חמוד אש שי !!!!!!!
נראה מדהים
הוא יכול להסתובב חופשי?
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
בן כמה הוא?
פעם היה לי ארה ענקית בת איזה 5
זה תוכי שלא ראה אף פעם את ההורים שלו מאז שהוא בקע המגדל שזה חבר שלי היה מאכיל אותו עם "מזרק"...
אז הוא רגיל לידיים ובני אדם, בנתיים הוא עם הכנפיים שלו ועף בבית כמה שהוא רוצה למרות שכל פעם איזה מישהו פותח בטעות את הדלת הוא לא בורח ממנה
הוא התרגל לחלל אבל ברור שאם במקרה הוא יבדוק מה יש מעבר הוא לא יחזור כי זה בטבע שלהם.
רשמתי שהוא בן 3 חודשים עדיין לא ברור אם זה זכר או נקבה.
ווי איזה חמוד אחי! מתוק!!
זה נקבה לזכרים יש אף חום
אי אפשר עדיין לדעת הוא רק בן 3 חודשים
כשהוא יהיה בן חצי שנה בערך יהיה לו צבע ברור על המקור ואז נוכל לדעת.
איזה יפה ומתוק הוא חחחחחחח
וואי באמת חמוד D:
לא חמוד,מכוער....
איזה מתוק =]
איזה חמודה או חמוד לא יודע !!
חמוד אש [=
נחמד אחי
תארגן לו בת/ן זוג זה חשוב להם, תן לו עוד קצת לגדול שתדע אם זה זכר או נקבה ותארגן לו דייט....פרגן לו אחי...
אני בכמומך הייתי קונה קוקטייל כי לתוכונים יש מלא מחלות
עם יש לך שאלות או משהו שאתה לא מבין אתה יכול לפנות אלי אני מבין בתוכים ואני עכשיו עובד על מדריך אבל עם אתה צריך איזה שאלה אני כאן