LCN Family
תוכן האשכול:
1. סיפור החיים+סיפור המשפחה.
2. הסקינים.
3. המכוניות.
4. הנשקים.
5. תמונות של הבית מיבחוץ ומבפנים+תמונות של שער הבית.
סיפור החיים:
הכל התחיל בגיל 10 בלילה אחד שאני ואחי טומי ישנו בלילה, אני וטומי ישנו בחדר אחד וההורים שלנו ישנו בחדר השני.
באמצע הלילה היתעוררנו אני וטומי מיצרחות ומירוב פחד ניכנסו מתחת למיטה שלנו והיסתתרנו שם הצרחות נימשכו 20 דקות ללא הפסקה, כשהצרחות הפסיקו אני ואחי טומי יצאנו משם ורצנו לחדר של ההורים. כשנכנסו לחדר ראינו את שניהם שוכבים על הריצפה מתים שאבא שלנו שוכב על הבטן עם הגב כלפי מעלה ועל גבו חרוט השם Grove. בבוקר הגיעה אלינו המשטרה ולקחה את הורינו כשהם מתים ואותי ואת טומי שמו אצל משפחה אחרת שהחליטה שהיא רוצה לגדל אותנו.
החיים במשפחה הזאת היו לא ממש טובים כי המשפחה והילדים שבה לא ממש אהבו אותנו, לכן כשהגענו לגיל 16 שכל השנים עבדנו ובכלל הלימודים לא עניינו אותנו עזבנו את המשפחה ואת בית הספר שיש לנו מספיק כסף ביד כדי לגור לבד רק שנינו.
גרנו לבד והתחלנו לעבוד בכל מני עבודות מזדמנות, אני עבדתי בבית החולים וטומי עבד כעוזר במשטרה בתיוק מסמכי עבר פלילי.
אחרי שנתיים של עבודה קשה והשגת הכסף אני היתקדמתי ונהייתי ראש ה F.B.I וטומי התקדם נהיה ראש המשטרה, נלחמנו בכל מי שהיה בדרנו מהאנשים הכי חלשים לאנשים בעלי הכוח הכי רב. עד שיום אחד בא אלי מישהו סוכר סמים שהציע לי מנה מסויימת הוא הצליח לשכנע אותי, ואני רק המשכתי ליקנות מימנו בסתר כל הזמן.
עבר הרבה זמן וגם טומי הידרדר ושנינו היתפטרנו מהתפקידים החשובים, קראו הרבה מיקרים מאז והפסדנו את הבית, את המכוניות וכימעת הכל בקזינו של העיר Las Vantos ואז לא הייתה לנו ברירה ועברנו לגור ברחוב.
יום אחד פגשנו חבורה של עבריינים ברחוב שמצאו אותנו והציעו לנו להיצטרף אליהם, והיינו הולכים ופורצים לדירות של אנשים בלילה שודדים אנשים ברחוב וגונבים ארנקים.
אני וטומי לאט לאט התחלנו להיות בדיוק כמוהם זאת הייתה הדרך היחידה להמשיך לחיות כי "כל יום אפשר למות או לאבד את כל מה שיש לך" ככה הבוס שלנו אמר לנו תמיד ואני וטומי זכרנו את המשפט הזה כל הזמן.
רק בגיל 25 שכבר היינו פושעים מנוסים היתגלה לנו הדבר הנורא מכל, החבורה שעבדנו איתה וגנבו איתה ושדדנו איתה הייתה המשפחה שפרצו אלינו באותו לילה הביתה שהיינו בני 10, גילינו את זה במשטרה שיום אחד היינו שם בחקירה שתפסו אותי ואת טומי.
מאז עזבנו אותם והחלטנו לעבור מהעיר Los Vantos לעיר Los Santos וחידשנו את שם המשפחה שלנו שהיה אז Abergil ושינינו אותו ל Bellic, ואז החלטנו ליפתוח בעיר Los Santos משפחת פשע.
סיפור משפחת ה LCN:
כשפתחנו את משפחת הפשע הזאת חשבנו על שם והגענו ל LCN המאפיה האיטלקית שזה המוצא שלי ושל טומי במקור.
כשהקמנו את המשפחה הזאת אני וטומי הפתחנו אחד לשני שאנחנו נישמור אחד על השני בחיים שנותרו לנו כי אין לנו משהו יותר יקר חוץ מאחד את השני, והבטחנו גם שנוריד את ה Grove בישביל נקמה על כל מה שקרה באותו הזמן.
כהקמנו את המשפחה אני וטומי היינו בני 30 יחסית צעירים וחיפשנו עוד אנשים שמוכנים להיצטרף אלינו ומצאנו הרבה שמוכנים לסכן את חייהם למעננו ולחסל את ה Grove לתמיד, אני וטומי קנינו אחוזה ענקית, רכבים ונשקים שהשגנו מסוחר נשקים.
את הכסף לכל זה השגנו כשעבדנו ב Grove אז אני וטומי עבדנו ביום ובלילה כדי להשיג כסף וביגלל זה הבוס שלנו אהב אותנו יותר מכל העובדים ונתן לנו משכורות גבוהות מאוד.
בגיל 35 אני וטומי הכרנו סוחר סמים שייבא חומר מעיר אחרת ואנשים קנו מימנו, אני וטומי עשינו עליו מלא כסף שעבדנו עליו באיזו עסקה, הוא ניסה לחסל אותי וכימעת הצליח רק שברגע האחרון טומי חתך לו את הגרון עם סכין מאחורה.
מאז הבנו ששנינו בלתי מנוצחים ורצינו רק דבר אחד לדעת עוד פרטים על ה Grove שרצחו את הורינו, והיינו מוכנים לעשות הכל בשביל זה.
בגיל אחרי שנה בערך שלחנו שתול שלנו לתוך המשטרה כדי לחטט שם במסמכים ולגלות לנו מה קרה להורינו, לילה אחד הוא אמר לנו תחכו לי באחוזה שלכם אני מגיע. כשהוא הגיע ביד לו היו כל מיני מסמכים הוא נתן לנו אותם ושם היה רשום הכל פשוט הכל על המקרה של הרצח באותו הלילה.
אני וטומי פתחו את המסמכים והתחלנו ליקרוא היה רשום שם שהרצח היה ביגלל שלאבא שלנו הייתה מסעדה גדולה בדרום העיר שגרנו אז Los Vantos, והגיעו לשם אנשים שראש ה Grove שלח והם איימו עליו שהם יבואו כל לילה לקח את כל הקופה שהוא ירוויח, ואם הוא ייברח מהם ולא ייתן להם הם יחסלו אותו בפגישה הבאה.
היו כמה פעמים שהוא נתן להם את כל הקופה עד שלא הייתה פרנסה בבית ולא היה לנו מה לאכול אז יום אחד הוא לקח את כל הקופה, ובאותו הלילה הוא ואמא שלנו נרצחו.
כשקראנו את המסמכים החלטנו לקחת אותם ולישרוף אותם, מאותו היום החלטנו שצריך לחסל את ה Grove והיום אנחנו עדיין במלחמה איתם.
אחרי 5 נוצרו עוד משפחות פשע שגם אותם צריך לחסל וכולם נוצרו במטרה אחת לישלוט בעיר וכניראה שהמלחמה תימשך עד שלא יישאר אף אחד.
LCN Skins:
The Leader:
Skin ID: 113
Skin Name: mafboss
Type Ped: The Russian Mafia
Rank 5:
Skin ID: 124
Skin Name: vmaff1
Type Ped: The Mafia
Rank 4:
Skin ID: 112
Skin Name: maffb
Rank 3:
Skin ID: 126
Skin Name: vmaff3
Rank 2:
Skin ID: 127
Skin Name: vmaff4
Rank 1:
Skin ID: 111
Skin Name: maffa
LCN Cars:
Vehicle ID: 409
Vehicle Name: Stretch
Category: Unique Vehicles
Modifications: Transfender
Vehicle ID: 487
Vehicle Name: Maverick
Category: Helicopters
Modifications: None
Vehicle ID: 507
Vehicle Name: Elegant
Category: Saloons
[אם אפשר לשים 2 כאלה].
Vehicle ID: 521
Vehicle Name: FCR-900
Category: Bikes
Modifications: None
Vehicle ID: 560
Vehicle Name: Sultan
Modifications: Wheel Arch Angels
Vehicle ID: 580
Vehicle Name: Stafford
Vehicle ID: 411
Vehicle Name: Infernus
Category: Sport Vehicles
LCN Weapons:
Knife
ID:335
Desert Eagle.
ID:348
Mp5
ID:353
AK47
ID:355
LCN Pictures:
תמונה של האחוזה:
תמונה של השער:
תמונה של הבית מפנים: [מתן אם אתה יכול תוריד את המחסום הזה שיהיה את כל הבית].
זהו אם יש הערות אז אני רוצה שתגידו ומתן אני צריך שתדבר איתי בקשר לרכבים והנשקים תודה.

הירשם כדי להגיב לנושא