במקור פורסם על ידי
BurnOut
יש לך כזה מזל שאני מרחם עליך שלא תקבל השעיה, היתי מביא לך אזהרה, אבל בשביל שלא תקבל השעייה נוותר
ואם אתה שואל למה, בגלל שאתה מקלל.
בקשר לנושא, אין לי מה להגיד מוזר שרק DIAZ מתלוננים עלי... בכל מקרה, אתם צריכים ללמוד RP ודחוף, ורק בשביל שתדעו מה הטעות שלכם
אני יגיד לכם למה, אני לא מאמין שאני מסביר לכם למה בכלל...
אוקי אז ככה, אתמול באתם הרגתם איזה 5 אנשים מהגרוב נכון ? ה' יודע איך ידעתם על המיקום שלנו ואיך ידעתם על הגרוב בכלל.
סבבה, שאלתי מאיפה אתם יודעים, אמרתם " אנחנו במלחמה "
אוקי מלחמה, אנחנו לא יודעים על המיקום שלכם ואתם לא שלנו אמרתם, עד כאן נכון ? יופי
עכשיו, באתם באלחמברה שוב יריתם בנו, הגרוב ירו בכם בחזרה, זה היה DM מטטורף משני הצדדים, לא קיבלתם כלא כי היתי עסוק בלתת באנים לציטרים.
לאחר מכן, אחרי שידענו על הרכבים שלכם, על איך אתם נראים, חיפשנו אותכם בעיר, עברנו ליד בית גדול, במקרה זה הבית שלכם ראינו אחד ממכם, ירינו בו
וברחנו, עקבתם אחרינו ולפי התמונה אפשר לראות לאן הגענו, חטפנו את לאנס הזה, ואז הוא התנתק בשביל שלא נשדוד אותו. אגב, הוא ירד מלידר LCN.
וכמו שאמרתי, זה שעברנו ליד הבית שלכם זה לא MG, ואני יגיד למה, חיפשנו בעיר, מצאנו בית גדול וזה, חשבנו לעצמנו מעניין מה הולך שם הלכנו לשם, ראינו אותכם, את המראה האיטלקי, והרכב שהייתם איתו, ירינו.
מה יש לכם להגיד על זה ?
פאקינג תלמדו לשחק RP, אגב הלידר של ה LCN, אם ה DM שלכם ימשיך עד מחר, אתה עף על טיל