אני רוצה להתנסות עם כמה רעיונות שלקחתי מכמה משחקים אחרים ולראות אם זה יכול לעבוד בטיאו.
בבקשה רק מי שיודע ממש טוב, אני צריך קצת עזרה בהתחלה או עם כל הפרוייקט אם רוצים (יש לי ידע בסיסי אני רק צריך טיפים שיכולים לזרז כל מיני פקודות)
אני רוצה להתנסות עם כמה רעיונות שלקחתי מכמה משחקים אחרים ולראות אם זה יכול לעבוד בטיאו.
בבקשה רק מי שיודע ממש טוב, אני צריך קצת עזרה בהתחלה או עם כל הפרוייקט אם רוצים (יש לי ידע בסיסי אני רק צריך טיפים שיכולים לזרז כל מיני פקודות)
רעי?
חפש את lenivec הוא מבין בזה....
כן הוא בנה את עזריאלי
myth הזה לא פתח אשכול שהוא גאון שיודע לבנות מפות?
איזה מרגיז זה אלה שבאים אחרי שכבר אמרו את זה חחחח
לינוי כתב בתגובה הראשונה כבר רעי אז הייתם צריכים לבוא להגיב אחריו ולומר גם ?
יענו לא היה מספיק לו שלינוי כתב ? D:
טוב רעי כפי שאתם יודעים לא נגע במשחק ובמיוחד בשום תוכנת עריכה כבר 3 שנים, אני בספק אם הוא זוכר דברים בעל פה.
יש לי עוד בקשה, אם מישהו יכול לעזור בבטא טסטינג בפרוייקטים, להיות זמין ולתת פידבק על המפות אחרי שהוא בדק אותם לעומק, שיציין את המייל שלו פה או ישלח לי בפרטי. אני אאסוף את כולם ואשלח בתפוצות לכל אותם האנשים שיהיה לי משהו לבדוק וככה נוכל לנהל דיון סגור.
אני לא מאמין שיש פה עוד אנשים שמתעסקים בזה חוץ מרעי [ בזמנו ] וlevnic [גם נראלי בזמנו ...]
ככה ששוב אתה נמצא עומד לבד ..........
תישאל את אחד הילדי קלאן בייס האירופאים.. הם כל היום בונים מפות
שלוםחברימזמן לא בניתי מפות כי אין טעם אין אפילו תגובות לעיניין אבל אני מוכן להקשיב לבעיה קצת יותר מפורט אולי אוכל לעזור
ICQ ; 319660785 אבל שני כימעט ולא ניכנס לשם
EMAIL ; [email protected] האמת גם מייל כמעט ולא רואה![]()