אני רוצה להתחיל לערוך קטעים בתוכנה Vegas Pro 9.0 אבל כמובן צריך להמיר את הקובץ של הרקורדים לקובץ אחר עכשיו אני לא יודע לאיזה או איך להמיר מישהו יכול לעזור?
אני רוצה להתחיל לערוך קטעים בתוכנה Vegas Pro 9.0 אבל כמובן צריך להמיר את הקובץ של הרקורדים לקובץ אחר עכשיו אני לא יודע לאיזה או איך להמיר מישהו יכול לעזור?
אי אפשר להמיר אותם. כדי לקבל סירטונים יש כמה דרכים:
1. התוכנה Fraps. תוכנה שמצלמת את מה שאתה עושה במשחק. אז אם אתה מפעיל את הרקורד ומגיע הקטע שאתה רוצה לצלם, אז אתה לוחץ על איזשהו כפתור(יש הגדרות בתוכנה שאתה יכול לבחור איזה מקש שאתה רוצה)וזה מצלם לך. לפעמים הFPS יורד. אבל יש בעיה אחת.
זה שומר את זה כקובץ AVI שנגיד 15 שניות ישקלו 6-3 GB... אפילו יותר.
התוכנה היא לא תוכנה חינמית, רק הגירסאת דמו שלה.
תחפש בגוגל את התוכנה המלאה ואתה כבר תימצא. תחפש גם מדריכים שיעזרו לך בתוכנה.
2. cl_avidemo/
זה פקודה במשחק, שמצלמת לך כל פריימר תמונת PNG, ובתוכנה VirtualDub תוכל לאחד את התמונות וליצור קטע אחד.
בשביל זה אתה צריך קונפיג מיוחד שיש בו את הבינדים כדי שהפקודה תפעל. אם תעשה את זה ידנית תוכל לפספס את הפראג או כל דבר אחר.
אם תרצה עזרה בפקודה הזאת או בתוכנה FRAPS, תשלח הודעה בפרטי או תבוא לוונטרילו של COD.Vgames.
אחי אני צריך עם אפשר מדריך ליצירת פראג מובי סתם מדריך כללי איך כמה ולמה....
ב)אתה בטוח שאי אפשר להמיר את הקובץ?
ג)אם אפשר קונפיג לזה+קונפיג לפראג מובי
ב)אני לא יכול להסביר לך כאן ועכשיו, זה מסובך מאוד.. לך ל-FXP לפורום "יוצרים ועורכים סרטים" ושם תשאל את השאלות שאתה צריך וגם יש שם לינקייה עם כל ההורדות של התוכנות שאתה צריך.
ג)http://www.gotfrag.com/cod/forums/thread/339533/
יש שם כמה קונפיגים שפירסמו.