אוקיי, אחרי כמה דיונים שהיו פה בקשר לארון נשק, ובכללי לכל הרעיונות שבמוד, אני רוצה לפתוח פה דיון
על כל מה שהולך להשתנות, ולשמוע את דעתכם על כך.
1. אז נתחיל מהארון נשקים[אני מדבר רק על גאנגים ומאפיות !], מה אתם חושבים ? להשאיר את ה"ארון" לקחת נשק ? או שבכלל יש לי רעיון אחר
יש אפשרות, שאני אמחק לכל המאפיות והגאנגים את הפקודה לנשק מהארון, ופשוט מאוד למצוא לכל מאפיה
מקום מבודד כזה, מחוץ לעיר שבו יוכלו לקחת את הנשק, זאת אומרת שמבחינת המשטרה, אם הם תפסו את המקום שבו אותה מאפיה לוקחת את הנשק
היא יכולה לסגור את המקום, ע"י הצבה של RoadBlock, וכך זה יהיה יותר ברמה. כמובן שתתחילו בבית הרגיל של הגאנג\מאפיה, ופשוט תצטרכו ללכת
כל פעם עד שם, כדי לקחת את הנשק. כל מאפיה וגאנג יהיה להם מקום אחר ללקיחת הנשק, או שאפשר לעשות את הלקיחת נשק מחוץ לעיר, זאת אומרת שתקנה למשל סט של גאנג, זאת אומרת סכין דיגל ואמ פי 5 ב5000 דולר, או לא יודע מה, יש אין סוף לרעיונות...
2. אוקי, עכשיו בקשר לmaterials ולהכנת נשק, זה מתפצל ל2 עבודות, materials smuggler שהם לוקחים את החומר לנשק מאיזה מקום ב BlueBerry ומביאים את זה לאיזה מפעל ב LS ומקבלים על כך 400 דולר, שאת החומר קנית ב 200, זאת אומרת שהחומר שאתה מביא, הוא נכנס למערכת "בנק" של חומר לנשק, למשל אני שמתי 50 מטריאלס, ועוד מישהו שם 50 אז כבר יש שם 100. העבודה השנייה היא מכיני הנשק, הם "מזמינים" נשק ע"י הפקודה /creategun ואז זה אותו "בחור"(כאילו זה לא באמת מישהו) מכין להם את הנשק, הם דורכים על איזה מקום מסויים שהוא השאיר תנשק(זה יסומן במפה)
ולוקחים את הנשק מה"ארגז" שהשאיר להם שם. אם יש לכם רעיון אחר, אתם מוזמנים לשתף אותי ואני ישנה
3. מערכת של /try יותר מ3 פעמים יזכה אותכם בכלא של 5 דקות, תודה לגל על המערכת, אם אתם חושבים שצריך להוריד\להשאיר אני ישמח אם תגיבו
4. להוריד את הפקודה /try ?
5. אני מתכנן לעשות בוטים, זאת אומרת לא בוטים שזזים, בוטים שיעמדו למשל בבנק כ"בנקאי" שיעמדו ולא יזוזו, אני ינסה לסדר איזה משהו שידברו אם יהיה אפשר...בכל מקרה מה אתם חושבים ? לשים ? או אולי אפילו לשים בפיצה, בתחנת משטרה שסוף כל סוף יראו שבאמת יש שוטרים IC, ועוד כל מיני מקומות שאני ישמח אם תשתפו אותי...
אוקי, תשתפו אותי מה אתם חושבים על כל דבר, זה לא חובה להגיב כאן, סה"כ אני רוצה לשמוע את דעתכם, ואם לא ימצא חן בעיני רובכם, אני ידאג לשנות את זה...אם יש לכם עוד רעיונות תרשמו לי כאן גם אם זה נשמע בלתי הגיוני לעשייה, תרשמו אולי זה כן אפשרי...