שמך:אור
שם בשרתor_Russo
שמו של האדמין:idan משהוא
פירוט:טוב אני הגשתי לפני יומיים טופס ללידר הוא לא הביא לי תשובה ואין לי כוח לחכות יותר ריאן אמר שנקבל תשובה אחרי יומיים מקסימום ואני מחכה ועדיין אין תשובה כמה אפשר לחכות???
הוכוחות: אין לי
שמך:אור
שם בשרתor_Russo
שמו של האדמין:idan משהוא
פירוט:טוב אני הגשתי לפני יומיים טופס ללידר הוא לא הביא לי תשובה ואין לי כוח לחכות יותר ריאן אמר שנקבל תשובה אחרי יומיים מקסימום ואני מחכה ועדיין אין תשובה כמה אפשר לחכות???
הוכוחות: אין לי
תשמע הוא צריך לבדוק 40 בחנים ככה בו נראה אותך בודק את כולם הוא גם רוצה לשחק בשרת וגם לתת להראל לשחק בשרת
חחח איזה יופי עכשיו את המבחן שלך אני בכלל נראה אם אני יבדוק
אני אמרתי לפני כמה ימים בשרת שיש 26-31 איש בשרת ואני אמרתי אתה יכול לשאול את מתן הוא אמר דרך הרקון מי שלא הגיש פאקשן שיגיש לעידן Idan111
אני הגשתי עכשיו אני יבדוק עוד
אתה לא יודע איזה עבודה זאות אתה יודע אתה צריך לבקש סליחה כי עכשיו את המבחן שלך אני בודק אחרון
עכשיו אני רוצה לדעת מה מתן וגל יגיבו על זה.
עידן צודק אתם לא יודעים מה זה להיות אדמין אז הוא גם אדמין אחד הראשיים וגם אחראי לידרים אתם צריכים להגיד לו תודה כל יום שהוא לקח את התפקיד הזה
אז תודה עידן אני מעריך את העבודה שלך אחי
אווו תודההה שמישהו מבין מה זה !!
אתם לא יודעים מה זה שאתם מציפים לי את הפרטי
מזל טוב לכל האנשים שקיבלו ממני אדומות + צהובות, תאמין לי KingDrifts אני מביא לך יומיים ואתה בבאן לשבוע.
בקשר לאשכול, שלא תעיז לחפור לעידן, אם אני שומע שאחד מהאנשים בשרת אמר לו תבדוק לי, אני דואג שהוא לא יבדוק.
תגידו תודה שהוא לקח את התפקיד ושהוא בודק את זה, יש לו חיים חוץ מהמחשב.
גמרנו תעניין, נעול ! ושלא תעיז לרשום עוד משהו