מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אשכול: סיפור דמות | דרק ופאבלו פקר הדגולים XD

DR.BLAH DR.BLAH מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    dan
    קיבל לייק
    0 פעמים

סיפור דמות | דרק ופאבלו פקר הדגולים XD

סיפור:
    דרק ופאבלו פאקר נולדו בשכונת ליטל מקסיקו בלוס סאנטוס
    דרק היה האח הבכור במשפחה.
    כאשר דרק היה בגיל 6 הלך לבית הספר ביום הראשון
    דרק לא היה בין הילדים הנחמדים הוא היה גזעני למרות שהיה גזעני הוא התחבר למצב של שחורי העור בכיתתו
    בגיל 7 לקחו את דרק לפסיכולוג לבדוק אם משהו לא בסדר אצלו
    ובאמת התגלה שאצלו יש בעיה פסיכולוגית שהוא יכול להתחבר רק לאנשים אשר דומים במצבם לדרק
    בגיל 10 יום אחד בבית הספר התחילו מכות בגלל שרוסי אחד לא הקשיב בקולו של דרק כמובן דרק היה חולה שליטה
    והיה חייב שאנשים ישמעו בקולו ויעשו כדבריו
    דרק שבר לילד ההוא את הראש בעזרת כיסא
    למרות זאת היה את אחיו פאבלו,לפאבלו היה לב רחב ויותר חמלה מאשר לדרק למרות שפאבלו היה שונה באופי הוא היה דומה בתכונה של חולה שליטה
    בחייו.פאבלו גמר את הבית ספר,התיכון,ואפילו למד באוניברסיטה,
    אבל דרק לא הצליח בחייו הוא הדרדר לסמים קשים ואפילו נכנס לבית משוגעים לזמן ארוך
    בגיל 25 הכיר דרק בחור נחמד בשם אלם פרנסיס ואלם פתח את העולם התחתון בפני דרק לאחר חצי שנה שדרק עבד עבור אלם
    הוא החליט שנמאס לו ופגש אותו בסימטה אפלה ביום גשמי דרק וחבריו הלטינים הכו את אלם עד איבוד הכרה,
    דרק אמר לפאבלו שאם הוא לא בפנים הוא יגרור אותו איתו עד לגהנום,כמובן שפאבלו הסכים מכיוון שפחד
    ,דרק נתן לפאבלו להיפטר מהגופה
    פאבלו פחד וניסה להסגיר את דרק אבל כמו שאמר דרק: "אתה איתי או שאצטרך לגרום לך להדרדר בכוח?"
    דרק תפס את פאבלו בכניסה לתחנת המשטרה ולקח אותו לרכבו ברכב חיכו חבריו של דרק שידועים כפושעים רציניים
    דרק נסע לגלגל הענק הנטוש
    שם היכה בחוזקה את פאבלו עד שפאבלו הקיא דם
    דרק אמר וחזר על זה עוד פעם:"מה קרה לברדר פור אבר" כאשר עשה בידיים את האותיות BF
    פאבלו אמר:"אני מצטער אבל....." הוא לא הספיק לגמור את המשפט כאשר דרק בעט בחוזקה בבטן של פאבלו ואמר בקול כעוס:" אין שום מצטער במשפחתינו,
    מצטער אומרים רק אם לקחת חייו של אדם ללא סיבה,ופאקר אמיתי תמיד שומר על הכבוד שלו....פשוט תסתכל על עצמך!!מאדם מאוד מצליח
    הדרדרת למלשין נדחף!"
    דרק הוציא את האקדח שלו מחוגרתו וכיוון את האקדח לכיוונו של פאבלו ואז פאבלו אמר:"אולי אני יצליח לעבוד עבורך....אני לא מבטיח אבל אנסה.."
    "יש לך ניסיון אחד...ואם תפשל..." הוציא דרק תמונה של המשפחה של פאבלו ואמר "חבל עליהם.....אני אשרוף אחד אחד על כל ניסיון ביזבוז שלך"
    לאחר שנה שעבד פאבלו עבור דרק,דרק החליט שפאבלו ראוי לתואר הלוקו לאטין....הלוקו לאטין היה התפקיד החשוב ביותר בעסק שלהם
    לאחר זמן מה דרק נכנס לדיכאון מכיוון וחברתו עזבה אותו זה היה באחד הימים הקרים של התקופה זה זכור לי טוב טוב(פאבלו מספר
    דרק הלך לביתו של חברתו הנמצא ברחוב גנטון הוא לא ידע שגרים שם כושים בכל מקרה הם נפגשו ונסעו ללאס וונטורס
    שם הם הימרו בקזינו לדרק באותה תקופה לא היה הרבה כסף הוא הימר על שטרות של 5$ ועטיפות מסטיקים זה לא ממש מצחיק בנוגע למה שקרה לו
    אחר כך,דרק חזר ללוס סאנטוס ושם ביחד עם אלברטו אוקונוב ניהלו את הלאטין ביץ בשכונת ליטל מקסיקו(אזטקס)יום אחד דרק נסע לפגישה עם מספר
    כושים ירוקים במקום כולשהו הם נסעו לטפל במישהו שעשו להם צרות לאחר כל העניין אחד מהם אמר לי:"לבנבן תביא לי את הנשק שלך" ואז אלברטו
    התערב ואמר משהו לא ממש הבנתי כי אני ודרק לא למדנו אנגלית אבל ידעו בסיסית כמו מאדר פאקר וכאלה
    ואז הכושי התעצבן ורדף אחרינו אלברטו נמלט אבל דרק נורה על ידי הכושים האלה הוא התעורר בבית החולים הוא התקשר אליי ואמר לי שהוא רוצה להביא
    לי את היומן שלו הנקרא:"יומנו של פושע" אני קראתי ימים ולילות על כמה אמיץ היה דרק בזמנים ההם כל השודים והחטיפות והכל נגמר רק
    כי בחורה שברה את ליבו...ועוד כמה עצמות.... בכל מקרה חברתו של דרק הציע לדרק לעשות את "המכה" לשדוד את בנק אול סיינטס בלאס וונטורס
    היא אמרה שהיא תביא מספר חברים ובאמת כל חבר שלה היה כמו 3 אנשים ביחד הם היו גדולים היה להם רובים גדולים שהיו יכולים להעיף אדם לקילומטר
    דרק פרש מעסקי הלאטין ביץ מאז שכבודו אזל בגלל הכושי ההוא כולם ידעו...בכל מקרה חזרה לסיפור:הם אירגנו את השוד הזה במשך חודש וכאשר הגיע
    היום שבו היה השוד הם אכן שדדו את הבנק דרק היה חכם וגנב לעצמו 2 מיליון והחביא במעיל טוב טוב כאשר הוא יצא מהיציע האחורית חברתו הנקראה סופי
    עמדה מולו ואמרה:"סיונארה אמיגו" וירה בו 3 פעמים בבטן....המחזה היה נוראי..דרק נתפס על ידי המשטרה אבל בזמן שהם זרקו את המעיל המחורר שלו
    לפח אני לקחתי את המעיל והחבאתי בביתו בלוס סאנטוס,דרק הובל לכלא הנקרא:"ג'ייל פיפטי וואן" או בעברית כלא חמישים ואחד אחד המקומות המפחידים
    בעולם הם היו גורמים לפושעים אחזריים כמו דרק לבכות כמו ילדה קטנה,דרק היה קשוח לא פחד מאף אחד...במשך 3 השנים שלו בכלא הוא קלט כינוי
    וככה כולם קראו לו:"the latin devil" הוא התפרסם בכל בתי הכלא בארצות הברית...הוא פירסם את יומנו כמו ספר למכירה,הוא הכין קעקועים שונים
    לפושעים שונים ומשונים...יום אחד סופי הגיע לבקר את דרק בכלא היא אמרה:"מצטערת אבל....הכסף הוא יותר חשוב.." ברגע ההוא לדרק היו עייניים ריקות
    כאשר בא הסוהר להגיד:"הביקור נגמר" דרק החטיף לו נגחה בראש והוריד אותו מהכלא הוא הבריח פושעים גדולים והם הודו לדרק ואמרו שלא ישכחו אותו
    דרק ברח מהכלא ונסע עם ניידת חול ללוס סאנטוס שם שירת במשטרה כמה זמן כדי להוריד ממנו את המשטרה מהגב
    כמובן שהעיפו אותו מהמשטרה על פשעים חמורים כמו:גביית מס,סחיטה,סחר בסמים,סחר בנשים,סחר בנשק וכ'ו, דרק שלח אנשים לטפל בסופי כיום דרק
    סוחר במכוניות גנובות
    ודרק פירסם את המודעה בכל רכבי העיר:"היה אצלי ובקרוב גם אצלכם"
    כמובן שדרק התכוון לכך שהאנשים שהוא מכיר וגם אלה שלא יעברו את הגהנום שהוא עבר
    וכיום דרק עושה בעיות לשוטרים אבל שומר על פרופיל נמוך וכמובן שמנסה להשיג את כבודו בחזרה

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים
    פשש איזה סיפור אהבתי

TaM1R TaM1R מנותק מתקדם
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אחד הסיפורים הסוסים אחי!

אני מכיר את ה-RP שלך אתה אחד הטובים בשרת לדעתי

שם פרטי
    dan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה =P

הסמל האישי של TheThreaT
    TheThreaT TheThreaT מנותק מתקדם
    שם פרטי
    שרון
    קיבל לייק
    30 פעמים
    קראתי את כל הסיפור, ואהבתי.
    גם היית אצלי במשטרה עד לא מזמן ... ככה שאני כן יודע תרמת RP שלך.

הסמל האישי של superDigele
    superDigele superDigele מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    שון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח סוף סוף סיפור שההורים שלו לא מתו XD
    הייתי איתך בהאזקט (הכחולים) אז אני יודע את רמת הRP שלך
    הייתה טוב רק חבל שהעיפו אותך מלידר

Dreamer Dreamer מנותק ותיק
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סיפור בן זונה, אהבתי.

Gaston_Dlmao Gaston_Dlmao מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סיפור סבבה (פסדר) לפחות זאת דעתי...

roni666 roni666 מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    רונן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סיפור בסדר אבל זה שאתה צ'יטר של כסף זה לא בסדר
    קנית עבודה שעולה 2 מיליון

שם פרטי
    dan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני לא ציטר אני השגתי את הכסף ביושר אחי אני וחבר שלי שדדנו וגנבנו וקיצר ל3 חברים שלי היה מספיק כסף ואז אחד החברים שלי פרש
    ונתן לי את הכסף שלו ואז האחרים פרשו ונתנו לי את הכסף ככה שיש לי איך להשיג כסף ודרך אגב מה שהיה במשטרה סיפור מסובך...

fealls12 fealls12 מנותק טירון
    שם פרטי
    ירדן אזולאי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אבל כתבתה שאני כבר לא לידר...
    פשוט טמבל...
    אני ואתה פתחנו את הגאנג ואתה אומר פתאום שאני לא לידר...
    למי מי אתה?!
    פתחנו את זה ביחד!
    ואתה פתאום אומר שאני לא?!
    תתביש..
    ואל תדבר איתי יותר אז אני חוסם אותך וזהו
    עכשיו לך תנהל לבד יא חרא
    חשבתי שאתה חבר...

הסמל האישי של xPixel
    xPixel xPixel מנותק ותיק
    שם פרטי
    TaL||Tal||טל
    קיבל לייק