אני אתחיל לעשות מדריכים למתחילים בעיקר D:
אוקיי
בואו נתחיל במדריך
o/- צ'אט או או סי,פה תוכלו לדבר וכולם יראו מה אתם רושמים,נא לא להציף את הצ'אט,ברוב המקרים הוא סגור נגד הצפות,אם תראו הודעה באפור תדעו שהוא סגור.
צ'אט רגיל ללא לחיצה על כלום-כשאתם לוחצים על F6 כמובן באה אליכם שורה,אם תכתבו בה משהו,כל מי שקרוב אליכם במשחק יראה את מה שרשמתם,זה צ''אט IC,כלומר,אתם רושמים רק מה שקשור למשחק,הסבר על IC ו OOC ואיך להמנע מ MG תוכלו למצוא במדריכים בלינקייה .
b/ -הצ'אט הזה הוא או או סי,רק מי שקרוב אליך במשחק יראה אותו בניגוד לצ'אט הראשון,מומלץ לדבר כמה שפחות בצ'אט הזה כשאתם משחקים אייסי,זה הורס את המשחק וזה מוריד מרמת ה RP שלכם שאתם מדברים בצ'אט הזה.
m/ - הצ'אט הזה הוא רק לשוטרים ואם אני לא טועה גם ל FBI,כשאתם באוטו אתם יכולים לדבר בצ'אט הזה,זה כמו צעקה,אז מי שרחוק ממך אבל אתה עדיין רואה אותו באופק ישמע את זה,זה צ'אט אייסי,לכן אי אפשר לאמר "תומר תעצור בצד" אלא,"מכונית אדומה עצרי בצד"(מומלץ לבקש שיכבו את המנוע גם זה מונע בריחות)
שימו לב,אסור להשתמש בזה שאתה לא בניידת משטרה,מאיפה יש לך מגפון? מהתחת? גם לא שאתה ברכב פרטי שלך,בניידות משטרה יש מגפון אז זה מותר
s/ - צ'אט אייסי שצועק,זתאמרת בדיוק כמו המגפון ,כל מי שבאופק ישמע אותך.
r/ -במידה ואתה במאפיה,גאנג,משטרה,FBI ובכמעט כל תפקיד זה צ'אט האייסי שלך,זתאמרת מדברים רק מה שקשור לעבודה והכל,אייסי לגמריי,כל מי שאיתך בעבודה ישמע את זה בכל מקום שיהיה.
f/ -במידה ואתה במאפיה,גאנג,משטרה,FBI ובכמעט כל תפקיד,זה צ'אט האו או סי שלכם,תוכלו לדבר על מה שתרצו פה,לשאול שאלות והכל,שוב,מומלץ כמה שפחות להשתמש בזה ורק במידת הצורך!
d/ במידה ואתה ב FBI,משטרה,בית חולים,צבא או כל גורם ממשלתי חוקי,כאן זה הצ'אט האייסי שלכם,אם נגיד שוטר צריך אמבולנס הוא יכתוב פה,זה ממש כמו R רק של כל הגורמים הממשלתים החוקיים(:
gov/ במידה ואתה בגורם ממשלתי כמו FBI צבא משטרה פה תוכל לפרסם הודעות לציבור אייסי! אי אפשר לשאול מה קורה וכד',זה כמו שיש לכם בעיתון מודעה "דרושים עובדים לעבודה חוקית במשטרה",זה אותו דבר
p ID/ פה תוכלו לדבר עם חבריכם בהודעה פרטית או או סי, ב ID אתם תזינו את האיידי של זה שתרצו לדבר איתו.
w ID/ הצ'אט הזה לוחש למישהו אייסי,ממש כמו הודעה פרטית אייסי,חובה שהבן אדם יהיה קרוב אליכם אבל,חובה לדבר אייסי,כשאתם עושים את זה כל מי שקרוב רואה שלחשת לו,שימו לב שרק כשאתם במצב שאתם יכולים ללחוש אז מותר לעשות את זה אחרת זה נונ ארפי לכל דבר.
LOW/ צ'אט אייסי שמדבר פשוט חלש,ממש בניגוד ל s/,תעמדו לי הבן אדם ותכתוב ב low/,אל תסמכו שרק הוא ישמע כי יש מצב שגם אחרים שקרובים ישמעו.
זה מדריך ראשון שלי,לאט לאט אני אעשה עוד מדריכים,יש מצב ששכחתי איזה צ'אט,אם תגידו לי אני אוסיף,אני בטוח שרובכם מכירים את הצ'אטים,אבל אולי אתם לא מכירים אחד או שניים וזו הזדמנות ללמד אתכם ובכלל את המתחילים שלא יודעים שאסור לדבר OOC ב /b ואם בוחנים אותם הם ישר עונים בצ'אט הרגיל ונופלים בבחינה.