שלום לכולם שמי ליאור .
אני רוצה להתקבל למשטרת לוס סאטנוס ( כלידר ) .
ולהלן האפליקשיין .
OOC :
Name : Lior
How Long i Play Rp ? : 1 year
IC :
Name:Eddy_Marrison
Male\Female: Male
Locasion : Asia
The Story :
נולדתי כבן למשפחה ממצועת בלוס סאנטוס .
כבר מהיותי בן 4 תמיד חלומי היה להיות מפקד המשטרה .
אתם שאולים למה ? אבי היה מפקד המשטרה 12 שנה עד שקרה מה שקרה ..
תמיד קינאתי באבי וכשרציתי להיות גדול תמיד אמרתי שאני יהיה מפקד המשטרה .
החלום שלי הוא להיות מפקד המשטרה .
זה מגיע לי כי : אני נאמן למדינתי , שומר על אזרחי , אני מוכן להקריב את חיי בשביל המדינה , נחמד , ונאמן לשוטרי .
עכשיו סוף סוף הרגע של חיי הגיע , הבחינות למפקד המשטרה נפתחו ואני מוכן להקריב את חיי בשביל התפקיד הזה .
RpTest :
MG: מצב שבו השחקן מערבב OOC עם IC
2 דוגמאות : /b אדוני אפשר בבקשה סיגריה ? , IC : יעקב למה לא באת היום לביצפר ? היה הרבה חומר!
RK: סתם דוגמא , אני הורג מישהו הוא חוזר ונוקם בי , זה נונ כי במציאות לא חוזרים לחיים , צריך לשכוח מכל מה שקרה ..
דוגמא : חיסלתי מישהו כהיטמן ליד הפיצה , נשארתי לאכול פיצה הוא בא חזר והרג אותי .
CK:באן מסיבות אייסי , הריגת שחקן 100 אחוז.
דוגמא : נגיד מישהו עבד אצלך ב FBI אתה רוצה לפטר אותו ויש דברים סודיים שהוא יודע IC , ואתה רוצה שהם לא יפוצו , אתה צריך לבקש מההאדמין שייתן לו באן , אבל רק אם הוא מסכים , ואדמין רמה 4 +...
BH:לקפוץ כדי להגיע למרחקים ארוכים יותר .
דוגמא : נגיד אני רוצה להגיע מהר לפגישה עם המפקד במשטרה , ואין לי רכב אני קופץ בלי להספיק , במציאות אי אפשר ככה , מתישהו אתה תתעיף , מקסימום זה 3 קפיוצת ברצף בערך ..
PG:מצב שבו השחקן מנצל יכולות שלא יכול לעשות במציאות .
דוגמא 1 : /me מוציא RPG מהכיס .
דוגמא 2 : /me מועך ת'עולם לפיטה ואוכל .
BA:ניצול באגים .
דוגמא : אם יש אנטי צ'יט שיש בו באג , ומנצלים אותו , זה אסור צריך להודיע למתכתנת של השרת וזה יטופל
AP: האדמין שמנצל את היכולות שלו .
דוגמא : קונה לעצמו בתי פאר , קונה מכוניות ו שם לעצמו כסף.
GTA להוציא מישהו מהרכב סתם ככה
דוגמא : אני נוסע באופניים ( בלי מפתח) בא מישהו מוציא אותי מהרכב ובורח .
DM:הריגה בלי סיבה .
דוגמא : נגיד אני הולך ברחוב , מישהו בא מתחיל להרביץ לי .
ND:נסיעה לא מציאותית .
דוגמא : לסוע פרועה , לסתות מהסלול וכ'ו .
DB:לנהוג , ולירות תוך כדי .
דוגמא : באופנוע אני רוצה להרוג משיהו אני נוסע ויורה , אי אפשר לעשות את זה במציאות , כי צריך גם להתרכז בנסיעה אי אפשר לסוע וגם לירות .
1.ו לי דוגמה להוצאת נשק כבד ע"י שימוש פקודה של /me
/me מוציא AK47 מהבאגז' ( צריך לפתוח אותו קודם .. )
2. נגיד שירו בחבר שלך, והוא קרא לך ברדיו IC, הוא פצוע שוכב על הרצפה לא יכול לזוז, אתה מגיע עם רכב, אתה צריך להרים אותו מהר לפני שירו גם בך, באיזה פקודות /me and /do תשתמש ? רשום לי את כל מה שתעשה ?
/me מתוכף , /try לעזור לבחור לקום , /do הבחור קם .. אחרי כל זה אפשר לברוח .
3.מה זה IC ? הבא לי שני צאטים של צאט IC
IC זה הצ'ט של המשחק , מותר לדבר בו רק על המשחק , 2 צ'טים : /w , /r
4.מה זה OOC ? הבא לי שני צאטים של OOC
OOC זה מחוץ למשחק אפשר לדבר על מה שאתה רוצה שלא קשור למשחק . /f /b
5.אתה נוסע לך ברחוב בכביש שאין בו הרבה אנשים, פתאום יוצאים עליך 2 אנשים מהשיחים, מכוונים עליך נשק, מה אתה עושה ?
קודם כל , מרים יידים , שואל אותם מה אתם עושים , ומנסה לקרוא לעזרה IC .
6.מתי צריך לעשות /crack ? הבא לי 3 דוגמאות של מתי עושים קראק
יורים בי , נתקעתי בעמוד , עשיתי תאונה רכב ברכב .
7.המשטרה מבקשת ממך לעצור את הרכב בצד הכביש, ואתה איש מאפיה שרק לפני שעה שדדת את הבנק, מה אתה עושה ?
עוצר , משחק אותה כאילו כלום .
8.חבר שלך מתקשר אליך בפלאפון OOC ומבקש ממך לבוא לעזור לו ליד תחנת המשטרה חוטפים אותו, מה אתה עושה ? לא מצייט לו , אומר לו שזה נונ , ויבקש ממני IC .
מדוע מגיע להתקבל ?
אני אחראי , משקיע הרבה , ארפי מאד , ישמור על העיר IC , ידאג לשוטרים , ועל כל נונ קטן אני מעיף ואני מבטיח שאני יטפל בבעיה שלך כל אזרח IC .
מקווה להתקבל :] אני בטוח שאני יעשה המשטרה ארפית ! ועל כל נונ קטן אני מבטיח להעיף .![]()

הירשם כדי להגיב לנושא