אוקי הנה התשובות של כל הטפסים שלכם, נתחיל עם ה LCN
LCN :
Yamoto_Diaz - בסה"כ היו לו 5 טעויות זה אומר הוא קיבל 75 ככה.., הגשת לי עוד טופס, אני לא יכול להתייחס לזה ! אמרתי שאפשר רק טופס אחד.
אתה משנה לי כל פעם פאקשן, תיהיה החלטי כבר !
Rodrigo_Diaz - בסה"כ לא היו לא טעויות חוץ משגיאה קטנה שהוא סידר הוא קיבל 99 כזה..
Charlie_Mancini - פשיי לבן אדם הזה מגיע פרס של הארפי הכי טוב בארץ, אין לי מילים, אבל הוא לא משחק כאן נראה לי, הוא משחק בשרת חו"ל
Jacky_Moreno - בסה"כ היו לו 3 טעויות הוא קיבל 85 ככה, בכל מקרה אתה נשאר בגרוב יא שמן
David_Alperon - בסה"כ היו לו 2 טעיות הוא קיבל 90 ככה
Los Santos Police Deperment :
כל מי שהגיש, מיליון שגיאות כתיב ולא קריא, אין לי מה לרשום, אתם מוזמנים להגיש טפסים ללידר משטרה
Or_Fandina - בסה"כ היו לו 2 טעויות, אני חייב לציין שהרמת RP שלך מאוד עלתה, אני ידבר איתך במסן
אני רוצה לראות מה תעשה במצבים בתור אחרי המשטרה, בתוך המשחק.
Yoni_Abergil - בסה"כ היו לו 4 טעויות, יצא שקיבלת 80, רוב הסיכויים שלא תתקבל, מצטער
Robin_Alperon - בסה"כ היתה לך טעות אחת, יצא שקיבלת 95, לצערי אתה לא כל כך פעיל בשרת זה יפחית לך את הסיכוי...
Yakir_Biton - לא הייתה טעות אחת, תאשר אותי במסן אני צריך לדבר איתך, בקשר לזה שאתה לא פעיל זה יפחית לך את הסיכויים
כי אנחנו צריכים לידר משטרה פעיל, זאת אומרת ביום, כמה שעות אתה תשחק ?
Hitman :
Marcos_Frnendo - גם אתה, יודע RP אני מקווה שתממש את זה IC ואני יראה שאתה משחק כמו שצריך, לא היו לך טעויות דבר איתי במסן
FBI :
Guy_Klein - קראתי את הטופס שלך כבר ב5 השאלות הראשונות יש לך 2 טעויות, תערוך ושלח שוב
Ryen_Mcayne - בסה"כ היה לך טעות אחת ממש שטותית אמרתי לך מה היא באיממיל, שלחתי לך אימייל חזרה ובה מה הטעות קיבלת 95
Balls (הסגולים)
אישית אני אוהב תגאנג הזה...
Orel_Abergil - רק טעות אחת אחי, 95 קיבלת, רוב הסיכויים אתה מתקבל.
כל מי שמועניין גם הוא להגיש טופס, פשוט לשלוח לי לאימייל ואני יערוך כאן את התשובות

הירשם כדי להגיב לנושא