נהייתם שרת מעאפן.
כל אחד פה עושה מה שבא לו.
ואם יש פה אדמינים טובים אז מתיחסים אליהם כמו חרא.
ואם יש חרא אדמינים לא עושים להם כלום.
תאמינו לי דרק האדמין הכי טוב שיש פה, וגם עידן אדמין סוס!
אבל אתם סתם חבורה של אפסים.
קראתי עכשיו כמה אשכולות וזה בושה מה שקורה פה.
מתן אתה תתחיל לסתום תפה שלך ואל תגיד לעידן לשתוק או לסתום ודברים כאלה, כי הוא יכול ללמד אותך RP וללמד אותך לנהל שרת אז תשב בשקט.
גל אתה נונארפי אפס וחרא מנהל שרת, אתה לא יודע לנהל שרת וזה בושה מה שהולך פה!
אה מתן, אפשר להגיד לך משהו? אתה סתם ילד אפס שבקושי יודע A B C וחושב שהוא מתכנת אבל אתה סתם גרוע, כמוך יש אלפים, שחושבים שהם מתכנתים אבל הם סתם אפסים שלא יודעים לבנות מוד בסיסי! ראיתי מודים כמו שלך בטונות!
אני חיב להגיד לכם שהקהילה הזו פשוט הידרדרה מאז שקובי עזב!, מתן, הרסת את כל מה שקובי בנה! ואת מה שיקיר בנה! את כל הצוות, את כל ההנהלה, את כל המערכות והכל!
אתם היתם פעם קהילה מעולה אבל עכשיו אתם קהילה עלובה! שמגיע שוטר בדרגה של קאדט ועושה פשיטה שהוא לבד זה חמור מאוד! בתקופה של קובי לא היו תדברים האלה!
ובתקופה של קובי היה כיף פה! היה RP פה! היה סבבה פה! אבל מאז שברק הזבל סתם העיף את קובי, יקיר לא יכל להתמודד עם זה, ואז עידן יקיר נגמר ומתן הרס את כל מה ששניהם בנו! והוא דרדר תשרת מ 10 ל 0 עגול!
או שיש בחירות לראשות העיר ופסלו לאלון קול של לידר של גאנג או מאפיה ולגראני לא פסלו את קקי, פיפי, וסלים, אז זה בושה מה שקורה פה!
האדמינים הטובים שלכם זה דרק, תמיר, תמיר חיון, ועוד כמה, אבל אלה הכי טובים!
תשמרו עליהם טוב טוב כי רק עידן יכול אולי אם תהיה לו יד חופשית להחזיר את השרת לחצי ממה שקובי עשה!
איפה הימים הטובים של סטלה איי איי איי....
אני מתגעגע לימים של קובי ויקיר.
ואגב, אין לכם מה לתת לי באן כי אני מביע דעה.

הירשם כדי להגיב לנושא