין אין גיבוש בין ישראלים שונים וזה מבעסס
תראו תמניאק הזה הוריד לקלאן שלי את הספייס בטי אס של חבר שלו, זה מראה על לא יודע, ממש נבלה הבנאדם, לא יכול לעזור ל"חברים" כאילו
כן "חברים", תספור כמה אנשים יש פה, איזה פחות ממאה ככה. יש קהילות בחול מנהלות אלפי אנשים. אתם לא מסתדרים עם איזו מאיה מסכנה ככה.
תתחילו להעיף על מנת להוסיף, נמאס כבר עם כל הניבולי פה ו הלכלוכים, באלוהים באתי לפרוש, כי בינינו אני לא מאמין שמישהו! במצב שיש היום יכול בכלל להגיע לרמות גבוהות! במשחק כן? אחר כך מתפלאים למה המקצוענים "מרוחקים".. למה הם יודעים להתלכלך עם ילדודס מביא מזל רע וסתם.
אני מאמין באלוהים חזק! וסתם שתדעו המשחק הזה זה ספורט, עכשיו.. ספורט, ספורט בכלל היוונים המציאו את הדבר הזה שקוראים לו ספורט(כדי שיהודים לא יתפללו) אנחנו היהודים בכלל צריכים להתפלל, להיות אור לגויים, לשמור מצוות, אבל זה די רחוק.. עד שאני אהיה סלב ויחזיר תעם יקח זמן (אני מאמין שאני המשיח)
קיצר מה באתי להגיד, אני לא אפרוש למה באמת יש לי בקלאן חבורה של ילדים נהדרים,מצחיקים אחד אחד וגברים! וכל מי שצוחק עלינו, אנחנו בדרך למעלה, ולא למטה כמו הנבלות שאני לא יזכיר את שמם. ובכלל אני מציע מאוד ובלי פסיכולוגיות עכשיו, שלא תרדו איתי לפסים אישיים, למה אני אחד המכורעים בארץ..
עכשיו סיכום:
אפילו שאלוהים לא רוצה שנשחק במשחקים כל היום, ואנחנו כביכול העם המובחר ולא מצליחים להגיע לרמות ה"מעל" גבוהות. אני מציע שכווולנו נתגבש, נתאזר, נתחזק, נתחבר. ונעזור אחד לשני כאן. אם זה משאבים אם זה טיפים, אדיבות לנובים וכד' למה אין זמן! אין זמן לכלום! אתמול אתה בן 14 מחר אתה בן 20 אתמול שיחקת משחקי וידאו מחר לא תשחק תהיה גולנצ'יק (אבל תתגעגע למשחק) וגם כדור הארץ גוסס, עוד כמה שנים מלחמה גרעינית, ואחרי זה הגאולה שתבוא בעזרת השם. כל מה שאני מדבר אמת! בלי שוווום קשר למשחקי וידאו, תהיו בני אדם אני מבקש ממכם, בבקשה תרגיעו עם קללות, זה הכל. ולא להיות גייז לעשות דווקא.. האא הנה דוקקא עשיתי לך, האאא, אין יותר גיי מזה, ממש התנהגות של בחורה. רק שתדעו כל קללה שנשמעת הורסת ים דברים בעולם כולו, תאמינו בגלובליות, בטוטליות במושלם בטוב. כי זה הכל קשור, אתה מפליץ פה, מישהו בסין מריח. הבנתם? אם לא היו דתיים, כבר מזמן היו הורסים את המדינה החילונית הזאת, אבל שוב, יש מוצא להכל! "דרך ארץ קדמה לתורה" אז שוב פעם אני מתחנן מתחנן לפני שאני מתחיל לדקור, תהיו בני אדם תרגיעו עם קללות ודווקות. תחשבו על דובי הקוטב לא חבל עליהם? הם מתייים :,(