פרשנו
פרשנו
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 30/09/09 ב 21:43
טובב אתה אחי קטלני לאללה יופי של השקעה
זה סוס לא צריכים לאשר לך אתה פשוט נכנס ויש לך את זה.
אני ממליץ לך שתקנה בית ותתן לכל הגאנג שך להשכיר ככה בלי שום אפליקישן ושטויות
חזק אחי בהצלחה !
כל הכבוד גבר!!! אבל יש בעיה קטנה כל מאפיה או גאנג זה מותח תמוד יותר. יש תאסטקס ותאאווגוס מה דעתך שתיקח אותם?
עריכה: אחי זה אפחד לא יצתרף עם RP רק IC. תאמין לי יהיה קשה זה לא כמו בLSRP....
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 13/09/09 ב 15:05
פעם בוקרלאון זה היה ככה... אבל היה הרבה MG כל דפוק היה בא אומר אני רוצה להיצתרף למאפיה... תיראה אחי בקשר לדברים המקוריים זה יהיה קשה... אתה אין לנו שרת עכשיו ועוד הרבה יהיה להוסיף למוד של מתן... תיתחשב... אתה יודע פעם שהיה לנו את קורלאון זה היה וואגוס רק בעזרת אדמין שינינו סקינים. בהצלחה!
פיי איזה השקעה, שמע אחי יש יותר מדי גאנגים, אז נראה לי שאני וטל נמחוק את הוואגוס, הסגולים, והאדומים ונשאיר מקום ל 3 גאנגים
מקוריים שלכם, אני ידבר עם זה על גל ונראה מה הוא חושב, כי כרגע אם הוא נותן תשובה חיובית, אני פשוט משנה כמה רכבים, XYZ וזה מושלם
רק אני יצטרך לדבר איתכם על אינטריור משלכם, זאת אומרת כמו שלLCN יש בית משלהם, כנ"ל לכם יהיה, המוד יהיה יותר מסובך וקשה להשגת נשק, וכסף בכלל.
לא כזה דחוף לנו להפוך לרשמיים, דיברתי עם מתן והוא אחלה בחור הוא ינסה לעזור בקשר למכוניות הוא אמר.
ומתן, סבבה אחי, תודה..
ואני כבר אעשה הכול בדרך RP, דיברתי איתך כבר על השוד בנק, אני אשיג ת'כסף מהשוד בנק, נעשה משו רציני.. אני יקנה עם הכסף בית ומכוניות, ככה הכי כיף.
ואתה כבר יודע בוודאות מתי השרת יחזור? :S
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 13/09/09 ב 15:21
אחי אהבתי את הסיפור אבל לא הבנתי מה קשור בסוף התמונה (הפרחים) לעסקים?![]()
חולה על העיצוב שוב בהצלחה!
כל הכבוד אחלה עיצוב, אבל לדעתי יהיה מה זה קשה למצוא אותך ובכלל לדעת שאתה כנופיה IC.
ברגע שאני ידע IC על הכנופיה אני ינסה להצתרף נשמע כנופיה ברמה לא כמו האחרות שהיו פה
פשש אחי איזה השקעה, יפה מאוד. נראה כאילו ישבת על זה כמה ימים טובים
אני מתן וגל (נראה לי) נראה איזה פאקשנים יציעו פה אנשים ונבחר ת'הכי טובים...
יפה אחי אחלה השקעה שיהיה בהצלחה.
תתפלל שישימו אותך במוד של מתן וטל
תתפלל?
99% שהוא מקבל, תראה איזה השקעה הוא עשה פה (אם הוא RP כמו שנראה לי)
אה כן... אולי תשים חוקי Ooc?
אם זה וזה תסומן אהבתי
אחי קורע ולא מובן
אם אתה מדבר אם מסומן תסומן גם אתה,
נראה לכם שהוא יגיד שהוא דיבר אם המסומן?