מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשכול: מדריך | גישות לרכבים, לפאקשן\עבודה מסויימת

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים

מדריך | גישות לרכבים, לפאקשן\עבודה מסויימת

בוקר טוב כולם, שלא תגידו שהמתכנת שלכם לא עושה גם מדריכים, אני יביא פה כמה מדריכים שאני יוכל בשביל להרים תקהילה כאן בפורום...
    אז קודם כל, המדריך הזה ידריך אותכם איך לעשות רכבים, שיהיו רק של פאקשן מסויים\עבודה מסויימת. זאת אומרת
    שאם אתם רוצים שלפאקשן מספר X יהיה מפתח אך ורק לרכבים שב /vehid שלהם הם 124 125 126, אני ימשיך על הפקודה, ועל המספרים האלה בהמשך.
    אוקי אז קודם כל, יש ליצור את הרכב, אבל חשוב לי לאומר שכשאתם מוסיפים רכב, חייב אבל חייב להוסיף אותו מהכי למטה שברכבים, זאת אומרת במוד הבסיסי
    של LARP כבר יש כמה רכבים שבאים עם המוד, אז אתם תוסיפו אותם פשוט מתחת לכל הרכבים, הפקודה להוספת רכב היא :

קוד:

AddStaticVehicleEx(525,1530.3849,-1645.1930,5.7777,179.3521,0,0,30000); // The Command To add cars

אדום - Model id זאת אומרת איידי הרכב

ורוד - X

כתום - Y

כחול - Z

ירוק - A

אפור - צבע מספר 1

צהוב - צבע מספר 2

סגול - תוך כמה שניות הרכב יתאפס מעצמו (רק אם לא יגעו בו, זאת אומרת לא ייכנסו או משהו)

חום -הפקודה הרגילה להוספת רכב

שחור - ה EX הזה, גורם לכך שהרכב יתאפס מעצמו לאחר כמה השניות שבחרתם.

אוקיי, הוספתם את הרכב ? מצויין
    תוסיפו אותו הכי למטה ברשימה של הרכבים שם ב Public OnGameModeInit
    עכשיו, הוספתם אותו ? מצויין, כנסו לשרת הביתי שלכם, תכנסו לאותו הרכב שהוספתם ותעשו /vehid ואז יקפוץ לכם הודעה
    Veh id XXX נגיד שהיה רשום המספר 254 אז המספר של הרכב במוד כדי להגדיר אותו בגישות, הוא 254.
    אני מקווה שעד כאן הבנתם אותי אם לא, אני ינסה להסביר לעומק בתגובות.
    עכשיו, הולכים למוד שלכם לאיפה שכל ה forward ועושים שם לדוגמה שאתם רוצים שאותו רכב
    יוכלו לנהוג בו רק פאקשן מספר 14 שהוא הLCN נגיד אז תמציאו איזה שם ותוסיפו שם למעלה במוד איפה שכל ה forward
    מוסיפים :
    קוד:

forward IsALcn(carid); // Its Mean
    זה אומר ש IsALcn הוא הפונקציה שהולכת להכיל בתוכה את הרכבים
    באותה מידה שקראתי לה IsALcn יכולתי לקרוא לה איך שבא לי כמו IsAGay או לא משנה מה.
    עכשיו, ה IsALcn הולך להיות פאבליק, כשקצת יהיה לי קשה להסביר לכם איפה למקם אותו, אבל יהיה יותר פשוט
    אם למשל תעשו CTRL +F כדי לחפש את השורה שבה נמצא IsAnFbiCar
    ואתם תמצאו שם Public IsAnFbiCar(carid) ומתחתו איזה פונקציה שאני הולך להסביר עליה עכשיו.
    אתם פותחים מתחת ל IsAnFbiCar כאילו בסוף הפאבליק שם, אתם תוסיפו את הדבר הבא :

קוד:

public IsALcn(carid) { if((carid >= 268) && (carid <= 285)) // here its the /vehid of the car { return 1; } return 0; }
    אדום - זה אומר שמרכב 268 עד רכב 285 אלו הם הרכבים של ה LCN
    כמובן שיוכלתם לשנות למשל לרכב מספר 255 עד רכב 256 או משהו, או שפשוט אפשר גם להוסיף כל רכב בנפרד, ולא מX עד Y
    אלה כך :

קוד:

public IsALcn(carid) { if(carid == 38 || carid == 55 || carid == 73 || carid == 167 || carid == 168) // here its the /vehid of the car { return 1; } return 0; }
    זאת אומרת שאלו רק הרכבים הנפרדים האלו, הייתם יכולים להכניס שם מספרים אחרים גם, פשוט זה לא מרכב X עד Y
    זה פשוט כל רכב בנפרד, זאת אומרת רכב מס' 38 רכב מספר 55 רכב מספר 73 וכן הלאה...
    אחר כך הולכים לפאבליק public OnPlayerStateChange
    יורדים קצת למטה, איפה שיש את כל ה IsAnFbicar IsNgCar
    וכל אלה...
    ופשוט אתם מוסיפים שם
    קוד:

if(IsNgLcn(newcar)) { if(PlayerInfo[playerid][pLeader] == 14||PlayerInfo[playerid][pMember] == 14) { }// its mean The Faction id else { RemovePlayerFromVehicle(playerid); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"You don't have keys of this vehicle.");} }
    זה אומר שה IsALcn יהיה של פאקשן מספר 14, ואם מישהו אחר ייכנס לשם חוץ ממישהו שבפאקשן מס' 14 זה ירשום את מה שמסומן באדום

וזהו, כאן זה סוף המדריך, אם עשיתם את זה, הרכב מוגדר רק לאותו פאקשן שבחרתם
    אם לא הבנתם משהו, תרשמו כאן ואני ינסה להסביר..אני לא חושב שאפשר להסביר יותר מזה
    נערך בפעם האחרונה על ידי BurnOut : 09/10/09 ב 11:35

o F i R o F i R מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה מתםן

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים