מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אשכול: לכל האנשים שיש להם תלונות על הוואגוס

IDAN6H IDAN6H מנותק טירון
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים

לכל האנשים שיש להם תלונות על הוואגוס

תקשיבו חלק גדול מה נונ ארפי זה שאני לא נמצא עם יש לכם תלונה תגידו לי ואני יטפל בהם

עכשיו נגיד LCN RK DM אל תשקרו כי גם אתם ככה וגם חלק ציטרים שמתקנים רכבים בעמצה

וגם שתאם רואים אותנו אתם יורים עלינו גם זה RK

עכשיו משטרה בא אלינו סתם ככה למקום הורגים תאנשים שלי וכל שוטר שוראה אתנו סתם ככה רודף אחרינו
    ועם אנחנו עושים נונ תגידו לי מי ותשלחו לי PM אני ידבר אתים /יעיף אותם

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אם אתה קורא ל-V PARK צ'יטים אז סבבה

ובקשר ל-RK אתם באים אלינו הביתה אנחנו הורגים אותכם אז הבנו שאתם במלחמה איתנו כל צהוב שאנחנו רואים יורה בנו אז אנחנו יורים בחזרה מחוררים אותו והוא לא עושה קראק מה אתה רוצה שנעשה ? אני יראה משהו מכוון עלי נשק מה אני יעשה יעמוד ויאונן ?

Tony_Corleone Tony_Corleone מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב אני הייתי בLCN... תאמת הVAGOS לא משחקים RP הכי הכי טוב... אבל גם ה-LCN אנחנו במועדון הוואגוס כולה ניכנסו והוציאו עליהם נשקים... מה לאנשים אחרים אסור להינות מהמועדון? חאלס.... הראל ועידן אני מוכן לעשות מבחן RP לכל אחד מהגאנג שלכם אם אתם רוצים בצורה ממש ממש רציניצ ואני יגיד לכם מי טוב ומי לא. אם אתם רוצים אין לי בעיה.

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tony_Corleone צפה בהודעה
    טוב אני הייתי בLCN... תאמת הVAGOS לא משחקים RP הכי הכי טוב... אבל גם ה-LCN אנחנו במועדון הוואגוס כולה ניכנסו והוציאו עליהם נשקים... מה לאנשים אחרים אסור להינות מהמועדון? חאלס.... הראל ועידן אני מוכן לעשות מבחן RP לכל אחד מהגאנג שלכם אם אתם רוצים בצורה ממש ממש רציניצ ואני יגיד לכם מי טוב ומי לא. אם אתם רוצים אין לי בעיה.

אני בעד שתעשה להם מי יודע טוב RP אם לא אתה

אני יגיד גם להראל אבל תכנס אתה לא נכנס
    וזה הגאנג של הראל ואני העוזר שלו

שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי TaM1R צפה בהודעה
    אם אתה קורא ל-V PARK צ'יטים אז סבבה

ובקשר ל-RK אתם באים אלינו הביתה אנחנו הורגים אותכם אז הבנו שאתם במלחמה איתנו כל צהוב שאנחנו רואים יורה בנו אז אנחנו יורים בחזרה מחוררים אותו והוא לא עושה קראק מה אתה רוצה שנעשה ? אני יראה משהו מכוון עלי נשק מה אני יעשה יעמוד ויאונן ?
    עם ה RK זה לא RK כי אנחנו כבר ירבים אז אנחנו לא עושים RK וגם אתם לא פשוט עם אחנו ירבים אננו שונאים זה את זה וזהו

ולגבי ה V PARK אז יש מצב זה לא היה צ'יט אבל זה ניצול באגים אחי שזה גם נונ וגם אתם לא עושים קראק אז למה שאני יעצור יעשה קראק שתהרוג אותי או משהו ואתה לא תעשה?

וטרוי צודק מה אסור להכינס למעדון ישר באנו תדקרו אותנו לפני שהיינו כל כך יריבם

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    1. בקטע עם המועדון לא הייתי אז אני לא יודע מה היה

2. אנחנו לא עושים קראק כי אתה לא פוגעים בנו עוד אנחנו צ'יטרים אתם באים אלינו עושים DB עם גודמוד

הסמל האישי של HaReLLL
    HaReLLL HaReLLL מנותק אדמין בשרת RolePlay
    שם פרטי
    הראל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחחחחח אתה אחד הטמבלים אנחנו עוד RK אנחנו אפילו לא ברחוב שלכם אתם כול שנייה ניכנסים לנו לרחוב כאילו זה לא יודע מה זה רחוב ציבורי אתם עושים MG חופשי לעמים ניכנסים לבית גם חופשי אתם נובים אחושרמוטה ואנחנו לא ציטרים אתם ציטרים אתם באים אם אופנוע 5 אנשים מרססים עליכם אפילו פנצר לא היה לכם אז על תחושו הכי טובים בעיר אתם טובים ביגלל הציטים לא ביגלל משהו אחר ואני לא רוצה לתת לכם כלא כי אתם אומרים שזה AP אז שתקו ודיי ואת הדבר הזה אתה צריך לעשות בפורום תלונות מתן לינעול
    נערך בפעם האחרונה על ידי HaReLLL : 05/09/09 ב 16:17

שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי HaReLLL צפה בהודעה
    חחחחחחחחח אתה אחד הטמבלים אנחנו עוד RK אנחנו אפילו לא ברחוב שלכם אתם כול שנייה ניכנסים לנו לרחוב כאילו זה לא יודע מה זה רחוב ציבורי אתם עושים MG חופשי לעמים ניכנסים לבית גם חופשי אתם נובים אחושרמוטה ואנחנו לא ציטרים אתם ציטרים אתם באים אם אופנוע 5 אנשים מרססים עליכם אפילו פנצר לא היה לכם אז על תחושו הכי טובים בעיר אתם טובים ביגלל הציטים לא ביגלל משהו אחר ואני לא רוצה לתת לכם כלא כי אתם אומרים שזה AP אז שתקו ודיי ואת הדבר הזה אתה צריך לעשות בפורום תלונות מתן לינעול

אחי RK אתם כן וזה נכון תגיד תאמת אבל מה שאמרת אנחנו כן בשכונה שלנו ועם הם ניכנסו לכם לבית אני יטפל בזה יש לך שמות עישיתי סינונים העפתי כבר כמה?

נושאים דומים

1. {פיתרון} לכל אלה שיש להם cod 4 ברוסית!!
    על ידי eldan20007 בפורום Call of Duty
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05/11/08, 19:05
  2. לכל אלה שיש להם yes
    על ידי sLiz_One בפורום מה שבראש
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18/08/08, 04:32
eXTReMe Tracker