תוכן עניינים:
1) הסבר על עצמנו
2)סיפור חיים
3)מטרות
4)תמונות
DHSK
DRUNKS
HOMELESS
STREET
KINGS
סמל הגאנג
![]()
סיפור החיים של הגאנג
הכל קרה בפח זבל שברחובות הגשומים כח אמר לי סבא ליפני שניפטר
זה היה לילה גשום וקר לאמא לא היה כסף לאחר שאבא נהרג מכוחות השוק האפור ביגלל שלא החזיר כספים לאמא עיקלו את הדירת חדר לא היה אפילו כסף ליקבור את אבא
אמא ניסתה להאכיל אותי בכל השאריות מהפיצריה שהיה בפח
אמא לא הצליחה להחזיק מעמד בריאה וחלתה בזיהום קשה ובמחלה מסוכנת לאחר שבוע אמא מתה נישארתי לבד סבא היה גר בחו"ל במקום אשר ניקרא LV וגם הוא היה עני ללא כל רחוש
נישארתי בודד עצוב רק נישארה קלטת וידיו קטנה שאמי אשאירה לי אני גרתי בתוח קרטון ברחוב אנשים היסתכלו עלי כאילו באתי מעולם אחר אני עצוב ופגוע.. הלכתי בבושה לפיצריה הקרובה וביקשתי ליראות את הקלטת שאמא השאירה לי הבעלים האחזרי גיימס כהן הסכים לאחר שהתן לו את חולצתי ונעלי נתתי לו כי לא היה בעולם כמו אמא ראיתי את הקלטת בחדר קטן ובודד בקלטת ראיתי את בעלים הפיצה אונס את אמא ו קופה עליה להעביר לו כסף וליגנוב בישבילו היא הייתה מוכרחה להסכים ואז הנתי לכן אבא היה בחובות !
כי לאמא לא היה לב ליגנוב הרגשתי משהו חזק בלב ופתח אחד לנקמה כעבור שנה אני הולך ברחובות לוס סאנטוס עד שיום מן הימים פגשתי אחד שבגילי בידיוק שמו היה טומיק אנדרסון דיברתי איתו הוא היה יטום ופגוע בידיוק כמוני התחברתי אם טומיק הוא כמו אח בדם בישבילי! הינו כמו מישפחה אבל עדין לא שחכתי את אמא כעבור חודש שהכרנו טוב יותר פגשנו 3 אנשים שחיפשו אוכל ברחובות הם היו חסרי כל ללא הורים לא ידעו מה זה מישפחה הם לא הבינו מה זה החיים כולנו היינו בני 15 חוץ מהקטן ביותר בן ה 14 שמם היה מיקי ניקו גאי ו פאבלו היתחברנו כולם ביחד אנחנו כמו מישפחה אמרנו לעצמנו לא היה לנו כלום רק את עצמנו בודדים יושבים לעד הפח הציבורי עברה שנה ואז הכרנו גם עבריין בשם טוטי הוא היה איש מיוחד בעל מחסן נשק
ניזכרתי בקלטת של אמי כעבור יומיים עשינו אספה בפארק הסקייט הציבורי הלכנו מישם למחסן הנשק של טוטי הוא סיפק לנו נשק תיכננו תוכנית לילה והתוכנית בוצע הלכנו לפיצריה של גיימס כהן הוא כבר היה בביתו רק העובדים שלו נישארו בשקט ניכנסו פנימה ורצחנו כל מיש היה שם בדם קר ריססנו גרפיטי על הקירות שם וגיימס הלך לישון אמרתי בלחש גאי מיקי תפנו את הגופות ... הגופות ניזרקו לפח האשפה פיננו הכל והישטלתנו שם על האזור סתם כך הפכנו פיתאום לפושעים חיכינו לבוקר בנתתים חיכינו בביתו של גיימס בחצר שכולנו עייפים ותשושים מהלילה הערוך שעבר עלינו גיימס יצא לעבודה בפיצריה כרגיל אך ליפני שניכנס למכוניתו יצאתי בבהלה גיימס יש לך פורצים בחצר בוא מהר !!!
הוא רץ בימהרה אלי ואל טומיק חיכו לו 6 איש בחצר הוא עצר בבהלה דחפתי אותו על הריצפה בחוזקה הוא נפל ארצה כולם קיוונו עליו נשקים חוץ ממני זרקתי עליו תקלט ואמרת י לו זוכר את אמי הוא הבין לבד את העניין אמרתי בכעס זה הסוף גיימס בום בום בום
גיימס מת לקחתי לו את מפתחות הבית וקברתי אותו בחצר
בביתו היה כספת אם 100 אלף דולרים כל זה שלנו אבל! לא עניין אותנו כסף שרפנו תכסף! שרפנו את התמונתו שלו רק גרנו בביתו
ועכשיו הגיע הזמן שלוס סאנטוס תתכיר באנשים החדשים אשר חיכו זמן רב לנקמה היתכוננו לוס סאנטוס אנחנו באים!
סוף
מטרות
1) להישטלת על כמה שיותר שטחים
2) להרחיב את המישפחה !
3) שלוס סאנטוס תכיר בנו!
תמונות
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()